Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spurga_m @ 2018 12 19, 16:48)
Gal galite termorubu nuotoda?

www.32degrees.com
Kažko neįkelia normaliai nuorodos. Paieškoje įveskit HEAT BASE 4u.gif
Vaikui tuos pačius pirkau iš sierros, tai dar ten galit žvilgterti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 gruodžio 2018 - 16:03
QUOTE(Rita003 @ 2018 12 19, 15:16)
Pabandykit zuvies kotletus maisytus su farsu (paskui patroskinti). Maziau jauciasi zuvis, vyras taip musiskius kartais apgauna  biggrin.gif

Kol mažesnis buvo taip ir dariau. Fsio. Nebeapgausi biggrin.gif
Atsakyti
O pas mus vejaraupiai šventėms sad.gif
Atsakyti
Gal kas parduodat L dydi tapkiu?
https://www.loft.com...p;prodId=489637
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 19, 17:06)

Gryn tokių pat ura danijūj natūralaus kailio už 39. Eidama iš rimi mačiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 19, 17:48)
O pas mus vejaraupiai šventėms sad.gif

uj kaip suprantu! Pas mus tas pats nuo vakar
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 19, 14:28)
Šiandien nusigrūdau į prekybcentrį taurių namams nusipirkti ir labai pasigailėjau. Apie 13 val. vos parkingą radau, viduj grūstis, visi pilnais maišais eina. Psichozė, ne kitaip. Gerai, kad mano visos dovanos supirktos internetu iš anksto.

siandiena vienas diedas maximoje atejo prie kasos su 2 butelaiciais degtienes ir pamates piliecius su vezimais prekiu pradejo sukauti, kad jau karas prasideda, kiek cia pirksite biggrin.gif biggrin.gif

skaitau apie maista, kaip apie mano vaika parasyta, namuose su maistu problema - mama nemoka gaminti... unsure.gif nors tiek smagu, kad ne mano vienos toks smile.gif ir as ne viena tokia nemokanti gaminti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 19 gruodžio 2018 - 20:01
QUOTE(spygliz @ 2018 12 19, 14:23)
[...] 🙄 taip nenoriu i prekybcentrius grustis, o ir cia ner ka pirkt 🙄

Jo, dasigyvenom

QUOTE(ralija @ 2018 12 19, 20:01)
siandiena vienas diedas maximoje atejo prie kasos su 2 butelaiciais degtienes ir pamates piliecius su vezimais prekiu pradejo sukauti, kad jau karas prasideda, kiek cia pirksite  biggrin.gif  biggrin.gif

[]

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 19 gruodžio 2018 - 21:46
Gera diena 🙂

Kazkiek psl atgal rasete jog perkate sau is berniuku skyriaus xl (18/20) dydzio rubus. Gal galetumete parasyt maikiu ilgi/ploti? Ir gal kuri turite landsend ziemines parkos toki dydi ir parasytumete ismatavimus? Kazin su 178 ugiu tiktu is landsend toks dydis?

Aciu 🙂
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2018 12 20, 06:32)
Gera diena 🙂

Kazkiek psl atgal rasete jog perkate sau is berniuku skyriaus xl (18/20) dydzio rubus. Gal galetumete parasyt maikiu ilgi/ploti? Ir gal kuri turite landsend ziemines parkos toki dydi ir parasytumete ismatavimus? Kazin su 178 ugiu tiktu is landsend toks dydis?

Aciu 🙂

Labai jos skirtingos. Esu 178 cm tai man jos iki pusės klubų ir žemiau, ir puikiai su 108-109 per krūtinę. Bet aš perku iš RL. Iš Landsend niekad. Beje, striukė man buvo siaura per klubus o pečiai platoki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 20 gruodžio 2018 - 07:24
Jei atsirastu kas turite landsend striuke ir galit pamatuoti, akrualiausia peciu, liemens ir klubu plociai, kad nebutu kiek per liemeni tiek ir per klubus..
Atsakyti

Gal kas žinot parduodamą šuniuką tinkamą gyventi lauke ,voljere. 4u.gif
Aplink Kauną kur nors .

Duosiu jums keletą nuoširdžių patarimų. Pasidomėkit, kokios veislės gali gyventi lauke, nes priešingu atveju turėsit problemą. Auginu vokiečių aviganį jau 13 metų. Turim voljerą, kuris visada atidarytas. Šuo vaikšto po teritoriją, nes jam reikia judėti. Jeigu laikytsit uždarytą, teks du tris kartus per dieną vedžioti. Turi apšiltintą būdą, bet šaltomis žiemos naktimis miega name. Va ir šį rytą pažadino, nes ėsti mat užsimanė Mes tiesiog neturim jokios kitos šildomos patalpos, kur per šalčius šuniukas galėtų miegoti. Tiesiog nepagalvojom, kad jam bus šalta būdoj. Nors voljeras uždaras iš šonų, vėjas nepučia, bet jam šalta. O štai hackį turėjom, tai jam sniegas ir šaltis buvo didžiausias malonumas. Jis per šalčius ant sniego gulėdavo, kai tuo tarpu vokiečių aviganis drebėdavo iš šalčio ir prašydavosi į namą  :4u: Ir šiaip aš nelabai suprantu, kokia šuns paskirtis, jei jis uždarytas nuolat voljere. Pas mus šunys po kiemą vaikšto, tai nėra buvę, kad svetimas žmogus vartelius pravertų  :D O ir džiaugsmo kiek, kai pasitinka grįžus  :yahoo:​ 

Atsakyti