Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 12 23, 10:28)
8,99$ berods buvo  biggrin.gif  jas apsimoka pirkt kai papildoma 60% nuolaida buna.
Papildyta:

ką gavai??? cekava baisiai  rolleyes.gif

Dafiga visko, vakare galesiu atsiust foto. Dabar Kaune biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū Merginoms už nupirkimus, išsiuntimus, padalinimus  :wub:  :wub:  :wub: 

Gražių Jums švenčių!   :newyear: 

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 23, 13:07)
Dafiga visko, vakare galesiu atsiust foto. Dabar Kaune  biggrin.gif

kaip kuprinė? ji cekauniausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 12 23, 13:02)
kaip kuprinė? ji cekauniausia  ax.gif

Gera didziule kokybiska. Nugarele paminkstinto audinio, ant kupros prilimpa kaip cia buvus.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 22, 19:32)
Ačiū už siuntinuką 🤩😍 Visai komandai nuoširdžiausias AČIŪ wub.gif
Žąsytės spalva nereali, rasiu po egle  biggrin.gif  labai patiko hialiurono serumas, Beaute dzempas is jcrew 😍 o vaikiskos crew kuprines kokybe pribloske.. nereali 😍 MJ pinigine tobula 😍 dukriukui crew suknele taip pat jau nesiojama  biggrin.gif  ir visa kita.. aciuuuu

Šį džempą pirkot? https://www.jcrew.co...or_name=natural
Dydį atitiko? Labai blizgios tos raidės? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 23, 15:51)
Gera didziule kokybiska. Nugarele paminkstinto audinio, ant kupros prilimpa kaip cia buvus.

tvirta? neskysta? stovi? rolleyes.gif nes draugė turi baltą didelę tai tokia netvirta, ta prasme jei pustuštė, tai “nestovi” , bet gera 👍
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2018 12 23, 15:39)
tvirta? neskysta? stovi?  rolleyes.gif nes draugė turi baltą didelę tai tokia netvirta, ta prasme jei pustuštė, tai “nestovi” , bet gera 👍

Tvirta. Palygint negaliu, baltos nesu macius.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 22, 21:06)
Ačiū dideliausias superkomandai už dar vieną siuntinuką - Rudaplaukei,Linamog,Ciurlioniui,JustArm  wub.gif Visos-nuo išsiuntimo/pirkimo/iki gavimo esat puikios,draugiškos,operatyvios good.gif Draugausim ir sekančiais metai victory.gif  smile.gif O kol kas gerų atostogų,jaukių,šiltų,smagių švenčių 000059.gif
Viskuo patenkinta.Vienas laukiamiausių dalykų kuprinė-labai labai  wub.gif

Rapoja😍, kokia kuprine? Panos pasirodykit pirkinius 😱 Nes as dar paieskose...
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 12 23, 17:20)
Rapoja😍, kokia kuprine? Panos pasirodykit pirkinius 😱 Nes as dar paieskose...

Maniškė Coccinelle Clementine Medium noir/juoda wub.gif smile.gif
https://www.coccinel...8140101P05.html
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 23, 19:40)
Maniškė Coccinelle Clementine Medium noir/juoda  wub.gif  smile.gif
https://www.coccinel...8140101P05.html

Ne per grazi kartais biggrin.gif kiek mokejai? Man reik juodos kuprines ir batu, bet su batais kazkoks kosmaras ziema ipusejo o as dar vis paieskuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(babilone @ 2018 12 23, 18:53)
Ne per grazi kartais biggrin.gif  kiek mokejai? Man reik juodos kuprines ir batu, bet su batais kazkoks kosmaras ziema ipusejo o as dar vis paieskuose  unsure.gif

Ieškojau oi kaip ilgai biggrin.gif MK jau nebenorėjau,kažkaip baigia nusibost tas ženklas (būtent mk kuprinės,rankinės) unsure.gif biggrin.gif Didelės nereikėjo-nei aš kompo nešiosiu,nei šiaip kažką į ją krausiu,tai dydis pats tas.Nėra visai mini,viduriukas.Na man labai faina wub.gif Pirkau pilna kaina.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 23, 20:12)
Ieškojau oi kaip ilgai  biggrin.gif MK jau nebenorėjau,kažkaip baigia nusibost tas ženklas (būtent mk kuprinės,rankinės)  unsure.gif  biggrin.gif  Didelės nereikėjo-nei aš kompo nešiosiu,nei šiaip kažką į ją krausiu,tai dydis pats tas.Nėra visai mini,viduriukas.Na man labai faina  wub.gif Pirkau pilna kaina.

As tai prisimenu kaip del to hamiltono visos svaigo, tai bandos jausmo pagauta ir as uzsisakiau, o kaip gavau, pamaciau,kad su ja ir zmogu uzmust gali savigynai kokia sunki ir kieta brrr biggrin.gif
Atsakyti