Dare2b labai fainos sniego kelnes, mano 6 usa gal kas noretu keistis i 8, raso eu S, arba patduodu 33 eur tik, pardavime nebera jau
liemuo 38 cm siaurinasi, visas ilgis 104 cm nuo klynuko 74 cm
QUOTE(rastafarinas @ 2018 12 20, 12:18)
Ką gero randi?
Aš gal irgi eisu kurią dieną, susimažinus, pakampėm, kad nesutryptų Noriu vaikiškos (mergaitei) parkos ilgos [iki kelių maždaug], žiemai, su kapišonu. Gal kuri parduodat? 9-10 metam, arba 8-9, 140 cm ūgiui. Tinka ir dėvėta.
Aš gal irgi eisu kurią dieną, susimažinus, pakampėm, kad nesutryptų Noriu vaikiškos (mergaitei) parkos ilgos [iki kelių maždaug], žiemai, su kapišonu. Gal kuri parduodat? 9-10 metam, arba 8-9, 140 cm ūgiui. Tinka ir dėvėta.
Batus su kailiu nusipirkau, dovanu biski vaikisku, paltus issimatavau, susideliojau ka pirksiu kitamet, nes dydziu/spalvu neber, delikatesų bisk, knygu ir tiek.
Vilnius kol kas be dėžučių
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 20, 12:26)
Batus su kailiu nusipirkau, dovanu biski vaikisku, paltus issimatavau, susideliojau ka pirksiu kitamet, nes dydziu/spalvu neber, delikatesų bisk, knygu ir tiek.
O, išsimatuot tai čia rimtas dalykas jau. Man irgi reiks daryt šitą reikalą, bet šitas jaučiu po sausio 1 jau bus, štilis įsigalės.
Pagarba dėl planavimo.
su 101 klubais koki dydi imt jcrew veliurinio sijono? classic ir tall ar skiriasi?
QUOTE(sandrixxx @ 2018 12 20, 13:27)
Va dabar jau ir aš panikoje
Kur nuolaidos žaislams?
QUOTE(spygliz @ 2018 12 20, 13:56)
su 101 klubais koki dydi imt jcrew veliurinio sijono? classic ir tall ar skiriasi?
as 4 turiu bet noreciau jauciu didesnio, jau vien todel kad liemuo papilnejo , bet pas mane dar ir petite
Papildyta:
QUOTE(sandrixxx @ 2018 12 20, 13:27)
na dar 2 dienos ..
QUOTE(Carlin @ 2018 12 20, 14:22)
IKI savaitgali bus -40
Bandau laime Merginos,gal kuri turi pardavinui mikrafona SolPop? Nes jau bijau,kad nesulauksiu iki svenciu siuntos. Paskui galeciau is siuntos atiduoti saviski. Gal kam ner jis baisiai ekstra reikalingas ir dulka spintoj?
QUOTE(ericute @ 2018 12 20, 15:11)
Bandau laime Merginos,gal kuri turi pardavinui mikrafona SolPop? Nes jau bijau,kad nesulauksiu iki svenciu siuntos. Paskui galeciau is siuntos atiduoti saviski. Gal kam ner jis baisiai ekstra reikalingas ir dulka spintoj?
O aš galvoju, kokią aš dovaną dar pamiršau, va gi kokią
QUOTE(spygliz @ 2018 12 20, 11:50)
A, supratau, na man kada bus nesvarbu, ne kalediniai ten pirkiniai, tiesiog ryt isvykstu, ir nenoriu likt neatsiskaiciusi, nes tik 31 diena galesiu apmoketi tada..