QUOTE(JMD @ 2018 12 17, 11:29)
Pas savo trenerį, o jis toliau viskuo pasrūpino.
turejau omeny kineza
ar treneris ir yra kinezas?
Gal Kaune kas lankot gatves šokius ir galit rekomenduot? 🎈
QUOTE(Lux @ 2018 12 17, 12:08)
Kam nuo nervų 00 dydis, o kam sūbinė auga
niekada man nuo nervu svoris nekrito, visada tik auga,,
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 12:10)
Lankė baletą 2 metus. Pradžioje mokslo metų viskas ok, paskui prieš pasirodymus daugiau krūvio ir tada ašaros, nenoriu, nebepatinka. Trečius metus nebenorėjau verst per prievartą.
Baseiną irgi 2 metus atlankė, bet irgi pasikeitus treneriui ašaros prieš kiekvieną treniruotę.
Pernai mokykloje pramoginius pradėno lankyti, kantrybės gal dviems mėnesiams užteko
Baseiną irgi 2 metus atlankė, bet irgi pasikeitus treneriui ašaros prieš kiekvieną treniruotę.
Pernai mokykloje pramoginius pradėno lankyti, kantrybės gal dviems mėnesiams užteko
Tegul pabando kitus sokius. Mano lanko modernuji soki ir gatves sokius. Ziauriai motyvuoja keliones i uzsieni, medaliu kruva Labai nuo kolektyvo priklauso ar vaikas uzsikabins ir nores siekti rezultatu.
QUOTE(special @ 2018 12 17, 11:18)
Treneris kinezą suorganizavo.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2018 12 17, 11:42)
niekada man nuo nervu svoris nekrito, visada tik auga,,
Man irgi. Jei tik biesinuosi taip ir ėdu
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 10:46)
Gal su bernais kitaip, bet kaip man mano mergą į sportą nuvaryt? Visi sporto bureliai baigiasi pirmą mėnesį o jai taip reiktų sporto
Mieloji, manasis jau ir Berankiu ir Felpsu buvo vat Kašis 5ti metai. Pirmus metus buvo balalaika. Net pernai dar buvo abejingas. Vat šiemet įvyko lūžis. Varo kaip išprotėjęs. Į rungtynes einam. Aišku, treneris dirba su juo irgi daugiau. Motyvuoja labai. Žiauriai gerą trenerį turi. Tai nesulaukia treniruočių dabar vienas į jas vaūiuoja. Pakeliui xebrantas pasijungia. Abu iš vienos komandos ir to pat daržo. Pardes apeina abudu visus guninukus išperka. Žodžiu jam ir žaidimas ir kaifas ir viskas kartu.
Papildyta:
QUOTE(Blizgė @ 2018 12 17, 11:45)
Tegul pabando kitus sokius. Mano lanko modernuji soki ir gatves sokius. Ziauriai motyvuoja keliones i uzsieni, medaliu kruva Labai nuo kolektyvo priklauso ar vaikas uzsikabins ir nores siekti rezultatu.
Labiausiai motyvuoja medaliai. Bent jau mano tą mažvaikį. viskas kol kas dėl medalių.
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 17, 12:39)
Lankom Me Gusta
QUOTE(Akvilexxx @ 2018 12 17, 13:06)
Lankom Me Gusta
maniškis norėjo lankyt, bet nuėjom į pirma parodomąją treniruotę ir aš baisiai nusivyliau treneriu - nu taip atmestinai viskas pasirodė, kad baisu - nei vaikų, nei tėvų neužvedė visiškai, bendraut nemoka, kalba belenką... O dar kai maniškis prie tinginio, tai kai pamatė, kad darbo reikia įdėti norint kažkokių rezultatų, tai lengvai nusiplovė....
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 17, 11:39)
Nors mes ir ne Kaune, bet maniske lanko Me Gusta Vilniuj. Rugseji startavo studija Vilniuje, lapkriti dalyvavo cempionate ir laimejo 2 vieta savo kategorijoj.
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 12:10)
Lankė baletą 2 metus. Pradžioje mokslo metų viskas ok, paskui prieš pasirodymus daugiau krūvio ir tada ašaros, nenoriu, nebepatinka. Trečius metus nebenorėjau verst per prievartą.
o GAL CIA SCENOS BAIME ir zinomona jei nepatinka mokytoja verst nevalia.
Scenos baime pas dukriuka buvo pries 2 m., bet kai pasakem, kad iscena eit nevers niekas ir lanke toliau pernai jau žengė i sceną viskas gerai.
Sunus ir turėjo bėdų su stresu mokykloje su pirma klase, tai buvo metęs visus sportus ir 2 m. namie sėdėjo, buvo baisu žiūrėt....bet nuo pernai pats panoro lankyti krepešinį, labai patinka treneris, gauna velnių, bet eina ir praktiškai miega su kašės kamuoliu Šiemet jau eina i sustiprintą grupę, varžybos eina, o dar laimi, o dar treneris [agiria tai euforija kažkoki apas jį dabar.
Tai gal reikia atrast savo tiesiog, gal dar gatvės šokiai domintų, lengvoji atletika, stalo tenisas gal jai reikia kur indivuduali šaka, ne komandinė
QUOTE(obuoline @ 2018 12 17, 13:12)
maniškis norėjo lankyt, bet nuėjom į pirma parodomąją treniruotę ir aš baisiai nusivyliau treneriu - nu taip atmestinai viskas pasirodė, kad baisu - nei vaikų, nei tėvų neužvedė visiškai, bendraut nemoka, kalba belenką... O dar kai maniškis prie tinginio, tai kai pamatė, kad darbo reikia įdėti norint kažkokių rezultatų, tai lengvai nusiplovė....
Kaip keista mano abi panelės lanko, labai patinka ir treniruotės ir konkursai ir stovykla vasarą