QUOTE(linakaranda @ 2018 12 16, 19:00)
Na jau daugiau pataikau su dydžiais. Pradžioje tai išvis š.. Pirkau:(
Bėda didžiausia kad angliškai nemoku. Tai Google vertėja tenka naudot. Tai nugrybauju. Na bet jau bent paskutiniu laiku, pataikau. Nes atsirinkau kokiu parduotuvių, kokios ismieros tinka. Tik tiek, kad siauras tas mano pasirinkimu ratas. Va ir ant Parkos būčiau dvigubai sutaupius, jei būčiau anksčiau jūsų paslapti suzinojus:) Žodžiu, didelis dėkui. Mokinsiuos:)
Papildyta:
Aciu labai. Džemperiu ir maikiu visada reik. Būtinai pasirausiu Boys skyriuje.
O gal va pagelbėtumete kur treninginiu kelnių sūnui virš 2 metrų ūgiui gauti. Tall nelabai būna kokybiškų ir padoria kaina. Anksčiau Audimas gelbėjo. Bet Audimo jau išaugo net dydziausia ilgi.
Ūgis virš 2 metrų jo. O ir ismiera XXL. O vaikinui 23m. Nu nesinori pencijiniu kažkokių.
Mano vyro ugis 202, ir jam audimo kelnes geros. Siaip jis visada pats apsiperka uzsienyje. Jis pas mane nebais i standartus telpantis, todel as rizikuoju labai retai.
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2018 12 16, 19:11)
iš mergaičių, ar berniukų skyriaus?
Aš porą maikučių ilgom rankovėm kažkada pirkau, tai rankovės praktiškai 3/4
Lyg aiskiai parasiau BOYS. I mergaitiskus as netilpciau nei per kur. Ien jau del ugio. Paskutine maike buvo camo maike ir nerealus sweatshirtas su visokiais patchais. Ir kaina daug draugiskesne. Man savaitgaliam varyt i treniruotes nu labai geri rubai.
Beje mano vaiko prognozuojamas ugis 209. Ir kai jam bus 12-13 metu, sake ugis bus apie 190
va cia tai bus katastrofa. Tai meldziuos, kad nebutu toks peraugelis