Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Akvilexxx @ 2018 12 17, 13:21)
Kaip keista  ax.gif mano abi panelės lanko, labai patinka ir treniruotės ir konkursai ir stovykla vasarą  4u.gif

Čia kaip ir su rūbais, ne visoms vienodai viskas patinka biggrin.gif Na ir vaikai juk skirtingi biggrin.gif ir dar būna tėvai baisiai nori, o vaikai neeeee biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2018 12 17, 12:45)
Tegul pabando kitus sokius. Mano lanko modernuji soki ir gatves sokius. Ziauriai motyvuoja keliones i uzsieni, medaliu kruva smile.gif Labai nuo kolektyvo priklauso ar vaikas uzsikabins ir nores siekti rezultatu.

kur lankot?

QUOTE(kriisti @ 2018 12 17, 13:21)
o GAL CIA SCENOS BAIME  unsure.gif  4u.gif  ir zinomona jei nepatinka mokytoja verst nevalia.

oj ne ne, scenos baimės pas šitą vaiką nėra biggrin.gif ją kaip tik balete tik ir motyvuodavo pasirodymas didžiojoje scenoje, žibėdavo ten iš laimės biggrin.gif bet va sunkus darbas prieš pasirodymus jai visai nepatikdavo. Ji nori greito rezultato, be didelių pastangų.

QUOTE(kriisti @ 2018 12 17, 13:21)
Tai gal reikia atrast savo tiesiog, gal dar gatvės šokiai domintų, lengvoji atletika, stalo tenisas gal jai reikia kur indivuduali šaka, ne komandinė

į lengvą atletiką tai sakiau vesiu per prievartą biggrin.gif bet pažiūrėjau, kad tik nuo 10-12 metų priima, tai teks luktert. Aš pati lauko tenisą žaidžiu, dažnai pasiimu su savim į treniruotes, siūlau ir jai pabandyti žaisti. Bet mato, kad tai nėra lengva, kad reikia dirbti ir iškart - ne, nenoriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2018 12 17, 13:21)
Kaip keista  ax.gif mano abi panelės lanko, labai patinka ir treniruotės ir konkursai ir stovykla vasarą  4u.gif

kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 14:36)
kur lankot?
oj ne ne, scenos baimės pas šitą vaiką nėra  biggrin.gif ją kaip tik balete tik ir motyvuodavo pasirodymas didžiojoje scenoje, žibėdavo ten iš laimės  biggrin.gif bet va sunkus darbas prieš pasirodymus jai visai nepatikdavo. Ji nori greito rezultato, be didelių pastangų.
į lengvą atletiką tai sakiau vesiu per prievartą biggrin.gif bet pažiūrėjau, kad tik nuo 10-12 metų priima, tai teks luktert. Aš pati lauko tenisą žaidžiu, dažnai pasiimu su savim į treniruotes, siūlau ir jai pabandyti žaisti. Bet mato, kad tai nėra lengva, kad reikia dirbti ir iškart - ne, nenoriu  biggrin.gif

oooo mergina auga, bet be darbo nieko nebus, jau nuteikinekite 4u.gif biggrin.gif

o dukra turbut paskunius metus lankys baleta (4 m. bus), pas mus neoklasikinis ne sausas tas baletas, bet va ta scenos baime ir nerimas ja vel kankina...ji vis pergyvena, kad kazka blogai padarys, nors pernai laimejo dance box ju grupe 3 vieta. Atrodo jau sioks toks pasiekimas.

bet va man kuno kulturos mokytoja vis kalba, kad dukra labai sportiska labai sako 4u.gif ir taip pabreztinai, tai gal meginsime kazka su atletika ieskot....Nes ja ten ima i visokias varzybas biggrin.gif begime ir prizine vieta uzeme 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 gruodžio 2018 - 13:53
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 13:36)
į lengvą atletiką tai sakiau vesiu per prievartą biggrin.gif bet pažiūrėjau, kad tik nuo 10-12 metų priima, tai teks luktert. Aš pati lauko tenisą žaidžiu, dažnai pasiimu su savim į treniruotes, siūlau ir jai pabandyti žaisti. Bet mato, kad tai nėra lengva, kad reikia dirbti ir iškart - ne, nenoriu  biggrin.gif

mano tinginėlė jau kelintus metus lanko sportinę gimnastiką, nes aš prieš būrelių kaitą kasmet biggrin.gif nereik tų sportinių rezultatų, sportininkės juo labiau, dėl sveikatos ir užimtumo mums gana ax.gif o kad neužima prizinių vietų,tai jos ir nejaudina kažkaip. tai vat, galima sportuot ir tinginiaujant mirksiukas.gif bet jau klausinėja iki kelintos klasės reiks lankyt. sakau- iki 8-tos smile.gif po to jau nebesipyksiu, jei prieštaraus, nes amžius bus įdomus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2018 12 17, 15:13)
mano tinginėlė jau kelintus metus lanko sportinę gimnastiką, nes aš prieš būrelių kaitą kasmet  biggrin.gif nereik tų sportinių rezultatų, sportininkės juo labiau, dėl sveikatos ir užimtumo mums gana  ax.gif o kad neužima prizinių vietų,tai jos ir nejaudina kažkaip. tai vat, galima sportuot ir tinginiaujant  mirksiukas.gif bet jau klausinėja iki kelintos klasės reiks lankyt. sakau- iki 8-tos  smile.gif  po to jau nebesipyksiu, jei prieštaraus, nes amžius bus įdomus  blink.gif

maniškė apie gimnastiką net nenori girdėti biggrin.gif pas ją balete buvo gimnastikos, tai jai labai nepatiko biggrin.gif
bandysiu gal tikrai kokius šokius ieškoti, o paskui jau nori nenori eis man į lengvą atletiką, kad visapusiškai sutvirtėtų, ištvermės įgautų.
Atsakyti
QUOTE(cos @ 2018 12 17, 13:40)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>o del 596 Vilniaus siuntos dar jokiu ziniu?smile.gif</p>

Kol kas jokių.
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2018 12 17, 14:13)
nes aš prieš būrelių kaitą kasmet  biggrin.gif
bet metai vaikui yra labai ilgai - jei lanko tai kas nepatinka - tai nėra nei motyvacijos siekti kažko (temptis gale psichologiškai ne kažką) ir praranda galimybę atrasti kažką savo

QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 14:18)
paskui jau nori nenori eis man į lengvą atletiką
mamos neišsipildžiusi svajonė?

Aš vaikystėje tikriausiai išbandžiau viską ką buvo galima mano mieste - iki 4-os klasės keičiau būrelius kaip kojines, o paskui atradau tai kas tinka ir patinka ir iki pat pergalingos pabaigos lankiau su užsidegimu, na kol reikėjo į kitą miestą išvažiuot mokytis. Buvo sutarta, kad būrelių "peržiūrėjimas" bus kas 3 mėn, tai ir keisdavau kas 3 mėn biggrin.gif bet visai nesigailiu... ir dabar mano keturmetė eina tik ten, kur pati rodo iniciatyvą. Aišku, šiais laikais dar ir finansai riboja, ir tėvų-taxistų galimybės, bet metais verst eit ten kur nepatinka....
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2018 12 17, 15:51)
mamos neišsipildžiusi svajonė?

Absoliučiai ne. Tiesiog manau, kad vaikai turi sportuoti ir judėti kaip galima daugiau. Ištvermė, disciplina ir teisingas fizinis krūvis dar niekam nepakenkė, ypač šiuolaikiniams vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 14:36)
kur lankot?

Be good Parkas Outlet Siaures miestelyje.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 15:05)
Absoliučiai ne. Tiesiog manau, kad vaikai turi sportuoti ir judėti kaip galima daugiau. Ištvermė, disciplina ir teisingas fizinis krūvis dar niekam nepakenkė, ypač šiuolaikiniams vaikams smile.gif

o kodel ne karate arba dziudo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 17, 12:39)
Gal Kaune kas lankot gatves šokius ir galit rekomenduot? 🎈

Mano vaikas šoka F.U gatvės šokių studijoje;)
Atsakyti