Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 19, 07:55)
Ir čia tik pradžia...  biggrin.gif

Visas pardas po trešos apeina ir visas bulkas išperka, paskui tik čekius randu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif reik į vietą vyrą dėt biggrin.gif o jam reik valgyt kruopas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 19 gruodžio 2018 - 08:02
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 09:00)
Visas pardas po trešos apeina ir visas bulkas išperka, paskui tik čekius randu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif reik į vietą vyrą dėt  biggrin.gif o jam reik valgyt kruopas  biggrin.gif

Džiaukis, kad tik bulkas biggrin.gif
aš irgi antroje klasėje iš mokyklos eidavau per aplink namo. Apeidavau visas parduotuves Gedimino pr., aišku anais laikais nelabai jų būdavo. Bet man užtekdavo, kad valandai dviem užtrukčiau biggrin.gif
ABC duoninė, kur pirkdavau džemo indelį, tada pieninė, tada galanterijos parduotuvė Vaiva, kur segtukus reikdavo apžiūrėti. Ir tada tik namo. Tai jei pamokos kokią 12 baigiasi, namo apie 14 pareidavau, nors nuo mokyklos iki durų buvo max 5 min. ėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 19, 08:07)
Džiaukis, kad tik bulkas  biggrin.gif
aš irgi antroje klasėje iš mokyklos eidavau per aplink namo. Apeidavau visas parduotuves Gedimino pr., aišku anais laikais nelabai jų būdavo. Bet man užtekdavo, kad valandai dviem užtrukčiau  biggrin.gif
ABC duoninė, kur pirkdavau džemo indelį, tada pieninė, tada galanterijos parduotuvė Vaiva, kur segtukus reikdavo apžiūrėti. Ir tada tik namo. Tai jei pamokos kokią 12 baigiasi, namo apie 14 pareidavau, nors nuo mokyklos iki durų buvo max 5 min. ėjimo  biggrin.gif

Jetau... Tas kvapas Vaivoj, naujos galanterijos... wub.gif wub.gif
Neseniai po langais maciau kaip nedidele mergiote namo ejo... Visa telefone. Trys zingsniai ir stooooovi desimt minuciu... Tada vel trys zingsniai... Is tokios ir ta telefa gali atimt kas netingi, ir uzvaziuot ant galvos, ji kazkur anapus...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 09:00)
Visas pardas po trešos apeina ir visas bulkas išperka, paskui tik čekius randu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif reik į vietą vyrą dėt  biggrin.gif o jam reik valgyt kruopas  biggrin.gif

Augantis organizmas. Visai uždrausti ar verta?
Sūnaus klasėje buvo stambus berniukas, tėvai niekaip negalėjo suvaldyti, net pinigus nustojo duoti. Tai vaikas pradėjo švarinti klasiokų kuprinės, pagavo mokytoja besidarbuojant. Vaikas valgyt norėjo. Matyt cukraus trūkumas, lomkes bandelių. O tėvai pasiturintys buvo. Bandė kovoti kad tokių būdų. Čia tik seip kaip pavyzdį parašiau. Kažkaip kitaip bandykit spręsti problemą. Gal kalbėti. O tas sekimas vargu ar ką duos.
Atsakyti
Gal netyčia 596 jau kruta link Sandrixx? ax.gif labai norisi namus kuo skubiau atlaisvinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 19, 08:55)
Augantis organizmas. Visai uždrausti ar verta? 
Sūnaus klasėje buvo stambus berniukas, tėvai niekaip negalėjo suvaldyti, net pinigus nustojo duoti. Tai vaikas pradėjo švarinti klasiokų kuprinės, pagavo mokytoja besidarbuojant. Vaikas valgyt norėjo. Matyt cukraus trūkumas, lomkes bandelių. O tėvai pasiturintys buvo. Bandė kovoti kad tokių būdų. Čia tik seip kaip pavyzdį parašiau. Kažkaip kitaip bandykit spręsti problemą. Gal kalbėti. O tas sekimas vargu ar ką duos.

1. Jis važiuoja iš Antakalnio galo - Nemenčinės olento. Turi eiti par tamsų parką. Man yra baisu. Nemenčinės IKI jis užtrunka kll tas eiles atsistovi. Tuo metu aš kraustausi iš proto kur vaikas. Rago jis nekelia, nes telefas piniginėj ant pilvo po paltais ir treningais, paprastai išjungtu garsu arba tingi arba negirdi.
2. Jam grįžus reikia daryti pamokas. Grįžus 19 h ir su krūva pamokų nebe kažką išmoksti.
3. Jis mažylis, jam tik tik suėjo 8. Dar visai kvailiukas ir naivus. Vis dar turiu streso vieną jį išleisdama.
4. Mano vaikas nestoras. Jis pradeda savo kaip sportininko kelią. Todėl reguliuojam ir maistą, kiek tai įmanoma. Kad neužsimušinėtų po trešos bulkom, nes grįžuz namo jo laukia šviežias ir jam skirtas šiltas maistas.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 19, 08:24)
Jetau... Tas kvapas Vaivoj, naujos galanterijos...  wub.gif  wub.gif
Neseniai po langais maciau kaip nedidele mergiote namo ejo...  Visa telefone. Trys zingsniai ir stooooovi desimt minuciu... Tada vel trys zingsniai... Is tokios ir ta telefa gali atimt kas netingi, ir uzvaziuot ant galvos, ji kazkur anapus...

Aš tai gastronomo antrą aukštą atsimenu. Va ten tai buvo šventė. Ir dar vaikų pasaulį su milijardu žaislų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 19, 11:16)
Gal netyčia 596 jau kruta link Sandrixx?  ax.gif  labai norisi namus kuo skubiau atlaisvinti  biggrin.gif

Jei ir kruta link manęs, tai aš neinformuota unsure.gif labai laukiu kurjerio skambučio. Bus kokių žinių parašysiu temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 10:42)
1. Jis važiuoja iš Antakalnio galo - Nemenčinės olento. Turi eiti par tamsų parką. Man yra baisu. Nemenčinės IKI jis užtrunka kll tas eiles atsistovi. Tuo metu aš kraustausi iš proto kur vaikas. Rago jis nekelia, nes telefas piniginėj ant pilvo po paltais ir treningais, paprastai išjungtu garsu arba tingi arba negirdi.
2. Jam grįžus reikia daryti pamokas. Grįžus 19 h ir su krūva pamokų nebe kažką išmoksti.
3. Jis mažylis, jam tik tik suėjo 8. Dar visai kvailiukas ir naivus. Vis dar turiu streso vieną jį išleisdama.
4. Mano vaikas nestoras. Jis pradeda savo kaip sportininko kelią. Todėl reguliuojam ir maistą, kiek tai įmanoma. Kad neužsimušinėtų po trešos bulkom, nes grįžuz namo jo laukia šviežias ir jam skirtas šiltas maistas.
Papildyta:

isproteciau blink.gif unsure.gif man vaikam mokykla arti, kelios minutes ir tai sugeba ratais kvadratais eit, sunus aisku garsas isjungtas, neprisuksi, o dukra nesinesioja jo. Kiek kalbam, kad pareina ir man skambutis, kad jie saugus namie, arba skambutis iseinu i treniruote. Sakau cia ne kontrole, bet informacija, kad as galeciau ramiai dirbti 4u.gif tai kuriam laikui pasitaiso ir paskui vel tas pats, sunus jau ketvirtokas, tai kol kas niekaip iki galo nedaeinam biggrin.gif

Ir kaip faina, kad pasiima maista, as galiu palikinet kaip noriu, nu nepasiima ir viskas viskas stovi, o silti pietus buna tik 10.30 mazajai, o sunui 11.40, tai kur tai, o namo as gristu tik 17.00, jei dar bureliai vest tai gristam 19.00 ir sedi nevalge
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 19 gruodžio 2018 - 09:58
QUOTE(JMD @ 2018 12 19, 10:42)
Papildyta:

Aš tai gastronomo antrą aukštą atsimenu. Va ten tai buvo šventė. Ir dar vaikų pasaulį su milijardu žaislų  wub.gif

Dėl saugumo tai be kalbos reikia kontrolės. Ir praeitą diena supratau kad nėra stambus. Tik kad kai parašėt dėl tų bandelių, tai turėjau omeny kad drastiškai visko nepavyks uždrausti. Riboti reik, bet abipusiu sutarimu. Nes 8 metai, jau savo charakteris, jau mąstantis vaikinas. Manau, su meile viską pasieksit. Man pasisekė tuom, kad sūnus po mūsų kalbų ir tik gražiuoju, taisydavos. Nenorėdavo kad aš per gyvenčiau. Pamenu kartą tiesiog pravirkau, mūsų pokalbio metu, tai ji tiek mano ašaros sugraudino. Kad problema tuo metu esanti, nebepasikartojo. Dabar jau vyras, bet va tas noras, mane apsaugoti nuo stresų, išliko.
Atsakyti
idėkit maisto - vaikams dar per sunku palaukti net ir pusvalandį iki maisto, jei užėjo noras valgyt, tai čia ir dabar. O po treniruotės tikrai norisi valgyt, tai ir kemša beleką
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 12 18, 22:38)
Gal kas žinot parduodamą šuniuką tinkamą gyventi lauke ,voljere.  4u.gif
Aplink Kauną  kur nors .

Prieglaudose pažiūrėkite 😊
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 19, 10:15)
Dėl saugumo tai be kalbos reikia kontrolės. Ir praeitą diena supratau kad nėra stambus. Tik  kad kai parašėt dėl tų bandelių, tai turėjau omeny kad drastiškai visko nepavyks uždrausti. Riboti reik, bet abipusiu sutarimu. Nes 8 metai, jau savo charakteris, jau mąstantis vaikinas. Manau, su meile viską pasieksit. Man pasisekė tuom, kad sūnus po mūsų kalbų ir tik gražiuoju, taisydavos. Nenorėdavo kad aš per gyvenčiau. Pamenu kartą tiesiog pravirkau, mūsų pokalbio metu, tai ji tiek mano ašaros sugraudino. Kad problema tuo metu esanti, nebepasikartojo. Dabar jau vyras, bet va tas noras, mane apsaugoti nuo stresų, išliko.

Labai daug kalbam. Tas naujas jo asmeninis treneris jam ištisai plauna smegenis kaip iis turi valgyt. Nuvažiavom į pardą, sako aš susidėsiu produktus ką valgysiu. Prisidėjo grikių, darživių kalną,mėsos, kiaušinių, vaisių, raugintų kopūstų biggrin.gif biggrin.gif spėk ar grįžęs valgė????? Ir kaip jam į galvą įkalt kad vien Kijevo kokletais ir karbonadais su bulbom gyvas nebus ? unsure.gif
Žuvis - jis net neuosto. Kaip įkišt burnon? Nesugalvoju ir paskutiniu metu visai pasidaviau unsure.gif žuvis tik žuvies piršteliuose kol kas. Baisiau už baisiausia. unsure.gif

Ir tas jo nevalgymas prasidėjo visai neseniai. Dar vasarą varė viską ką duosi. O pokšt ir pasikeitė kažkas staigiai. Vaikšto pamėlęs jau ne tik kad pabalęs.
Atsakyti