Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 12 16, 20:44)
Gal verta pabandyt ką iš tų pačių Landsend ar LLbean vyrų Tall skyriaus  hmm.gif

american eagle yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziuginta: 16 gruodžio 2018 - 20:02
Ai, dar prisiminiau, kolegės sūnus ilgas ir didelis kelnes džinsų parduotuvėj Naugarduko g lyg randa, netoli Skrajos, turbūt bus šita, jei nemaišau, gal kas patikslins https://www.google.c...33;4d25.2629931

ten lyg savininkas aukštas, tai tokius užjaučia ir atveža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 20:15)
Mano vyro ugis 202, ir jam audimo kelnes geros. Siaip jis visada pats apsiperka uzsienyje. Jis pas mane nebais i standartus telpantis, todel as rizikuoju labai retai.
Papildyta:

Lyg aiskiai parasiau BOYS. I mergaitiskus as netilpciau nei per kur. Ien jau del ugio. Paskutine maike buvo camo maike ir nerealus sweatshirtas su visokiais patch’ais. Ir kaina daug draugiskesne. Man savaitgaliam varyt i treniruotes nu labai geri rubai.

Beje mano vaiko prognozuojamas ugis 209. Ir kai jam bus 12-13 metu, sake ugis bus apie 190  blink.gif va cia tai bus katastrofa. Tai meldziuos, kad nebutu toks peraugelis  biggrin.gif

Nepergyvenkit. Vaikinui gražu kai ūgis didelis. (jau geriau nei šiknos kamštis). Tik aišku paauglystėje atrodo nekaip. Maniskis kudena buvo ir aukštas. Dabar suvyryskejo, pastambejo. Tikrai gražiai atrodo. Ir jūs tą paauglyste išgyvensit.
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 16, 20:07)
Nepergyvenkit. Vaikinui gražu kai ūgis didelis. (jau geriau nei šiknos kamštis). Tik aišku paauglystėje atrodo nekaip. Maniskis kudena buvo ir aukštas. Dabar suvyryskejo, pastambejo.  Tikrai gražiai atrodo. Ir jūs tą paauglyste išgyvensit.

Ja ja, eis spuoguotas, gysla toks visas biggrin.gif ir pakumpęs net nuo to perdžiūvino ir ilgumo. Rankos sau, kojos sau biggrin.gif

Eina mano vyras į fizinį parengimą dabar. Varo asmenines treniruotes. Gal ne visai klaustukas bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 21:13)
Ja ja, eis spuoguotas, gysla toks visas  biggrin.gif ir pakumpęs net nuo to perdžiūvino ir ilgumo. Rankos sau, kojos sau  biggrin.gif

Eina mano vyras į fizinį parengimą dabar. Varo asmenines treniruotes. Gal ne visai klaustukas bus  biggrin.gif

smile.gif)) nu nebus taip baisiai:)) visai gražiai atrodys vaikis. O sūnui spuogus kosmetologė sutvarkė. Su Christina kosmetika (Izraelio). Dar namuose tepe ta pačia linija kosmetikos ir liuks buvo. Aišku kiaušinių teko atsisakyti, nes jie spuogus iššaukia labai. Ta kosmetika tikrai gera. Yra linija spuogams. Tik aišku kojos paskaudes. Nuo didelio augimo. Nu vitaminų teks pagerti.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 16, 21:04)
Ai, dar prisiminiau, kolegės sūnus ilgas ir didelis kelnes džinsų parduotuvėj Naugarduko g lyg randa, netoli Skrajos, turbūt bus šita, jei nemaišau, gal kas patikslins https://www.google.c...33;4d25.2629931 

ten lyg savininkas aukštas, tai tokius užjaučia ir atveža biggrin.gif

Gaila mes Klaipėdiečiai. Nu reiks pabandyti pardes, kur merginos rekomendavo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 20:13)
Ja ja, eis spuoguotas, gysla toks visas  biggrin.gif ir pakumpęs net nuo to perdžiūvino ir ilgumo. Rankos sau, kojos sau  biggrin.gif

Eina mano vyras į fizinį parengimą dabar. Varo asmenines treniruotes. Gal ne visai klaustukas bus  biggrin.gif

mano dvyniai vienas aukštas, kitas žemas, tai tas aukštasis tiesus kaip styga, o va žemasis visas pakumpęs.
Atsakyti
Gal dar galima info. Turiu Beapawar 9 ismiera, tiko man su 40 ismiera. O kaip UGG, atitinka Beapawar?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 12 16, 20:56)
mano dvyniai vienas aukštas, kitas žemas, tai tas aukštasis tiesus kaip styga, o va žemasis visas pakumpęs.

Mano jau dabar klaustukinis biggrin.gif

Panos o kur perkat normalias sweatshirtines kelnes bernam. Gali būt ir branngesnės. Bet noris tvirtų ir kad nebūtų skystos o ne tų hm baisybių. Kur keliai per kilometrą išlenda tik užsidėjus. Vat diedam yra rimtų tvirtų o mažiam kažkokie voratinkliai. Reik eit į treniruotes, tie džinsai nepatogu visai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 22:06)
Mano jau dabar klaustukinis  biggrin.gif

Panos o kur perkat normalias sweatshirtines kelnes bernam. Gali būt ir branngesnės. Bet noris tvirtų ir kad nebūtų skystos o ne tų hm baisybių. Kur keliai per kilometrą išlenda tik užsidėjus. Vat diedam yra rimtų tvirtų o mažiam kažkokie voratinkliai. Reik eit į treniruotes, tie džinsai nepatogu visai.

zinok neblogos sports directe yra nike. vyras du metus nesunesioja. 29 eu kainavo.
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 21:00)
Ajk tik  biggrin.gif išplatėjo jinai  biggrin.gif

i 16 dydi su 100 klubais (dabar gal daugiau jaunnet) telpu..

QUOTE(linakaranda @ 2018 12 16, 22:03)
Gal dar galima info. Turiu Beapawar 9 ismiera, tiko man su 40 ismiera. O kaip UGG, atitinka Beapawar?

kiek turejus vienodi. jei apie klasikinius kalbam
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 16, 21:14)
zinok neblogos sports directe yra nike. vyras du metus nesunesioja. 29 eu kainavo.

Einu ziuret. Tvarkiau spinta, neapsikentus visas lauk isdroziau. Sakiau kentesi kol nupirksiu naujas, bet situ baisybiu nebedevesi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2018 12 16, 21:15)

i 16 dydi su 100 klubais (dabar gal daugiau jaunnet) telpu..

Cia buvo ne apie tave biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 21:17)
Einu ziuret. Tvarkiau spinta, neapsikentus visas lauk isdroziau. Sakiau kentesi kol nupirksiu naujas, bet situ baisybiu nebedevesi  biggrin.gif
Papildyta:

Cia buvo ne apie tave  biggrin.gif  biggrin.gif

man uniqlo yra pasiteisinę
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2018 12 16, 21:19)
man uniqlo yra pasiteisinę

Uniqlo turi pasiltintas, bet jau trumpos. O reikiamo dydzio ner net uz pilna kiana unsure.gif
Atsakyti