TH, 32 dydis, bet, manau, kad geroookai mažinti.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 18:14)
ale tai TH mazintus dzinsus pradejo siuti. mano kitokie, bet irgi mazinti
Ačiū komandai už siuntinuką
Sunervino J.Crew Pirkau suknelę 8 petite dydžio. Ant maišiuko ir popierinės etiketės 8P, o ant pačios suknelės prisiūta 12 (regular) Didelė ir ilga Jei kam reikia atostogoms, rašykit až.
https://www.jcrew.com/p/J1588
Sunervino J.Crew Pirkau suknelę 8 petite dydžio. Ant maišiuko ir popierinės etiketės 8P, o ant pačios suknelės prisiūta 12 (regular) Didelė ir ilga Jei kam reikia atostogoms, rašykit až.
https://www.jcrew.com/p/J1588
Ar kitų miestų dėžutės gautos abi? Ir 30 d ir 7 d siuntimo?
QUOTE(bakardi @ 2018 12 15, 21:39)
<p>Ar kitų miestų dėžutės gautos abi? Ir 30 d ir 7 d siuntimo?</p>
Gauta įv. miestų 575 siunta. Išsiuntinėsiu pirmadienį ir antradienį
Dėl 576 siuntos jokių žinių neturiu kol kas.
QUOTE(ralija @ 2018 12 15, 13:01)
gal pastebejote, kada papildo uniglo? ar is viso pildo, jei ispirkta?
Kai nelieka usa psl, as esu pirkus UK, mokejau revoliutu
[quote=rytoruka.s,2018 12 13, 12:40]
Mergaites, reik pagalbos. jei levis džinsus nešioju 31 dydi, su 110klubais, kokį dydį rinktis GAP džinsų?
[/quote
kartoju savo klausimą, help!🥺
Mergaites, reik pagalbos. jei levis džinsus nešioju 31 dydi, su 110klubais, kokį dydį rinktis GAP džinsų?
[/quote
[quote=rytoruka.s,2018 12 16, 00:17]
[/quote
[/quote]
Aš iš USA atsisiunčiau su tokiais klubais 31 dydį ir jie man maži, be elastano. Bet gal EU kitaip, nesu turėjus
[/quote
[/quote]
Aš iš USA atsisiunčiau su tokiais klubais 31 dydį ir jie man maži, be elastano. Bet gal EU kitaip, nesu turėjus
QUOTE(Lux @ 2018 12 16, 09:16)
Aš visus su 113 kažkur perku 32. Visi laisvi. Bet labai nekenčiu kai siūlės traška.
QUOTE(ericute @ 2018 12 15, 10:43)
Labas rytas, kokia diskusija 😯 o siaip kas turite ta ladnsend palta,pakomentuokit prasau,kai jau pranesiosit,ar siltas ar neperslampa ir t.t laaabi dekinga busiu 😊
Ėjau vakar ir šiandien- tikrai geras daiktas atrodo bus- anei vienos plunksnos nepasirodė, net man su ja šilta tiesa, aš kaip visad su šiltu vilnos megztiniu apačioj, o po- tik trikotažinė maikutė, ne termo. Labai malonu, kad visiškai neperpučiama, ir labai patogios gilios flysinės kišenės, gerai kai pirštines pamiršti . O ilgis- svajone, nereik pėdkelnių po džinsais jei dar pasisuks gera kaina- imsiu raudoną papezėjau- žiūriu nelikę dydžio
Dėl neperšlapimo, tai popieriuose parašyta, kad neperšlampamas, matysis, kaip iš tikro, kol kas nesnigo