Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linakaranda @ 2018 12 17, 09:52)
Bet labai nuoširdžiai rekomenduoju Vertikalias vonias išbandyti. Dar masažus. Plius būtent Tempimo pratimus, ne treniruoklius.

Mano sūnų gimdymo metu sužalojo, pažeidė pirma kaklo slanksteli. Visų neurologu nuomone, jis turėjo būti paralizuotas. Įdėjau daug I vaiką. Gydytojai šoke buvo kai jis pradėjo vaikščioti. Matytumėte koks dabar vaikinas. Niekas nepasakytų kad sirgęs.
Ir dar polinauropatija atsirado, tai yra pvz 12 metu, o jis bac ir vėl paralizuotas. Ir vėl viskas iš naujo. Daug vargom kol masaziste pritaikėm jam. Bet masažas būdavo 10 dienų ir pertrauka tik 10 dienų. Po to vėl ratu. Vertikalios vonios išvis stuburiniams gėris. Bet reik kad kiniziterapeutas geras būtų.

Tempia jie daug. Ruošia viską kad vėliau nebūtų traumų ir ta jo karjera sportininko nesibaigtų neprasidėjus, stiprina raumenis ir sausgysles, ypač čiurnos kad nekentėtų ir keliai ir tt. Ant treniruoklių jokių nėra pratimų. Ir vaikui dar tik suėjo 8. Na dar viskas priešaky.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 17, 11:05)
Tempia jie daug. Ruošia viską kad vėliau nebūtų traumų ir ta jo karjera sportininko nesibaigtų neprasidėjus, stiprina raumenis ir sausgysles, ypač čiurnos kad nekentėtų ir keliai ir tt. Ant treniruoklių jokių nėra pratimų. Ir vaikui dar tik suėjo 8. Na dar viskas priešaky.

Tada labai gerai.
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 17, 10:08)
Tada labai gerai.

Sakiau jei ir netaps dideliu sportinyku, bent neužaugs sukumpusiu klaustuku. Svarbu tik kad jam užtektų kantrybės.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 17, 10:27)
Na mum labai gerai susidėliojo situacija. Sūnui kadangi reikia fizinio parengimo, tai nuvedėm pirmiausia pas kineziterapeutą, kad jį patikrintų.

pas ka nuvedet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(special @ 2018 12 17, 10:19)
pas ka nuvedet? 4u.gif

Pas savo trenerį, o jis toliau viskuo pasrūpino.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 17, 10:34)
Spygliui infarkto neįvaryk lotuliukas.gif

jau Spygliui niekas nebeivarys infarkto, kad tik svorio ir apimciu bedos gyvenime butu...
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 17, 11:12)
Sakiau jei ir netaps dideliu sportinyku, bent neužaugs sukumpusiu klaustuku. Svarbu tik kad jam užtektų kantrybės.

Gal su bernais kitaip, bet kaip man mano mergą į sportą nuvaryt? Visi sporto bureliai baigiasi pirmą mėnesį unsure.gif o jai taip reiktų sporto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 11:46)
Gal su bernais kitaip, bet kaip man mano mergą į sportą nuvaryt? Visi sporto bureliai baigiasi pirmą mėnesį  unsure.gif  o jai taip reiktų sporto  unsure.gif

Mano irgi tas pati sutacija su mergina, o taip noriu kad biski pakrutetu. Siaip ne taip i baseina nueina,viena kart per savaite.
Bet berniukas irgi tingi sportuoti,nors jis laabai sportiskas. Bet jam vsiur neidomu ,nuobuodu ir t.t
Gafsa aciu labai uz issamia info wub.gif bandysiu gaudyti ta striuke, labai noriu raudonos...
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 17, 11:46)
Gal su bernais kitaip, bet kaip man mano mergą į sportą nuvaryt? Visi sporto bureliai baigiasi pirmą mėnesį  unsure.gif  o jai taip reiktų sporto  unsure.gif

Tegul pabando sokius, as saviske po 2 val, kaip burokeli pasiimu. Kruvio pakankamai gauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 17, 10:35)
jau Spygliui niekas nebeivarys infarkto, kad tik svorio ir apimciu bedos gyvenime butu...

Tu, motin, laikykis 4u.gif geriau jau stora subine, nei 00 dydis nuo nervu, brrr...
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 17, 12:06)
Tu, motin, laikykis  4u.gif geriau jau stora subine, nei 00 dydis nuo nervu, brrr...

Kam nuo nervų 00 dydis, o kam sūbinė auga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blizgė @ 2018 12 17, 12:03)
Tegul pabando sokius, as saviske po 2 val, kaip burokeli pasiimu. Kruvio pakankamai gauna 4u.gif

Lankė baletą 2 metus. Pradžioje mokslo metų viskas ok, paskui prieš pasirodymus daugiau krūvio ir tada ašaros, nenoriu, nebepatinka. Trečius metus nebenorėjau verst per prievartą.
Baseiną irgi 2 metus atlankė, bet irgi pasikeitus treneriui ašaros prieš kiekvieną treniruotę.
Pernai mokykloje pramoginius pradėno lankyti, kantrybės gal dviems mėnesiams užteko unsure.gif
Atsakyti