Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 23:59)
Neabsoliutinkit ir nesikabinėkit prie žodžių. Pvz. jei žmogus šiuo metu nedirba, ar neuždirba pakankamai, o tarkim nori ką nors nusipirkt, kas šiuo metu ne pagal kišenę. O čia pasisuka toks variantas. Tai ko gi nepaimt, ir neužsidirbt norimam pirkiniui? Kodėl neprisidurt keliasdešimt eurų prie pajamų? Kodėl kaskart po gerų išpardavimų tas pats pasipiktinimas? Merginos juk neperka vienam žmogui pramoniniais kiekiais, tai apie kažkokią spekuliaciją kalbėt savaime yra spekuliacija ir racionalizacija.

Aš net nebūnu vintede, net nežinau, kas ten ką perka, aš žiūriu toliau savo nosies.
Mus Latvija ir Estija ženkliai lenkia pramonės srity. Mūsų pelningiausios įmonės yra perpardavimas prekių. Nė vienos naujos sukurtos didelės įmonės nuo nepriklausomybės. Tik tos, kurios jau buvo sukurtos, kelios medžio perdirbimo ir logistika. VISKAS. Visa kita - perpardavimai. Kai Latvijoje ir Estijoje situacija žymiai geresnė. Lyginu palyginamas šalis ir jų pelningiausias įmones.
Tai ne pavieniai perku parduodu. Tai mūsų tautos bruožas. Ir tai nieko gero, deja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gruodžio 2018 - 23:06
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 21:52)
Tai, kad kalbam ne apie tai, ne apie geras kainas. Man dzin, kas ką daro (sąlyginai, jei nežiūrėti globaliai, nemąstyti apie valstybės ateity ir tt). Bet tik nereikia kalbėti, kad tai vienintelis įmanomas jų pragyvenimo šaltinis (kitų nėra variantų - pagal jus) ir mol reikia juos suprast ir gerbt  biggrin.gif Cha!

aš tai nieko blogo tame nematau, nors taip ir nedarau: žmogus gaišta laiką gaudydamas prekes, investuoja savo pinigus. Jam juk jokių garantijų, kad kažkas nupirks ar nenupirks 10 Buga kombinezonų ar dar kažko. Pati esu pirkus columbia vaikiškus batus už 50 eurų iš perpirkinėtojos(kaip vėliau paaiškėjo), kitais metais nuspirkau pati už 28 eurus iš UK. Ir ką, man tie 50 atrodė vis viena žymiai geriau nei 90 Oze.

O globaliai, galima pagalvoti, kad didelę naudą mūsų pirkimas iš JAV atneša valstybei.
Atsakyti
siaip tai didzioji nuodeme yra puikybe, straipsnis ta tema, ne visiemes suprast apie ka tai kalbama..
bet is ne kuriu pasisakanciu labai jaucias tas tonas, kokia as esu pranasesne, protingesne, saziningesne, produktyvesne, vienu zodziu visokia...esne uz kitas, tai yra puikybe
http://www.bernardin...ji-nuodeme/7908
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 23:04)
Aš net nebūnu vintede, net nežinau, kas ten ką perka, aš žiūriu toliau savo nosies.
Mus Latvija ir Estija ženkliai lenkia pramonės srity. Mūsų pelningiausios įmonės yra perpardavimas prekių. Nė vienos naujos sukurtos didelės įmonės nuo nepriklausomybės. Tik tos, kurios jau buvo sukurtos, kelios medžio perdirbimo ir logistika. VISKAS. Visa kita - perpardavimai. Kai Latvijoje ir Estijoje situacija žymiai geresnė. Lyginu palyginamas šalis ir jų pelningiausias įmones.
Tai ne pavieniai perku parduodu. Tai mūsų tautos bruožas. Ir tai nieko gero, deja.

Nu bobelės iš Vinted pramonės valstybėje tikrai nekilstels unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dives @ 2018 12 14, 23:07)
siaip tai didzioji nuodeme yra puikybe, straipsnis ta tema, ne visiemes suprast apie ka tai kalbama..
bet is ne kuriu pasisakanciu labai jaucias tas tonas, kokia as esu pranasesne, protingesne, saziningesne, produktyvesne, vienu zodziu visokia...esne uz kitas, tai yra puikybe

aleliuja
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2018 12 15, 00:07)

Matau, kad užlipau ant skaudžios vietos dėl perpardavimų ax.gif Lyg apie šmutkes kalba eina. O kalbėjau tik apie sausą statistiką šalies biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 15, 00:10)
Nu bobelės iš Vinted pramonės valstybėje tikrai nekilstels  unsure.gif

Taip. Verslo lyderiai irgi yra iš perku parduodu. Ir būtent pas mus, Lietuvoje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 00:12)
Taip. Verslo lyderiai irgi yra iš perku parduodu. Ir būtent pas mus, Lietuvoje  bigsmile.gif

o tai cia kas blogo? pardavimai irgi TALANTAS, ne visi ji turi
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 23:12)

Taip. Verslo lyderiai irgi yra iš perku parduodu. Ir būtent pas mus, Lietuvoje  bigsmile.gif

Verslo lyderiai pas mus iš santykių naujausiais duomenimis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2018 12 15, 00:13)
o tai cia kas blogo? pardavimai irgi TALANTAS, ne visi ji turi

Taip, labai blogai. Nes importas smarkiai viršija eksportą. Nenukrypkime apie prekybą. Kalbu apie perpadavimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gruodžio 2018 - 23:18
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 00:04)

Gal tik nereikia nusišnekėt? Trafi, Transfer Go, tad pats Vinted ir daugybė kitų sėkmingų startuolių nieko nereiškia? Brolis Semiconductors ar kitos lazerių įmonės irgi nieko vertos? Ai sorry, čia gi ne PRAMONĖ. O Latvijoje ir Estijoje tai ŽIAURIAI geriau biggrin.gif

Kitą sykį prieš skiedžiant tokias nesąmones reiktų biški giliau pasidomėt.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 00:18)
Taip, labai blogai. Nes importas smarkiai viršija eksportą. Nenukrypkime apie prekybą. Kalbu apie perpadavimą.

Tamsta pirkdama per tarpininkes JAV, tiesiogiai prisidedate prie valstybės apvaginėjimo biggrin.gif čia šiaip, jeigu ką tongue.gif

Ir tas smarkus importo perviršis tai čia 10 proc? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 14 gruodžio 2018 - 23:24
QUOTE(Carlin @ 2018 12 15, 00:19)
Gal tik nereikia nusišnekėt? Trafi, Transfer Go, tad pats Vinted ir daugybė kitų sėkmingų startuolių nieko nereiškia? Brolis Semiconductors ar kitos lazerių įmonės irgi nieko vertos? Ai sorry, čia gi ne PRAMONĖ. O Latvijoje ir Estijoje tai ŽIAURIAI geriau biggrin.gif

Kitą sykį prieš skiedžiant tokias nesąmones reiktų biški giliau pasidomėt.

Kalbu apie TOP 10 pačių pelningiausių.
Startuoliams dar reikia pasikrutinti iki Maximos, Senukų ir pan.
Aš jūsų neižeidinėju, šiaip jau, galėtumėt ir jūs mandagiau oponuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gruodžio 2018 - 23:24
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 15, 00:23)
Kalbu apie TOP 10 pačių pelningiausių.
Startuoliams dar reikia pasikrutinti iki Maximos, Senukų ir pan.
Aš jūsų neižeidinėju, šiaip jau, galėtumėt ir jūs mandagiau oponuoti.

Jūs visiškai nepagrįstai įžeidinėjat mano valstybę, kurią aš myliu ir gerbiu.
Atsakyti
Kas čia vyksta, mergos, a sudurnot suvis? 👀 varykit miegot 😁
Atsakyti