Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 18, 22:29)
O šiais laikais dar 'humaniška' laikyti voljere? Tinkamos sąlygos?
Pririštų tai tikrai jau nebetoleruojama, o kaip su voljerais? Bet aš nenusimanau, čia man tik smalsu.

Kiek mano žinios siekia, lauko sąlygomis turi turėti povilnį, ar kaip ten jis biggrin.gif

Turi buti gera pasiltinta buda, ir, aisku, suns veisle, kuri gali gyventi lauko salygom.
Atsakyti
Gal kitų miestų 575 siuntinukai išsiųsti jau visi? Eičiau vakare į paštą ieškoti 😊
Atsakyti
Vis nepadėkoju už siuntinuką. Didelis Ačiūū 4u.gif 4u.gif Sandrixxx dideliausias AČIŪ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Koki faini tie termo rūbeliai bigsmile.gif tiek be akrilo, tiek su akrilu (pastarieji išvis permatomi, bet jau kaip šilta su jais, nors ir laisvoki man xs, bet nors gal taip tik atrodo, nes apsivelki, neapsispaudžia, net nejauti kad kažkuo apsivilkai biggrin.gif ).
Šaunu kad ir vaikui tokius nupirkusi, laukiu, o tai jam vilnoniai kanda, tai bus puiku dabar žiemai.

QUOTE(Carlin @ 2018 12 19, 12:51)
Teoriškai ir pas mus baigėsi rudenį  mirksiukas.gif  bet praktiškai - nelabai  biggrin.gif

Džiaugiuosi, kad pas mus ir praktiškai baigėsi biggrin.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 19, 13:02)
Jeruzalės mokykloj net bufetas liko  blink.gif

O meniu, kaip restorane - cipakai, picos, kijevas, kiniečiai ir t.t. Patiems skanu ten valgyt biggrin.gif Tegu net nebando keist tvarkos biggrin.gif

Pas mus progimnazijoje irgi buvo bufetas, nuo rugsėjo jau jo nebebuvo bigsmile.gif yahoo.gif Tai liko tik valgyklos kelios bandelės, o tai kai čipsai ir pan. mokykloje, tai kažkoks absurdas. Nors ir meniu galėtų dar labiau keisti, nes tiek mokyklose tiek darželiuose nėra dar pilnai pagal sveiką mitybą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 gruodžio 2018 - 13:21
O kaži kaip mokėjimus tikrina? Trečia diena laukiu patvirtinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vvjuka @ 2018 12 19, 00:58)
Tai jei kaime ir kiemsargio, tai humaniskumu gailma nepaisyt 😠

yra gi sunu kuriems voljere labai gerai gyvent..
Atsakyti
Kažin kaip Sandra gyvena biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos,

Gal kas girdėti apie 546 siuntą? :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 19, 15:55)
Kažin kaip Sandra gyvena biggrin.gif

Be pokyčių, nėra dar dėžučių 4u.gif Kalbėjau su kurjeriu šiandien ir nebus. O ką atneš rytdiena niekas nežino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 12 19, 15:05)
Be pokyčių, nėra dar dėžučių  4u.gif Kalbėjau su kurjeriu šiandien ir nebus. O ką atneš rytdiena niekas nežino  unsure.gif

jei Vilnius dar neturi, Kaunas tikrai netures 🙄 taip nenoriu i prekybcentrius grustis, o ir cia ner ka pirkt 🙄
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 19, 15:23)
jei Vilnius dar neturi, Kaunas tikrai netures 🙄 taip nenoriu i prekybcentrius grustis, o ir cia ner ka pirkt 🙄

Šiandien nusigrūdau į prekybcentrį taurių namams nusipirkti ir labai pasigailėjau. Apie 13 val. vos parkingą radau, viduj grūstis, visi pilnais maišais eina. Psichozė, ne kitaip. Gerai, kad mano visos dovanos supirktos internetu iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 12:24)

Žuvis - jis net neuosto. Kaip įkišt burnon? Nesugalvoju ir paskutiniu metu visai pasidaviau  unsure.gif žuvis tik žuvies piršteliuose kol kas. Baisiau už baisiausia.  unsure.gif

Pabandykit zuvies kotletus maisytus su farsu (paskui patroskinti). Maziau jauciasi zuvis, vyras taip musiskius kartais apgauna biggrin.gif
Atsakyti
Gal galite termorubu nuotoda?

QUOTE(juratela @ 2018 12 19, 13:20)
Vis nepadėkoju už siuntinuką. Didelis Ačiūū  4u.gif  4u.gif  Sandrixxx dideliausias AČIŪ  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Koki faini tie termo rūbeliai  bigsmile.gif tiek be akrilo, tiek su akrilu (pastarieji išvis permatomi, bet jau kaip šilta su jais, nors ir laisvoki man xs, bet nors gal taip tik atrodo, nes apsivelki, neapsispaudžia, net nejauti kad kažkuo apsivilkai  biggrin.gif ).
Šaunu kad ir vaikui tokius nupirkusi, laukiu, o tai jam vilnoniai kanda, tai bus puiku dabar žiemai.
Džiaugiuosi, kad pas mus ir praktiškai baigėsi  biggrin.gif
Pas mus progimnazijoje irgi buvo bufetas, nuo rugsėjo jau jo nebebuvo  bigsmile.gif  yahoo.gif  Tai liko tik valgyklos kelios bandelės, o tai kai čipsai ir pan. mokykloje, tai kažkoks absurdas. Nors ir meniu galėtų dar labiau keisti, nes tiek mokyklose tiek darželiuose nėra dar pilnai pagal sveiką mitybą  ax.gif

Atsakyti