Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 12 15, 00:25)
Jūs visiškai nepagrįstai įžeidinėjat mano valstybę, kurią aš myliu ir gerbiu.

Vyno padauginot? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 23:26)
Kas čia vyksta, mergos, a sudurnot suvis? 👀 varykit miegot 😁

Nea nevarysiu, man čia įdomiau. ir išvis: 2018-12-15... Priešpilnis. Prisijunk.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 00:28)
Vyno padauginot?  laugh.gif

Aš tai ne tongue.gif o Jūs?

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 12 15, 00:26)

Nenoriu unsure.gif dar pramiegosiu kokį išpardavimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 15, 00:33)
Aš tai ne  tongue.gif  o Jūs?

Portugališkas vynas! alc.gif leb.gif
Atsakyti
Wow, i kokia temperamentinga diskusija pataikiau, nepamenu, ar musu temoj kazkas tokio karsto yra vyke? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 00:35)
Portugališkas vynas!  alc.gif  leb.gif

Va va biggrin.gif nuo jo ir gali pradėt eksporto ir importo milijardai suktis kitu kampu, nei realybėje mirksiukas.gif

O už portugališką vyną akcizai į valstybės biudžetą irgi nesumokėti unsure.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 15, 00:46)
Va va biggrin.gif nuo jo ir gali pradėt eksporto ir importo milijardai suktis kitu kampu, nei realybėje  mirksiukas.gif

O už portugališką vyną akcizai į valstybės biudžetą irgi nesumokėti  unsure.gif

biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ale tikrai labai mylite Lietuvą, ta tokia akla, besąlygiška meile biggrin.gif Liekam kiekvienas prie savo nuomonių ir tiek žinių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 23:26)

Įšokau į temą, mislijau ne čia pataikiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(linamog @ 2018 12 14, 23:41)
Wow, i kokia temperamentinga diskusija pataikiau, nepamenu, ar musu temoj kazkas tokio karsto yra vyke? bigsmile.gif  ax.gif

Atostogos galvas susuko irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 23:07)
Kas džiugina- Landsend ilgasis paltas- Tall M kaip tik mano 178cm 40 euro dydžiui, beveik iki kulkšnų  wub.gif knisa tas batų kailis, turbūt nešiosiu be kapišono, ką nors sugalvosiu, bet paltas- puikus. https://www.landsend...re-shopping-bag  man ilgesnis nei modeliui foto.

Man siuvėja nuėmė kailį ax.gif
Atsakyti
Oho kokios aktyvios merdžinos biggrin.gif
Grižtant prie diskusijos pradžios,tai balsuočiau ,kad jokios nuorodos iš vinted,ebay,skelbiu ar kt nebūtų keliamos smile.gif .Kam,koks tikslas?Manau čia asmeniniai reikalai ką už kiek pardavinėti ir nemandagu kišt nosį kur nereikia su visokiais komentarais.Žiūrėkim savęs ir savo griekų dry.gif
Ai,o gal geriau įmeskim gerus pasiūlymus,kur žymiai pigiau pardavinėja,nei pirko,tai nors nauda bus ,kažkas džiaugsis pigiau nusipirkęs biggrin.gif O iš to bambėjimo jokios naudos...

Aš irgi nešiu striukę siuvėjai,kad nuimtų kailį .Iš viso kam deda tuos baisuokliškus kailius ,jei žymiai gražiau be jų biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 21:31)
Nuuuuuuuuuu tik jau nereikiaaaaa. Tai primityviausias, nagliausias būdas. Bet kam gi art, nagus teptis, kai gali ir taip (nekalbu apie neįgalius).

Nieko blogo nematau. Nori perki, nori neperki. Kazkas tikrai is tos merginos nupirks ir bus laimingas.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 22:04)
Aš net nebūnu vintede, net nežinau, kas ten ką perka, aš žiūriu toliau savo nosies.
Mus Latvija ir Estija ženkliai lenkia pramonės srity. Mūsų pelningiausios įmonės yra perpardavimas prekių. Nė vienos naujos sukurtos didelės įmonės nuo nepriklausomybės. Tik tos, kurios jau buvo sukurtos, kelios medžio perdirbimo ir logistika. VISKAS. Visa kita - perpardavimai. Kai Latvijoje ir Estijoje situacija žymiai geresnė. Lyginu palyginamas šalis ir jų pelningiausias įmones.
Tai ne pavieniai perku parduodu. Tai mūsų tautos bruožas. Ir tai nieko gero, deja.

Kas liecia sias salis, tai Jus kalbate matyt apie statistika is interneto, realiai ten nera viskas gerai. Estijos imones nebenori dirbti viduje, nes salyje begale aferizmo, klesti grupuotes. Nauja policijos sistema dengia zmogu, bet ne jo veiksmus. Pasidomekite kiek lietuvos zmoniu ir imoniu yra nukenteje nuo Estijos. Ten saskaitos israsomos pries paslauga, o kai tik gaunamas apmokejimas tada jos ivykdomos. Tokie pirkimai pardavimai kaip vinted prilyginama verlui. Jeigu pult ta mergina, tai galima uzpult ir visus muges prekeivius, kavines, kurios kavos puodeli parduoda uz viso poko kaina. Zodziu mergina turi verslo gysla ir tik pirmyn!

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 15, 09:24)
Man siuvėja nuėmė kailį ax.gif

O tai uz kiek jus ji pirkote? Po 111 dol? As cia apie landsend palta?
Atsakyti