Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Maniškė trečius lanko gatvės šokius Šiaurės miestelyje, pas Skruzdėliuką biggrin.gif superinė studija, bet jei užsikabins, tai vaiko nebematysit, jokio kito hobio nebėra, tik šokiai blink.gif už tai, dabar 15-os metų, pagal ištvermę, jėgą, vikrumą ir kitus fizinius duomenis, lygių nėra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 17, 11:29)
Pas savo trenerį, o jis toliau viskuo pasrūpino.

turejau omeny kineza biggrin.gif
ar treneris ir yra kinezas?
Atsakyti
Gal Kaune kas lankot gatves šokius ir galit rekomenduot? 🎈
Atsakyti

Sveikos,

o del 596 Vilniaus siuntos dar jokiu ziniu?:)

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 17, 12:08)
Kam nuo nervų 00 dydis, o kam sūbinė auga doh.gif

niekada man nuo nervu svoris nekrito, visada tik auga,,
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 12:10)
Lankė baletą 2 metus. Pradžioje mokslo metų viskas ok, paskui prieš pasirodymus daugiau krūvio ir tada ašaros, nenoriu, nebepatinka. Trečius metus nebenorėjau verst per prievartą.
Baseiną irgi 2 metus atlankė, bet irgi pasikeitus treneriui ašaros prieš kiekvieną treniruotę.
Pernai mokykloje pramoginius pradėno lankyti, kantrybės gal dviems mėnesiams užteko  unsure.gif

Tegul pabando kitus sokius. Mano lanko modernuji soki ir gatves sokius. Ziauriai motyvuoja keliones i uzsieni, medaliu kruva smile.gif Labai nuo kolektyvo priklauso ar vaikas uzsikabins ir nores siekti rezultatu.
Atsakyti
QUOTE(special @ 2018 12 17, 11:18)
turejau omeny kineza biggrin.gif
ar treneris ir yra kinezas?

Treneris kinezą suorganizavo.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2018 12 17, 11:42)
niekada man nuo nervu svoris nekrito, visada tik auga,,

Man irgi. Jei tik biesinuosi taip ir ėdu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 10:46)
Gal su bernais kitaip, bet kaip man mano mergą į sportą nuvaryt? Visi sporto bureliai baigiasi pirmą mėnesį  unsure.gif  o jai taip reiktų sporto  unsure.gif

Mieloji, manasis jau ir Berankiu ir Felpsu buvo biggrin.gif vat Kašis 5ti metai. Pirmus metus buvo balalaika. Net pernai dar buvo abejingas. Vat šiemet įvyko lūžis. Varo kaip išprotėjęs. Į rungtynes einam. Aišku, treneris dirba su juo irgi daugiau. Motyvuoja labai. Žiauriai gerą trenerį turi. Tai nesulaukia treniruočių biggrin.gif dabar vienas į jas vaūiuoja. Pakeliui xebrantas pasijungia. Abu iš vienos komandos ir to pat daržo. Pardes apeina abudu biggrin.gif visus guninukus išperka. Žodžiu jam ir žaidimas ir kaifas ir viskas kartu.
Papildyta:
QUOTE(Blizgė @ 2018 12 17, 11:45)
Tegul pabando kitus sokius. Mano lanko modernuji soki ir gatves sokius. Ziauriai motyvuoja keliones i uzsieni, medaliu kruva smile.gif Labai nuo kolektyvo priklauso ar vaikas uzsikabins ir nores siekti rezultatu.

Labiausiai motyvuoja medaliai. Bent jau mano tą mažvaikį. biggrin.gif viskas kol kas dėl medalių.
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 17, 12:39)

Lankom Me Gusta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2018 12 17, 13:06)
Lankom Me Gusta  mirksiukas.gif

maniškis norėjo lankyt, bet nuėjom į pirma parodomąją treniruotę ir aš baisiai nusivyliau treneriu - nu taip atmestinai viskas pasirodė, kad baisu - nei vaikų, nei tėvų neužvedė visiškai, bendraut nemoka, kalba belenką... O dar kai maniškis prie tinginio, tai kai pamatė, kad darbo reikia įdėti norint kažkokių rezultatų, tai lengvai nusiplovė.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 17, 11:39)

Nors mes ir ne Kaune, bet maniske lanko Me Gusta Vilniuj. Rugseji startavo studija Vilniuje, lapkriti dalyvavo cempionate ir laimejo 2 vieta savo kategorijoj. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 12:10)
Lankė baletą 2 metus. Pradžioje mokslo metų viskas ok, paskui prieš pasirodymus daugiau krūvio ir tada ašaros, nenoriu, nebepatinka. Trečius metus nebenorėjau verst per prievartą.
Baseiną irgi 2 metus atlankė, bet irgi pasikeitus treneriui ašaros prieš kiekvieną treniruotę.
Pernai mokykloje pramoginius pradėno lankyti, kantrybės gal dviems mėnesiams užteko  unsure.gif

o GAL CIA SCENOS BAIME unsure.gif 4u.gif ir zinomona jei nepatinka mokytoja verst nevalia.

Scenos baime pas dukriuka buvo pries 2 m., bet kai pasakem, kad iscena eit nevers niekas ir lanke toliau 4u.gif pernai jau žengė i sceną viskas gerai.

Sunus ir turėjo bėdų su stresu mokykloje su pirma klase, tai buvo metęs visus sportus ir 2 m. namie sėdėjo, buvo baisu žiūrėt....bet nuo pernai pats panoro lankyti krepešinį, labai patinka treneris, gauna velnių, bet eina ir praktiškai miega su kašės kamuoliu biggrin.gif Šiemet jau eina i sustiprintą grupę, varžybos eina, o dar laimi, o dar treneris [agiria tai euforija kažkoki apas jį dabar.

Tai gal reikia atrast savo tiesiog, gal dar gatvės šokiai domintų, lengvoji atletika, stalo tenisas gal jai reikia kur indivuduali šaka, ne komandinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 17 gruodžio 2018 - 12:23
QUOTE(obuoline @ 2018 12 17, 13:12)
maniškis norėjo lankyt, bet nuėjom į pirma parodomąją treniruotę ir aš baisiai nusivyliau treneriu - nu taip atmestinai viskas pasirodė, kad baisu - nei vaikų, nei tėvų neužvedė visiškai, bendraut nemoka, kalba belenką... O dar kai maniškis prie tinginio, tai kai pamatė, kad darbo reikia įdėti norint kažkokių rezultatų, tai lengvai nusiplovė.... biggrin.gif

Kaip keista ax.gif mano abi panelės lanko, labai patinka ir treniruotės ir konkursai ir stovykla vasarą 4u.gif
Atsakyti