Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Loram @ 2018 12 17, 16:26)
o kodel ne karate arba dziudo? smile.gif

Bandė jau aikido biggrin.gif metė po mėnesio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 17, 14:51)
bet metai vaikui yra labai ilgai - jei lanko tai kas nepatinka - tai nėra nei motyvacijos siekti kažko (temptis gale psichologiškai ne kažką) ir praranda galimybę atrasti kažką savo

nėra jau taip,kad už pakarpos vedu biggrin.gif tiesiog pas mus taip jau yra- kaip mokykla privaloma, taip ir būrelis biggrin.gif nes ji vėjo nešta, jei paleist viską pagal norus,tai tik pas draugus teeitų, palaida bala būtų visiška doh.gif o būrelį pasirinkau pagal vaiką- neišsenkama energija, na ir aišku ,kad būtų protingame atstume nuo namų, kad pati galėtų nuvažiuoti.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 17, 14:49)
oooo mergina auga, bet be darbo nieko nebus, jau nuteikinekite  4u.gif 

bet va man kuno kultoja vis kalba, kad dukra labai sportiska labai sako  4u.gif  ir taip pabreztinai, tai gal meginsime kazka su atletika ieskot....Nes ja ten ima i visokias varzybas biggrin.gif  begime ir prizine vieta uzeme 4u.gif

Va va, mums tas pats, po 4 metu menines gimnastikos visa istreniruota, istverme didele. Tai vis uzsimena mokytoja, ko neleidziam i lengvaja atletika, is vietos soka daugiausiai klaseje uz berniukus biggrin.gif Bet ji dabar perejo i aerobine gimnastika, tai varo ant jegos daugiau, pilvo presas kvadratukai konkretus biggrin.gif
Atsakyti
Labas, gal kas turite kokia nuoroda kokybisku vyrisku medvilniniu golfu?
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 13:36)
Ji nori greito rezultato, be didelių pastangų.

Čia įtariu šitas daugumai šiuolaikinių vaikų tinka ax.gif

QUOTE(kriisti @ 2018 12 17, 13:49)
bet va ta scenos baime ir nerimas ja vel kankina...

Maniškė dalyvauja fotosesijose, filmuojasi reklamose, laidose be jokių kompleksų. Bet va pradėjus lankyti muzikos mokyklą (teatras, gimnastika jau išbandyti), groja smuiku (pati norėjo), po kelių mėnesių pareiškė, kad nebenori, nes bijo, kad reikės groti ant scenos prieš auditoriją doh.gif
Atsakyti
Bandau laime, gal kas pirkot siu dzinsu 12 dydi ir jums dideli, as gavau 10 ir ilgis tik tik, visai noreciau didesniu dukrai, labai grazus ir graziai glunda 4u.gif Dukra 143 ugio ir 30 kg, ir ilgi sju tik tik jai 4u.gif
va sie https://www.gymboree...html?lang=en_US
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2018 12 18, 00:58)
Čia įtariu šitas daugumai šiuolaikinių vaikų tinka  ax.gif
Maniškė dalyvauja fotosesijose, filmuojasi reklamose, laidose be jokių kompleksų. Bet va pradėjus lankyti muzikos mokyklą (teatras, gimnastika jau išbandyti), groja smuiku (pati norėjo), po kelių mėnesių pareiškė, kad nebenori, nes bijo, kad reikės groti ant scenos prieš auditoriją  doh.gif

taip auditorija ir dukrai tuoj 8 m. ir ji jau man net patis sako as bijau zmoniu kurie i mane ziures, vakar balete buvo kaledinis vakare, tai nuo pietu ji manskambinejo ir aiskino, kad ji nenori eitu nes labai biijo......tai daug kalbejom ir dar vaziuojant, kad baime yra normalus dalykas, per ja augam ir meginam iveikti jas, kad tai jausmas su kuriuo reikia susoigyvent. Na ka akys buvo dideles, bet kai pradejo sokt maciau kaip atsipalaidavo, ir pati po sokio pasake mama ne taip jau baisu buvo, o kai pradeaju sokt visai rami buvau 4u.gif Tai vat kazakip turbut reikai tu isejimo, kad ta jauduli iveikti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 18 gruodžio 2018 - 08:57

Sveikos.

Ar dėl įv. miestų 576 dėžės jokių žinių?

Atsakyti
QUOTE(Pinot noir @ 2018 12 18, 11:23)
<p>Sveikos.</p><p>Ar dėl <strong>įv. miestų</strong> <strong>576 </strong>dėžės jokių žinių?</p>

Šitos aš irgi labai laukiu wub.gif biggrin.gif ,bet kad dar 575 tik ką gauta-siuntinėjama,būtų faina 576 šią savaitę gaut,bet įtariu tik kitą savaitę unsure.gif
Atsakyti

Laba, mergaitės, gal kas jau gavot ir turit namuose Vilniuje šitas LOFT pūkuotas tapkutes L dydžio (didžiausio ten buvusio dydžio), pilkos spalvos, ir gal kažkam jų greitu metu neprireiks? Maniškės dar keliauja į Lietuvą, o vienų pilkų labai reikia iki šeštadienio... Šokoladas iš manęs, jei kažkuri atsilieps (jei parduoti nenorėsit, tai kai gausiu saviškes, perduočiau) :4u:

https://www.loft.com...0&prodId=489637

Atsakyti

Sveikos,

Skubiai prireike zieminiu aulinuku berniukui, pasirodo visi batai spaudzia. 33-34 dydis, pasiltinti uz protinga kaina  :unsure: . Tiks ir labai mazai deveti. Gal kuri turite? Siulykit, dekoju  :4u:

Atsakyti
Gal kam reikia, nenešiota

Nauja Larry Levine pūkinė striukė, juoda, M dydis, 60 proc. pūkų, 40 proc. plunksnų, kailiukas ir kapišonas nenusisega Vilnius 50 Eu
pirkta per mergaites amazon.com
Dėl kainos galim derėtis, tik užima vietą spintoje

vartotojo įkelta nuotrauka

Striuke
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 18, 12:36)
Šitos aš irgi labai laukiu  wub.gif  biggrin.gif ,bet kad dar 575 tik ką gauta-siuntinėjama,būtų faina 576 šią savaitę gaut,bet įtariu tik kitą savaitę  unsure.gif

mano dovanos 576 ir 577 dezese. Aisku, kaltinu tik pati save, nes praeitais metais jau spali pradejau mastyt ir uzsakineti umn.gif
Atsakyti