QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 10:42)
1. Jis važiuoja iš Antakalnio galo - Nemenčinės olento. Turi eiti par tamsų parką. Man yra baisu. Nemenčinės IKI jis užtrunka kll tas eiles atsistovi. Tuo metu aš kraustausi iš proto kur vaikas. Rago jis nekelia, nes telefas piniginėj ant pilvo po paltais ir treningais, paprastai išjungtu garsu arba tingi arba negirdi.
2. Jam grįžus reikia daryti pamokas. Grįžus 19 h ir su krūva pamokų nebe kažką išmoksti.
3. Jis mažylis, jam tik tik suėjo 8. Dar visai kvailiukas ir naivus. Vis dar turiu streso vieną jį išleisdama.
4. Mano vaikas nestoras. Jis pradeda savo kaip sportininko kelią. Todėl reguliuojam ir maistą, kiek tai įmanoma. Kad neužsimušinėtų po trešos bulkom, nes grįžuz namo jo laukia šviežias ir jam skirtas šiltas maistas.
Papildyta:
isproteciau
man vaikam mokykla arti, kelios minutes ir tai sugeba ratais kvadratais eit, sunus aisku garsas isjungtas, neprisuksi, o dukra nesinesioja jo. Kiek kalbam, kad pareina ir man skambutis, kad jie saugus namie, arba skambutis iseinu i treniruote. Sakau cia ne kontrole, bet informacija, kad as galeciau ramiai dirbti
tai kuriam laikui pasitaiso ir paskui vel tas pats, sunus jau ketvirtokas, tai kol kas niekaip iki galo nedaeinam
Ir kaip faina, kad pasiima maista, as galiu palikinet kaip noriu, nu nepasiima ir viskas viskas stovi, o silti pietus buna tik 10.30 mazajai, o sunui 11.40, tai kur tai, o namo as gristu tik 17.00, jei dar bureliai vest tai gristam 19.00 ir sedi nevalge