Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linakaranda @ 2018 12 16, 18:01)
Dėkui. Netingiu. Bet dar nesigaudau tuose rūbų rūšyse. Maniau kad čia ieškot kitoje svetainėje.

Kuo greičiau išmoksit googlint tikslų prekės pavadinimą, filtruot prekes pagal dydžius, pagal didžiausią nuolaidą- tuo mažiau laiko sugaišit ir mažesnė tikimybė, kad prisipirksit per brangaus šlamšto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 17:28)
Net nesiginčinu  biggrin.gif maikės vaikiškos ir džemperiai man atradimas  biggrin.gif ypač RL. Jie spalvingi, čiotki tokie  biggrin.gif o svarbiausia tai rankovių ilgiai - TOBULAI

Kokį dydį perki sau iš vaikiškų blink.gif Aš ir gal nooo pabandyti.

Max Maros švarkas su jcrew šilkine skarele ant dukriaus wub.gif https://www.yoox.com...p...&sizeName=6

vartotojo įkelta nuotrauka

Didelis ačiū komandai 4u.gif Ačiū ir gafsai, kad užrodė 4u.gif Ačiū JustArm 4u.gif

Perleidžia džinsus, sakė vos įsibraškino, nors 30 tinka kiti. Jos klubai apie 100 cm. 27 eurai.
https://www.yoox.com...amp;sizeName=30
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 16 gruodžio 2018 - 18:43
Gal kas turite parduoti kūno /smėlio spalvos marškinius XS dydžio . Skautei reikia . Tiktų ir dėvėti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 16, 18:31)
Kokį dydį perki sau iš vaikiškų  blink.gif  Aš ir gal nooo pabandyti.

Max Maros švarkas su jcrew šilkine skarele ant dukriaus wub.gif  https://www.yoox.com...p...&sizeName=6

vartotojo įkelta nuotrauka
Didelis ačiū komandai  4u.gif
Perleidžia džinsus, sakė vos įsibraškino, nors 30 tinka kiti. Jos klubai apie 100 cm. 27 eurai.
https://www.yoox.com...amp;sizeName=30

Boys 8-20 imu XL. Nu džempai ir maikonai nerelejjj biggrin.gif kai kurios maikės būn plačiau, bet nemaišo. Kokybė jų ūužtat tikrai ne crew'kinė. Nes pvz polo moteriškos ir skudurai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 16, 19:04)
Kuo greičiau išmoksit googlint tikslų prekės pavadinimą, filtruot prekes pagal dydžius, pagal didžiausią nuolaidą- tuo mažiau laiko sugaišit ir mažesnė tikimybė, kad prisipirksit per brangaus šlamšto  4u.gif

Na jau daugiau pataikau su dydžiais. Pradžioje tai išvis š.. Pirkau:(
Bėda didžiausia kad angliškai nemoku. Tai Google vertėja tenka naudot. Tai nugrybauju. Na bet jau bent paskutiniu laiku, pataikau. Nes atsirinkau kokiu parduotuvių, kokios ismieros tinka. Tik tiek, kad siauras tas mano pasirinkimu ratas. Va ir ant Parkos būčiau dvigubai sutaupius, jei būčiau anksčiau jūsų paslapti suzinojus:) Žodžiu, didelis dėkui. Mokinsiuos:)
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 19:40)
Boys 8-20 imu XL. Nu džempai ir maikonai nerelejjj  biggrin.gif kai kurios maikės būn plačiau, bet nemaišo. Kokybė jų ūužtat tikrai ne crew'kinė. Nes pvz polo moteriškos ir skudurai.

Aciu labai. Džemperiu ir maikiu visada reik. Būtinai pasirausiu Boys skyriuje.
O gal va pagelbėtumete kur treninginiu kelnių sūnui virš 2 metrų ūgiui gauti. Tall nelabai būna kokybiškų ir padoria kaina. Anksčiau Audimas gelbėjo. Bet Audimo jau išaugo net dydziausia ilgi.
Ūgis virš 2 metrų jo. O ir ismiera XXL. O vaikinui 23m. Nu nesinori pencijiniu kažkokių.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 17:28)
Net nesiginčinu  biggrin.gif maikės vaikiškos ir džemperiai man atradimas  biggrin.gif ypač RL. Jie spalvingi, čiotki tokie  biggrin.gif o svarbiausia tai rankovių ilgiai - TOBULAI

iš mergaičių, ar berniukų skyriaus?

Aš porą maikučių ilgom rankovėm kažkada pirkau, tai rankovės praktiškai 3/4
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 16, 19:00)
Na jau daugiau pataikau su dydžiais. Pradžioje tai išvis š.. Pirkau:(
Bėda didžiausia kad angliškai nemoku. Tai Google vertėja tenka naudot. Tai nugrybauju. Na bet jau bent paskutiniu laiku, pataikau. Nes atsirinkau kokiu parduotuvių, kokios ismieros tinka. Tik tiek, kad siauras tas mano pasirinkimu ratas.  Va ir ant Parkos būčiau dvigubai sutaupius, jei būčiau anksčiau jūsų paslapti suzinojus:) Žodžiu, didelis dėkui. Mokinsiuos:)
Papildyta:
Aciu labai. Džemperiu ir maikiu visada reik. Būtinai pasirausiu Boys skyriuje.
O gal va pagelbėtumete kur treninginiu kelnių sūnui virš 2 metrų ūgiui gauti. Tall nelabai būna kokybiškų ir padoria kaina. Anksčiau Audimas gelbėjo. Bet Audimo jau išaugo net dydziausia ilgi. 
Ūgis virš 2 metrų jo. O ir ismiera XXL. O vaikinui 23m. Nu nesinori pencijiniu kažkokių.

Mano vyro ugis 202, ir jam audimo kelnes geros. Siaip jis visada pats apsiperka uzsienyje. Jis pas mane nebais i standartus telpantis, todel as rizikuoju labai retai.
Papildyta:
QUOTE(keistuole @ 2018 12 16, 19:11)
iš mergaičių, ar berniukų skyriaus?

Aš porą maikučių ilgom rankovėm kažkada pirkau, tai rankovės praktiškai 3/4

Lyg aiskiai parasiau BOYS. I mergaitiskus as netilpciau nei per kur. Ien jau del ugio. Paskutine maike buvo camo maike ir nerealus sweatshirtas su visokiais patch’ais. Ir kaina daug draugiskesne. Man savaitgaliam varyt i treniruotes nu labai geri rubai.

Beje mano vaiko prognozuojamas ugis 209. Ir kai jam bus 12-13 metu, sake ugis bus apie 190 blink.gif va cia tai bus katastrofa. Tai meldziuos, kad nebutu toks peraugelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 gruodžio 2018 - 19:19
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 19:15)
Mano vyro ugis 202, ir jam audimo kelnes geros. Siaip jis visada pats apsiperka uzsienyje. Jis pas mane nebais i standartus telpantis, todel as rizikuoju labai retai.
Papildyta:

Lyg aiskiai parasiau BOYS. I mergaitiskus as netilpciau nei per kur. Ien jau del ugio. Paskutine maike buvo camo maike ir nerealus sweatshirtas su visokiais patch’ais. Ir kaina daug draugiskesne. Man savaitgaliam varyt i treniruotes nu labai geri rubai.

aha pirma paklausiau, tada tik baigiau skaityt paskutinį psl blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 12 16, 19:17)
aha pirma paklausiau, tada tik baigiau skaityt paskutinį psl blush2.gif

mirksiukas.gif tamstai turbut koki M reiktu pirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 16, 19:00)

Gal verta pabandyt ką iš tų pačių Landsend ar LLbean vyrų Tall skyriaus hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 16, 19:20)
mirksiukas.gif tamstai turbut koki M reiktu pirkt  biggrin.gif

per pečius nebetelpu, su amžium išplatėjau smile.gif

vis pažiūriu su pavydu kaip spygliz jcrew mergaitiškus šluoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2018 12 16, 19:49)
per pečius nebetelpu, su amžium išplatėjau smile.gif

vis pažiūriu su pavydu kaip spygliz jcrew mergaitiškus šluoja  biggrin.gif

Ajk tik biggrin.gif išplatėjo jinai biggrin.gif
Atsakyti