Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 22, 16:31)
Kokią pirkote?

Tą moxie
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 🤩😍 Visai komandai nuoširdžiausias AČIŪ wub.gif
Žąsytės spalva nereali, rasiu po egle biggrin.gif labai patiko hialiurono serumas, Beaute dzempas is jcrew 😍 o vaikiskos crew kuprines kokybe pribloske.. nereali 😍 MJ pinigine tobula 😍 dukriukui crew suknele taip pat jau nesiojama biggrin.gif ir visa kita.. aciuuuu
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 12 22, 17:56)

Kurią spalvą pirkote? Kokia jums kaina gavosi? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 22, 18:57)
Kurią spalvą pirkote? Kokia jums kaina gavosi? Ačiū 4u.gif

Juoda sidabro. 212.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 22, 18:32)
Ačiū už siuntinuką 🤩😍 Visai komandai nuoširdžiausias AČIŪ wub.gif
Žąsytės spalva nereali, rasiu po egle  biggrin.gif  labai patiko hialiurono serumas, Beaute dzempas is jcrew 😍 o vaikiskos crew kuprines kokybe pribloske.. nereali 😍 MJ pinigine tobula 😍 dukriukui crew suknele taip pat jau nesiojama  biggrin.gif  ir visa kita.. aciuuuu

Parodykit apie kokia crew kuprine kalbate? Nu bet tiek privardinot geriu wub.gif as tik vieno vienintelio daikto laukiau, bet labai nudziugino mane smile.gif dukros dovana nuo uosvienes
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 12 22, 19:38)
Parodykit apie kokia crew kuprine kalbate? Nu bet tiek privardinot  geriu  wub.gif  as tik vieno vienintelio daikto laukiau, bet labai nudziugino mane smile.gif dukros  dovana nuo uosvienes

jau iskeliavo i Kaledu senio maisa
si
https://www.jcrew.co...-backpack/J6271
Atsakyti
Ačiū dideliausias superkomandai už dar vieną siuntinuką - Rudaplaukei,Linamog,Ciurlioniui,JustArm wub.gif Visos-nuo išsiuntimo/pirkimo/iki gavimo esat puikios,draugiškos,operatyvios good.gif Draugausim ir sekančiais metai victory.gif smile.gif O kol kas gerų atostogų,jaukių,šiltų,smagių švenčių 000059.gif
Viskuo patenkinta.Vienas laukiamiausių dalykų kuprinė-labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 22, 17:39)
jau iskeliavo i Kaledu senio maisa
si
https://www.jcrew.co...-backpack/J6271

Kokia faina kuprine wub.gif
kokia kaina pirkote? reikes mano maziui paimti gimtadieniui , jei papildys aisku bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir man labai patiko J.crew kuprine su planetom👍😍

Kas turit loft kailines tapkes ar tiktu siaurai pedai?
Atsakyti
Labai ačiū už siuntinį, viskas patiko, noriu daaaaaaaaaar biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū už siuntinukas. Dovanos gautos. Vyras striukė, net mašinoj meravosi biggrin.gif taip jos laukė, kad net po egle nepadejom biggrin.gif Tiko idealiai. Pirštinės vyr. patiko,minkstutes, pataikiau su dydžių. Moteriškos, fainutes, minkštos, bet dukrai teks dovanot, neikisu savo lapos biggrin.gif Piniginės kaip už tokią kainą bus sutampytos, daug skyrių, man tiks, tokios ir ieškojau. Ačiū už dalybas ir nupirkima.
Gražių švenčių!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumir: 23 gruodžio 2018 - 00:11
QUOTE(troliuke @ 2018 12 22, 22:24)
Kokia faina kuprine  wub.gif
kokia kaina pirkote? reikes mano maziui paimti gimtadieniui , jei papildys aisku bigsmile.gif  biggrin.gif

8,99$ berods buvo biggrin.gif jas apsimoka pirkt kai papildoma 60% nuolaida buna.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 23, 00:59)
Labai ačiū už siuntinį, viskas patiko, noriu daaaaaaaaaar biggrin.gif

ką gavai??? cekava baisiai rolleyes.gif
Atsakyti