Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 12 22, 13:44)
Tiek sitie tiek AL neslidus. UGG maziau net gal

Sita zinia man Kaledu stebuklas biggrin.gif net nepagalvojau, kad taip gali but biggrin.gif
Atsakyti
Telšių siuntinukas pas mane. Ačiū komandai už prekytes ir Justinai už operatyvumą wub.gif 4u.gif Laukiančios mergaitės, ar visos gavot žinutes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 22 gruodžio 2018 - 14:14
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 22, 12:03)
Trauksiu tada jei pasals. Marinuoju jau n metu, parduot gaila, nesiot bijau. Klasikinius nutrenkiau, kai AL atsirado.

Griekas parduot butu.
Atsakyti
Ačiū už kantrybę, greitus atsakymus ir padalinimus 4u.gif Kalėdos bus biggrin.gif
Ta striukė AM oversizine - puiki. Ant manęs L atrodo kaip manekenei, nors nešioju M. Liuks, tokios ir norėjau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 12 22, 14:13)
Griekas parduot butu.

Vengiu sito grieko beveik desimt metu huh.gif pirmi pirkiniai is USA buvo- tie batai ir Furla terba biggrin.gif Terba tampoma, kaip nauja, o batai graziai guli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 22, 16:31)
Vengiu sito grieko beveik desimt metu  huh.gif pirmi pirkiniai is USA buvo- tie batai ir Furla terba  biggrin.gif Terba tampoma, kaip nauja, o batai graziai guli  biggrin.gif

Mano prieš 9 metus irgi šitie Ugg buvo pirmas pirkinys iš JAV smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 12 22, 14:35)
Mano prieš 9 metus irgi šitie Ugg buvo pirmas pirkinys iš JAV smile.gif

Gerai pradejom biggrin.gif bet koks kailis juose... wub.gif
Atsakyti
Ačiū Mergytės už prekytes Klaipedoje. Ypač MK laikrodis-grožis, nustelbė viską. Pagaliau ir sūnui su batais pataikiau. Na gaila kad pačios batai siauroki. Bet visa kita super. Kaip visada visko daug ir gražaus. Didelis dėkui ir gerų Jums švenčių!
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 12 22, 15:31)
Ačiū už kantrybę, greitus atsakymus ir padalinimus  4u.gif  Kalėdos bus  biggrin.gif
Ta striukė AM oversizine - puiki. Ant manęs L atrodo kaip manekenei, nors nešioju M. Liuks, tokios ir norėjau  wub.gif

Kokią pirkote?
Atsakyti
Klaipiedietes, skambinkites pacios del 526!
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 12 22, 15:13)
Griekas parduot butu.

Mano pirmas UGG sunrise. Linamog del dydzio patare 😁
Atsakyti
Taina, Jūsų a.ž. pilna, negaliu susisiekti.
Atsakyti