Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lux @ 2018 12 15, 08:24)
Man siuvėja nuėmė kailį ax.gif

Paļikot be ar uzsiuvot kitoki?
Atsakyti
Kažkodėl man visai vienodai šviečia, kas ką už kiek pardavinėja, visiška laisvė, ką nori žmonės, tą daro. Tai aš lygiai taip pat galiu piktintis, kad Coromandel nebegaminamą versiją kažkada pirkau už 230 dol. O dabar pamanykit net po 500-600 ebėjuje eina. Reikia gal parašyti ebėjistams pasipiktinimo laiškus, galvoju rolleyes.gif Aš savo kažkuriuos kvepalus irgi esu pardavusi brangiau, nei pati pirkau. Nesuprantu, kodėl turėčiau to nedaryti, jei perka. Kaip ir lygiai taip pat esu pardavusi daug daiktų pusvelčiui. Visur yra pusiausvyra. Tiesiog... kažkokia beprasmė diskusija.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 15, 09:34)
Kažkodėl man visai vienodai šviečia, kas ką už kiek pardavinėja, visiška laisvė, ką nori žmonės, tą daro. Tai aš lygiai taip pat galiu piktintis,  kad Coromandel nebegaminamą versiją kažkada pirkau už 230 dol. O dabar pamanykit net po 500-600 ebėjuje eina. Reikia gal parašyti ebėjistams pasipiktinimo laiškus, galvoju  rolleyes.gif  Aš savo kažkuriuos kvepalus irgi esu pardavusi brangiau, nei pati pirkau. Nesuprantu, kodėl turėčiau to nedaryti, jei perka. Kaip ir lygiai taip pat esu pardavusi daug daiktų pusvelčiui. Visur yra pusiausvyra. Tiesiog... kažkokia beprasmė diskusija.

Butinai ebėjistams parašyk biggrin.gif ir i lietryti dar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 15, 10:35)
Butinai ebėjistams parašyk  biggrin.gif ir i lietryti dar  biggrin.gif

be kailio palikau
Atsakyti
Diskusija biggrin.gif as matau, kad mano dukterecioms ir sunenui Kaledos pailges, dovanos 21 dienos dezej biggrin.gif
Idomu 7 ir 14 iki Kūčių sulauksim, nes kitu atveju reik mąstyt kaip uodega sukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 15, 10:50)
Diskusija  biggrin.gif  as matau, kad mano dukterecioms ir sunenui Kaledos pailges, dovanos 21 dienos dezej  biggrin.gif
Idomu 7 ir 14 iki Kūčių sulauksim, nes kitu atveju reik mąstyt kaip uodega sukt  biggrin.gif

Prognozes tokios: biggrin.gif
7d manau bus smile.gif bet 14d tikrai kad nelabai smile.gif juk dabar 2 savaites keliauja beveik, ne kaip anksciau per savaite atskrisdavo.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 15, 09:50)
Diskusija  biggrin.gif  as matau, kad mano dukterecioms ir sunenui Kaledos pailges, dovanos 21 dienos dezej  biggrin.gif
Idomu 7 ir 14 iki Kūčių sulauksim, nes kitu atveju reik mąstyt kaip uodega sukt  biggrin.gif

Pieši paveiksliukus ir rašysi "jau greitai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 15, 11:07)
Pieši paveiksliukus ir rašysi "jau greitai"  biggrin.gif

biggrin.gif sakys durns tas senis ar kas jam?
arba is serijos, jei buvai blogas Kaledu senis ateina su tusciu maisu 😂🤣
Atsakyti
Ateinu su padėka Vilniaus pirkėjoms 4u.gif wub.gif Didelis ačiū už operatyvumą atsiimant prekes wub.gif
Kas dar norėtų atsiimti, šiandien lauksiu iki 17 val.
Atsakyti
Labas rytas, kokia diskusija 😯 biggrin.gif o siaip kas turite ta ladnsend palta,pakomentuokit prasau,kai jau pranesiosit,ar siltas ar neperslampa ir t.t laaabi dekinga busiu 😊
Atsakyti
Atėjau padėkoti už siuntinius, viskas mmmm. Ir MJ salotinė rankine pasaka. Ypač CK striukė nudžiugino savo lengvumu. Žodžiu viskas tiko ir patiko. Visko daug daug:)

Mergytės, gi prašiau ne siųsti arbatos dėžutės. Kažkaip nepatogu. Ta susigadinuse pasilikau sau. Gi suprantu kad visko būna, o jums tada parašiau tik kad žinotumėte jei kitiems siųsti, kad jos trapios. Ačiū labai, bet kažkaip susinepatoginau....
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 12 15, 09:26)
Ateinu su padėka Vilniaus pirkėjoms  4u.gif  wub.gif Didelis ačiū už operatyvumą atsiimant prekes  wub.gif
Kas dar norėtų atsiimti, šiandien lauksiu iki 17 val.

Aciu tau. Gal ziniu geru turi?
Atsakyti