Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal yra klaipėdiečių, kurios vakar lankėsi akropolyje? Planuoju važiuoti ryt iš savo kaimo į Klaipėdą. Įdomu, ar verta kišti nosį į parduotuves  :hmm:  Girdėjau, kad Vilniuje tai apgultis jau prasidėjo  :D Pritrūkau dovanų  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 12 20, 07:27)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zibuteg" data-cid="72299776" data-time="1545161901"><div><p>Gal kas žinot parduodamą šuniuką tinkamą gyventi lauke ,voljere. vartotojo įkelta nuotrauka
Aplink Kauną kur nors .</p></div></blockquote><p></p><p>Duosiu jums keletą nuoširdžių patarimų. Pasidomėkit, kokios veislės gali gyventi lauke, nes priešingu atveju turėsit problemą. Auginu vokiečių aviganį jau 13 metų. Turim voljerą, kuris visada atidarytas. Šuo vaikšto po teritoriją, nes jam reikia judėti. Jeigu laikytsit uždarytą, teks du tris kartus per dieną vedžioti. Turi apšiltintą būdą, bet šaltomis žiemos naktimis miega name. Va ir šį rytą pažadino, nes ėsti mat užsimanė Mes tiesiog neturim jokios kitos šildomos patalpos, kur per šalčius šuniukas galėtų miegoti. Tiesiog nepagalvojom, kad jam bus šalta būdoj. Nors voljeras uždaras iš šonų, vėjas nepučia, bet jam šalta. O štai hackį turėjom, tai jam sniegas ir šaltis buvo didžiausias malonumas. Jis per šalčius ant sniego gulėdavo, kai tuo tarpu vokiečių aviganis drebėdavo iš šalčio ir prašydavosi į namą  4u.gif Ir šiaip aš nelabai suprantu, kokia šuns paskirtis, jei jis uždarytas nuolat voljere. Pas mus šunys po kiemą vaikšto, tai nėra buvę, kad svetimas žmogus vartelius pravertų  biggrin.gif O ir džiaugsmo kiek, kai pasitinka grįžus  yahoo.gif​ </p>

Mano a.a. avčiarka prie radiatoriaus miegodavo biggrin.gif ir jokių voljerų, mūsų teritirija aptverta, varydavo aplink tvorą. Asfaltas sumintas būdavo palei ją biggrin.gif ir tai reikėdavo ją vedžiot, nes neužtekdavo jai veiksmo kieme.
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2018 12 20, 07:32)
<p>Gal yra klaipėdiečių, kurios vakar lankėsi akropolyje? Planuoju važiuoti ryt iš savo kaimo į Klaipėdą. Įdomu, ar verta kišti nosį į parduotuves  hmm.gif  Girdėjau, kad Vilniuje tai apgultis jau prasidėjo  biggrin.gif Pritrūkau dovanų  unsure.gif </p>

Apgultis jau mėnuo laiko. Maniau nuvažiuosiu į maxę dar prieš kelias savaites, privažiavau ir supratau, kad padariau klaidą. Atsistivėjau kamštį ir variau lauk biggrin.gif
Atsakyti
Loren gal kaledu senis stebuklus daro, gal siunta 7 d. nusimato, man ekstriniu nera, bet visai noretau kelniu smile.gif nes paskui ir islekiu savautgali, tai bus nesmagu napjamsiu, kad ir kelios prekytes, bet vistiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 20 gruodžio 2018 - 08:46
Sveikos! Pasidalinkite nuorodomis apatinių termomaikuciu tinkanciu žiemai iš 32degrees 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 19, 13:28)
Šiandien nusigrūdau į prekybcentrį taurių namams nusipirkti ir labai pasigailėjau. Apie 13 val. vos parkingą radau, viduj grūstis, visi pilnais maišais eina. Psichozė, ne kitaip. Gerai, kad mano visos dovanos supirktos internetu iš anksto.

kai internetu perkam, tai tik tarpininkėms psichozė matosi biggrin.gif

Buvau Panoramoje vakar, na, patekau be problemų vidury dienos, niekas nei stumdosi, nei šūkauja. Ilgiausioje eilėje stovėjau 5 minutes prie kasų. Nupirkau kelis stiklo bumbuliukus ir vaikams knygų. Man viskas kažkaip atrodė fainai ir pakylėtai. Arba aš tiesiog tokios nuotaikos buvau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 20, 09:45)
Loren gal kaledu senis stebuklus daro, gal siunta 7 d. nusimato, man ekstriniu nera, bet visai noretau kelniu smile.gif nes paskui ir islekiu savautgali, tai bus nesmagu napjamsiu, kad ir kelios prekytes, bet vistiek.

O man degantis yra 😥😨😬
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Man patinka ta masinė psichozė newyear.gif Aišku, kai turi dovanas visas biggrin.gif

Laukiam žinių šiandien bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2018 12 20, 10:37)
Sveikos! Pasidalinkite nuorodomis apatinių termomaikuciu tinkanciu žiemai iš 32degrees  4u.gif

mums visos iš 32 degrees, tuek dukrai, tiek vyrui, pasitaikė didintos bent vienu dydžiu tai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 20, 10:19)
Labas rytas ax.gif

Man patinka ta masinė psichozė newyear.gif Aišku, kai turi dovanas visas biggrin.gif

Laukiam žinių šiandien bigsmile.gif

Dovanas supirkau prieš gerą mėnesį. Tai dzyn man dabar. Sakiau dar po kokį suvenyrą ar kokį niekutį Italijoj pagriebsiu, nes nusileisiu prie stalo tiesiai į kūčias biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 20, 11:37)
Dovanas supirkau prieš gerą mėnesį. Tai dzyn man dabar. Sakiau dar po kokį suvenyrą ar kokį niekutį Italijoj pagriebsiu, nes nusileisiu prie stalo tiesiai į kūčias  biggrin.gif

Mmmm kaip fainai, prieškalėdinė Italija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 12 20, 11:13)
O man degantis yra 😥😨😬

Oi ir man dega rolleyes.gif Dukrai viena dovana joje, bet dar vilties neprarandu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskee84: 20 gruodžio 2018 - 10:54
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 20, 10:39)
Mmmm kaip fainai, prieškalėdinė Italija wub.gif

Aga wub.gif mes pietų Tirolyje wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 gruodžio 2018 - 11:08