Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linakaranda @ 2018 12 15, 11:50)
Ir MJ salotinė rankine pasaka.

Salotinė? unsure.gif Ne geltona? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 12:09)
Salotinė? unsure.gif Ne geltona? unsure.gif

Buvo merginos mažytės geltonas pagavusios. O tuo pačiu metu buvo ir didžiulės salotinė-žalios didžiulės tases.

https://www.nordstro...-bag?color=ALOE
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linakaranda: 15 gruodžio 2018 - 11:21
QUOTE(spygliz @ 2018 12 15, 11:12)
biggrin.gif sakys durns tas senis ar kas jam?
arba is serijos, jei buvai blogas Kaledu senis ateina su tusciu maisu 😂🤣

pas mus nykštukas advento kažkoks sklerozinininkas, tai tenka aiškintis biggrin.gif
Aaa visko tiek gavau. Galva apsvaigo ir kaip aš tiek pripirkau. Paskutinės dovanos 596 dėžėj, tai mano Kalėdos jau tikiu įvyko. Ačiū ačiū visoms aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2018 12 15, 13:06)
Aciu tau. Gal ziniu geru turi?

Ne, kolkas nieko nežinau apie 596, bet dar turime visą savaitę iki Kalėdų, ga lir spės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 15, 11:50)
Atėjau padėkoti už siuntinius, viskas mmmm. Ir MJ salotinė rankine pasaka. Ypač CK striukė nudžiugino savo lengvumu. Žodžiu viskas tiko ir patiko. Visko daug daug:)

Mergytės, gi prašiau ne siųsti arbatos dėžutės. Kažkaip nepatogu. Ta susigadinuse pasilikau sau. Gi suprantu kad visko būna, o jums tada parašiau tik kad žinotumėte jei kitiems siųsti, kad jos trapios. Ačiū labai, bet kažkaip susinepatoginau....

Aš irgi MJ salotinės rankinės laukiu, tik vėlesnėse siuntose, įmeskit nuotrauka realiai kaip atrodo, labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypas @ 2018 12 15, 12:56)
Aš irgi MJ salotinės rankinės laukiu, tik vėlesnėse siuntose, įmeskit nuotrauka realiai kaip atrodo, labai smalsu ax.gif

Nepykit, bet nemoku foto imesti:(
Žinokit grynai kaip foto parduotuvės. Nieko nesiskiria. Tik kieta tokia ir sunki, nes Safiano oda. Tik dabar mastau kur su ja eiti. Man kažkaip nesaugu kad nėra užtrauktuko. Pirma karta tokia turėsiu. Gana didelė.

https://www.macys.co...acys?ID=6506127

Gražus komplektukas. Aš dar pora $ brangiau mokėjau. Kazkam bus kalėdinė dovana. Fantastiška, nes dėžutė su apšvietimu. Atidarai, ji šviečia. Atrodo prabangi dovana.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linakaranda: 15 gruodžio 2018 - 12:18
Merginos, gal kas suprantat dydzius? Nes pagal metus esu pirkus tai mam neatitiko kazkaip 🤔
https://www.sierratr...-prod-prod624NR
Atsakyti
o gal kuri parduodat MJ geltona rankinuka. Siulykit ;)
Atsakyti
gal pastebejote, kada papildo uniglo? ar is viso pildo, jei ispirkta?
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2018 12 15, 14:01)

Pildo apie 14 val. Lietuvos laiku. Bet jeigu preke gaudoma, ideda po viena dydi, ir raso low stock akimirksniu nuperka,
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2018 12 15, 14:01)

Papildo tikrai , tik nežinau kada. Įvedus el/paštą , praneša , kad atsirado dydis.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 15, 10:34)
Aš savo kažkuriuos kvepalus irgi esu pardavusi brangiau, nei pati pirkau. Nesuprantu, kodėl turėčiau to nedaryti, jei perka.

Spekuliantė unsure.gif

QUOTE(Alexia @ 2018 12 15, 12:34)
pas mus nykštukas advento kažkoks sklerozinininkas, tai tenka aiškintis  biggrin.gif

Aš šiąnakt irgi vos neįkliuvau unsure.gif pamiršau iš vakaro advento kalendoriuje dovaną palikt, naktį nubudus prisiminiau biggrin.gif kalendorius pirmam aukšte, kur signalizaciją nakčiai priduodam, teko keltis, atjungti signalizaciją, atjungiant ji supypsi. Ryte pirmas klausimas buvo - o kas ir kodėl ėjo naktį žemyn? hmm.gif
Atsakyti