Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 11:24)
Labai daug kalbam. Tas naujas jo asmeninis treneris jam ištisai plauna smegenis kaip iis turi valgyt. Nuvažiavom į pardą, sako aš susidėsiu produktus ką valgysiu. Prisidėjo grikių, darživių kalną,mėsos, kiaušinių, vaisių, raugintų kopūstų  biggrin.gif  biggrin.gif spėk ar grįžęs valgė????? Ir kaip jam į galvą įkalt kad vien Kijevo kokletais ir karbonadais su bulbom gyvas nebus ? unsure.gif
Žuvis - jis net neuosto. Kaip įkišt burnon? Nesugalvoju ir paskutiniu metu visai pasidaviau  unsure.gif žuvis tik žuvies piršteliuose kol kas. Baisiau už baisiausia.  unsure.gif

Ir tas jo nevalgymas prasidėjo visai neseniai. Dar vasarą varė viską ką duosi. O pokšt ir pasikeitė kažkas staigiai. Vaikšto pamėlęs jau ne tik kad pabalęs.

nzn ar pades, bet mano sunus zuvies neikisi buvo iki 9 m. paskui lasisos file kepu keptuveje grietineles padaze, tai apsilaizydami kapoja ir su ryziais ir su bulvem, kazkoks atradimas bigsmile.gif

upetaki valgo kepta orkaitaitej, bet esme, kad neturi matytis jokiu prieskoniu ant zuvies ale jokiu zopleliu nieko....nes tada issyk neskanu biggrin.gif

Dar valgo skumbre karsto rukymo.
Atsakyti
Labai daug kalbam. Tas naujas jo asmeninis treneris jam ištisai plauna smegenis kaip iis turi valgyt. Nuvažiavom į pardą, sako aš susidėsiu produktus ką valgysiu. Prisidėjo grikių, darživių kalną,mėsos, kiaušinių, vaisių, raugintų kopūstų  biggrin.gif  biggrin.gif spėk ar grįžęs valgė????? Ir kaip jam į galvą įkalt kad vien Kijevo kokletais ir karbonadais su bulbom gyvas nebus ? unsure.gif
Žuvis - jis net neuosto. Kaip įkišt burnon? Nesugalvoju ir paskutiniu metu visai pasidaviau  unsure.gif žuvis tik žuvies piršteliuose kol kas. Baisiau už baisiausia.  unsure.gif

Ir tas jo nevalgymas prasidėjo visai neseniai. Dar vasarą varė viską ką duosi. O pokšt ir pasikeitė kažkas staigiai. Vaikšto pamėlęs jau ne tik kad pabalęs.

Skydliauke senai tyrete? Kraują skydliaukės parodymų ir echo?

Nu bent Kijavo kotletus valgo, karbonadus. Tai dar nėra visai blogai. Drauges sūnus, išvis išskyrus makaronus be nieko ilgai valgė. Ir tai su maldavimais. Persilauš. Gal tik laikina taip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linakaranda: 19 gruodžio 2018 - 10:37
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 10:24)
Ir kaip jam į galvą įkalt kad vien Kijevo kokletais ir karbonadais su bulbom gyvas nebus ?

O kur jis jų gauna?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 19, 10:36)
O kur jis jų gauna?

Šūlėj ir aišku aš namie darau. Nes tada vašče nieko nevalgo. Ačiū die ryte košes dar valgo. Bet jei galėtų tai varytų su tėvu kokletus biggrin.gif bandžiau auklėt. Va visai ant dienų. Sėdėjo dvi paras neėdęs. Bet nevalgė. Išviriau sriubą kokios norėjo pats. Klykė spjaudė tampėsi. Tokią lygiai valgo mokykloj apsikakodamas po n bliūdų. Užknisa tas išsidirbinėjimas.
Papildyta:
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 19, 10:34)
Skydliauke senai tyrete? Kraują skydliaukės parodymų ir echo?

Nu bent Kijavo kotletus valgo, karbonadus. Tai dar nėra visai blogai. Drauges sūnus, išvis išskyrus makaronus be nieko ilgai valgė. Ir tai su maldavimais. Persilauš. Gal tik laikina taip.

Sveikas tas vaikas. Kavinėse ir restoranuose valgo viską ką beduosi. Namie nieko. Bo neskanu. Nes viskas iš šviežių gerų produktų. Be skonių stipriklių.
Jis mėgsta pekino salotas. Mokykloj, valgykloj, restorane sušlamščia viską iki kruopelės. Namie net į burną neima.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 11:19)
Šūlėj ir aišku aš namie darau. Nes tada vašče nieko nevalgo. Ačiū die ryte košes dar valgo. Bet jei galėtų tai varytų su tėvu kokletus  biggrin.gif bandžiau auklėt. Va visai ant dienų. Sėdėjo dvi paras neėdęs. Bet nevalgė. Išviriau sriubą kokios norėjo pats. Klykė spjaudė tampėsi. Tokią lygiai valgo mokykloj apsikakodamas po n bliūdų. Užknisa tas išsidirbinėjimas.

Suaugusio žmogaus tik žodžiais neperauklėsi, o tu nori vaiką biggrin.gif Turbūt vienintelis metodas, kuris veikia- nepalikt alternatyvos namie, visiems valgyt vienodai, prie bliūdo iš bado tikrai nenumirtų. Bet, jei patiems smagiau Kijevai, nėr ko tikėtis kad vaikui staiga mielesni taps grikiai su garintom daržovėm. Koks durnius valgys sveikai, kai mama po nosim Kijevus gamina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 19, 11:24)
Suaugusio žmogaus tik žodžiais neperauklėsi, o tu nori vaiką  biggrin.gif Turbūt vienintelis metodas, kuris veikia- nepalikt alternatyvos namie, visiems valgyt vienodai, prie bliūdo iš bado tikrai nenumirtų. Bet, jei patiems smagiau Kijevai, nėr ko tikėtis kad vaikui staiga mielesni taps grikiai su garintom daržovėm. Koks durnius valgys sveikai, kai mama po nosim Kijevus gamina?  ax.gif

Man irgi atrodo, kad ne žodžiais, o veiksmais, pavyzdžiu efektyviau auklėt smile.gif
O šiaip tai ne karo, bado metas, išgyvensim visi kažkaip 4u.gif

Mokyklose galima rast Kijevą? pas mus tai bais `sveika` viskas pasidarė, jokios praėjusių metų Biržų duonos bandelės neduoda blink.gif
Atsakyti

Mano vyresnėlis žuvies irgi nevalgydavk viaiškai, blogiausiu atveju žuvies filė piršteliai būdavo. Paskui įsiūliau šiaip ne taip paragavo lašišos su citrina, pradėjo valgyri, tik daaaaug citrinos sulčių spaudžia. Aišku retai perku, nes aišku kaip jos augintos, tad nepiknaudžiaujam biggrin.gif
Dar pradėjau kepti žuvies kotletukus. Suplėšau arba sumalu žuvį ir su kiaušiniu sumaišius iškepu. Valgo visi vaikai ir dar paprašo mirksiukas.gif Pirmam kartui valit bandyti sumalti, kiaušinį įdėti ir kažkiek miltų - miltai labiau užgoš žuvies skonį. Tokius kotletukus patroskinu kartais, bet aišku labiau kerta tik iškeptus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 19 gruodžio 2018 - 11:37
QUOTE(triule @ 2018 12 19, 12:32)
Mokyklose galima rast Kijevą? pas mus tai bais `sveika` viskas pasidarė, jokios praėjusių metų Biržų duonos  bandelės neduoda  blink.gif

pas mus ten biški paturbinta mokykla paskutinę savaitę biggrin.gif tai ne tik kijevus, bet ir cepelinus valgo, kol gali biggrin.gif ale nieko, baigsis šventė jau po naujų, baigsis ir cepelinai su spirgučių padažais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 19, 12:40)
pas mus ten biški paturbinta mokykla paskutinę savaitę  biggrin.gif  tai ne tik kijevus, bet ir cepelinus valgo, kol gali biggrin.gif ale nieko, baigsis šventė jau po naujų, baigsis ir cepelinai su spirgučių padažais biggrin.gif

Biržiškoj jau rudenį baigėsi kijavai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 12 19, 12:45)
Biržiškoj jau rudenį baigėsi kijavai  biggrin.gif

Teoriškai ir pas mus baigėsi rudenį mirksiukas.gif bet praktiškai - nelabai biggrin.gif
Atsakyti
Jeruzalės mokykloj net bufetas liko blink.gif

O meniu, kaip restorane - cipakai, picos, kijevas, kiniečiai ir t.t. Patiems skanu ten valgyt biggrin.gif Tegu net nebando keist tvarkos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 12:21)
Šūlėj ir aišku aš namie darau. Nes tada vašče nieko nevalgo. Ačiū die ryte košes dar valgo. Bet jei galėtų tai varytų su tėvu kokletus  biggrin.gif bandžiau auklėt. Va visai ant dienų. Sėdėjo dvi paras neėdęs. Bet nevalgė. Išviriau sriubą kokios norėjo pats. Klykė spjaudė tampėsi. Tokią lygiai valgo mokykloj apsikakodamas po n bliūdų. Užknisa tas išsidirbinėjimas.
Papildyta:

Sveikas tas vaikas. Kavinėse ir restoranuose valgo viską ką beduosi. Namie nieko. Bo neskanu. Nes viskas iš šviežių gerų produktų. Be skonių stipriklių.
Jis mėgsta pekino salotas. Mokykloj, valgykloj, restorane sušlamščia viską iki kruopelės. Namie net į burną neima.

Tai čia vaikyste:) Man pačiai pas draugę skaniau būdavo valgyti, atrodė kad jos mama skaniau gamina:) Gerai kad mūsų tėvai draugavo šeimom. Tai ji pas mane valgydavo, o aš pas ją.smile.gif aišku ne visada taip. Bet būdavo dienų.
Atsakyti