Ačiū už siuntinuką 🤩😍 Visai komandai nuoširdžiausias AČIŪ
Žąsytės spalva nereali, rasiu po egle labai patiko hialiurono serumas, Beaute dzempas is jcrew 😍 o vaikiskos crew kuprines kokybe pribloske.. nereali 😍 MJ pinigine tobula 😍 dukriukui crew suknele taip pat jau nesiojama ir visa kita.. aciuuuu
Ačiū dideliausias superkomandai už dar vieną siuntinuką - Rudaplaukei,Linamog,Ciurlioniui,JustArm Visos-nuo išsiuntimo/pirkimo/iki gavimo esat puikios,draugiškos,operatyvios Draugausim ir sekančiais metai O kol kas gerų atostogų,jaukių,šiltų,smagių švenčių
Viskuo patenkinta.Vienas laukiamiausių dalykų kuprinė-labai labai
Ieškojau oi kaip ilgai MK jau nebenorėjau,kažkaip baigia nusibost tas ženklas (būtent mk kuprinės,rankinės) Didelės nereikėjo-nei aš kompo nešiosiu,nei šiaip kažką į ją krausiu,tai dydis pats tas.Nėra visai mini,viduriukas.Na man labai faina Pirkau pilna kaina.
Ieškojau oi kaip ilgai MK jau nebenorėjau,kažkaip baigia nusibost tas ženklas (būtent mk kuprinės,rankinės) Didelės nereikėjo-nei aš kompo nešiosiu,nei šiaip kažką į ją krausiu,tai dydis pats tas.Nėra visai mini,viduriukas.Na man labai faina Pirkau pilna kaina.
As tai prisimenu kaip del to hamiltono visos svaigo, tai bandos jausmo pagauta ir as uzsisakiau, o kaip gavau, pamaciau,kad su ja ir zmogu uzmust gali savigynai kokia sunki ir kieta brrr