Miargai, priminkit kokią kavą perkat aparatams? ☺ Rijada, Gafsa.... pamiršau 🤪
Apie būrelius kalbat.... tai mano 14-etė jau veteranė 😅 11 metų šoka klasikinį, tarp jų kartu 6 metus šoko pramoginius, muzikos m-kla, jodinėjimas(labiausiai prie dūšios, miegotų tvarte su žirgais) , už gimnaziją kai reikia varzybose dalyvauja krepšinio, kvadrato, futbolo, rankinio, kaip bernas 😅 Dėl šokių buvo visko, ir ašarų, ir dvejonių, vieną dieną nenoriu, o kitą labai nori, bet įvyko kažkoks lūžis ir dabar pati nori, šįmet baigiasi programa, bet mano nuostabai pareiškė, kad gal liks tęstinių
QUOTE(kavamale @ 2018 12 18, 15:07)
mano dovanos 576 ir 577 dezese. Aisku, kaltinu tik pati save, nes praeitais metais jau spali pradejau mastyt ir uzsakineti
Gal pasiseks ir gausim Pernai lyg autobusais siuntė prieššventines siuntas,kad tik spėtume gaut,gal ir šiais metais taip bus
QUOTE(sollo @ 2018 12 18, 15:33)
Miargai, priminkit kokią kavą perkat aparatams? ☺ Rijada, Gafsa.... pamiršau 🤪
Apie būrelius kalbat.... tai mano 14-etė jau veteranė 😅 11 metų šoka klasikinį, tarp jų kartu 6 metus šoko pramoginius, muzikos m-kla, jodinėjimas(labiausiai prie dūšios, miegotų tvarte su žirgais) , už gimnaziją kai reikia varzybose dalyvauja krepšinio, kvadrato, futbolo, rankinio, kaip bernas 😅 Dėl šokių buvo visko, ir ašarų, ir dvejonių, vieną dieną nenoriu, o kitą labai nori, bet įvyko kažkoks lūžis ir dabar pati nori, šįmet baigiasi programa, bet mano nuostabai pareiškė, kad gal liks tęstinių
man tai skaniausia čia
https://www.huracan.lt/
aš vis užsiperku, kai būna 40 proc nuolaida
QUOTE(rita1969 @ 2018 12 18, 16:12)
o kada tos akcijos būna tai kavai, dažnai?
nedažnai gal porą kart metuose
bet kai kurias kavas perkant po 2 kg ir šiaip būna labai gera kaina
Aišku kai akcija visoms, tada jau taiko visoms ir pasirinkimas didesnis ir gali mažesniais kiekiais pirkt.
QUOTE(sollo @ 2018 12 18, 15:33)
Miargai, priminkit kokią kavą perkat aparatams?
Huracan arba tastemap Tastemap kelias pabandžiau, likau prie huracan'ų
Kaip tik esu su puodeliu šios https://www.huracan....avos/Java-mocha Testuoju
Espresui gera, juodai kavai per lengva man
As irgi hurakano. Dar bandysiu is fb Vaisiai, darzoves ir bakaleja, netoli patogus taskas yra.
QUOTE(sollo @ 2018 12 18, 16:33)
Apie būrelius kalbat.... tai mano 14-etė jau veteranė 😅
Labai ačiū už patarimą renkantis Tretorn batus, dukrai tiko idealiai
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 18, 18:17)
As irgi hurakano. Dar bandysiu is fb Vaisiai, darzoves ir bakaleja, netoli patogus taskas yra.
Gal jau ragavai? Paskaičiau, skamba viliojančiai.
QUOTE(Carlin @ 2018 12 18, 18:11)
Gal jau ragavai? Paskaičiau, skamba viliojančiai.
Dar ne, bet jaučiu ryt nusipirksiu. Niek nespėju.
Šiandien Immortelle gėriau. https://www.huracan.lt/Immortelle
Sveikos, ar nieko negirdeti apie gruodzio 7 dienos dezutes?
QUOTE(klaudi @ 2018 12 18, 20:15)
Sveikos, ar nieko negirdeti apie gruodzio 7 dienos dezutes?
Laba, kol kas jokiu ziniu