Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Ačiū merginos už siuntinį !!! Pirmą kartą užsakiau iš Uniqlo,labai patiko viskas. Pirkausi sau vasarai maikučiu su mikiais,dukrai megztinuka ir maikute,sūnui irgi maikute su ereliu. Nu kokybė tikrai neblogai labai atrodo. Reiks daugiau gaminių pabandyti smile.gif
Dabar laikau kumščius,kad sekanti siunta spėtu ateiti,nes dukros dovana ten kalėdinė
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2018 12 14, 21:40)
Viena fb pacitavau kad wow kokia draugiska kaina ismete is grupes kaina buvo 130 verysad.gif is tikruju man ne komercines gyslos zmogui keista tokia spekuliacija

Tokia tauta - perpardavinėtojų. O patys kenčiam. Nežinau, ar tai verslo gyslelė. Bent jau ne ta teigiama. Bet kokioj srity tas tas perpardavinėjimas pas mus gajus. Pvz. aš, kad klientui gautųsi mažesnė kaina, siunčiu tiesiai kito gamintojo sąskaitą, kad kuo mažesnė kaina tektų. Kad neapmokęstintų manęs, o tada aš antrą kartą kliento. O kiti specialiai gi iš to biznius darosi - perperka paslaugas, prekes.. Va todėl taip 'gerai' ir gyvenam.
Atsakyti

Norėčiau padėkoti mergaitėms už siuntinuką, o Sandrixxx už kantrybę  :wub:  :oro_buckis:  :bigsmile: Majorica pirmą kartą pirkau, bet likau labai patenkinta :yahoo: kaip mėgstančiai perlus ir minimalizmą ir dar už gerą kainą. Sandrixxx, laikykitės, jau greit šventės  :D  :newyear:​ 

Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2018 12 14, 20:40)
Viena fb pacitavau kad wow kokia draugiska kaina ismete is grupes kaina buvo 130 verysad.gif is tikruju man ne komercines gyslos zmogui keista tokia spekuliacija

Mano akim tai nevisai gražiai padarėt, gal žmogui tik toks būdas užsidirbt teįkandamas. Ne visi gali gyvent iš gamybos ar intelektinio turto pardavimo. Spekuliacija labai jau sovietinis terminas. O gal tikrai nusivylė- netiko, nepatiko... Žmogus parduoda rinkos kaina. Juk būstą pirkdami irgi neplanuojam parduot už tiek kiek pirkom, jei kainos kilę.

Ai, pabamabėjau... o dabar- ačiū už kalną maišiukų, bent 4-5 žmonės bus laimingi biggrin.gif

Viens mažas deguto šaukštelis- Mekardo dėžutė pažeista, panašu, kad išlupta buvo ir grąžinta unsure.gif Teks Kalėdų seniui vartytis iš padėties su kažkokia pakuote unsure.gif

Kas džiugina- Landsend ilgasis paltas- Tall M kaip tik mano 178cm 40 euro dydžiui, beveik iki kulkšnų wub.gif knisa tas batų kailis, turbūt nešiosiu be kapišono, ką nors sugalvosiu, bet paltas- puikus. https://www.landsend...re-shopping-bag man ilgesnis nei modeliui foto.

Uniqlo megztinis tunika- superinis, ilgis, fasonas kaip tik su plisuotais sijonais nešiot. https://www.uniqlo.c...cgid=women-sale ėmiau L.

Laikrodis jaunai panelei dovanų turėtų patikt https://www.jomashop...6sm-02-wht.html
Batai sau- puikūs, blauzda neplona, užsitraukiu, dydis atitinka, žiūrėjau pagal europietišką https://www.yoox.com...d...=&sizeName=

32 degrees ryt išpakuosiu, jau nėr jėgų.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 23:07)
Mano akim tai nevisai gražiai padarėt, gal žmogui tik toks būdas užsidirbt teįkandamas.

Nuuuuuuuuuu tik jau nereikiaaaaa. Tai primityviausias, nagliausias būdas. Bet kam gi art, nagus teptis, kai gali ir taip (nekalbu apie neįgalius).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gruodžio 2018 - 22:32
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 22:31)
Nuuuuuuuuuu tik jau nereikiaaaaa. Tai primityviausias, nagliausias būdas. Bet kam gi art, nagus teptis, kai gali ir taip (nekalbu apie neįgalius).

O jūs aplink nematot primityvių žmonių? Jų apsčiai, ir jie tiesiog yra, gyvena pagal savo taisykles. Ir kaskart piktintis dėl to paties, kai atsiranda pigiai pardavinėtos prekės, kurių kažkam neužteko- ne mažiau primityvu. Tas pats per tą patį. Sėdėkit, dirbkit, gaudykit, nėr ko tikėtis, kad kitas už jus nudirbs darbą ir padės po nosim palankia kaina.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 23:41)
O jūs aplink nematot primityvių žmonių? Jų apsčiai, ir jie tiesiog yra, gyvena pagal savo taisykles. Ir kaskart piktintis dėl to paties, kai atsiranda pigiai pardavinėtos prekės, kurių kažkam neužteko- ne mažiau primityvu. Tas pats per tą patį. Sėdėkit, dirbkit, gaudykit, nėr ko tikėtis, kad kitas už jus nudirbs darbą ir padės po nosim palankia kaina.

Tai, kad kalbam ne apie tai, ne apie geras kainas. Man dzin, kas ką daro (sąlyginai, jei nežiūrėti globaliai, nemąstyti apie valstybės ateity ir tt). Bet tik nereikia kalbėti, kad tai vienintelis įmanomas jų pragyvenimo šaltinis (kitų nėra variantų - pagal jus) ir mol reikia juos suprast ir gerbt biggrin.gif Cha!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 14 gruodžio 2018 - 22:53
QUOTE(tatti @ 2018 12 14, 23:54)
<p>Norėčiau padėkoti mergaitėms už siuntinuką, o Sandrixxx už kantrybę  wub.gif  oro_buckis.gif  bigsmile.gif Majorica pirmą kartą pirkau, bet likau labai patenkinta yahoo.gif kaip mėgstančiai perlus ir minimalizmą ir dar už gerą kainą. Sandrixxx, laikykitės, jau greit šventės  biggrin.gif  newyear.gif​ </p>

Ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 23:31)

Bet iš kur tiek pavydo? unsure.gif džiaugtis reikia, kad kažkas iš to sugeba užsidirbt. Jeigu tai jau taip primityvu ir lengva, kodėl kiti eina sunkesniu keliu ir taip neužsidirba? Čia tipo karūna didesnė ant galvos, kad pinigai ne taip primityviai uždirbami ar pinigai kitokios spalvos? unsure.gif

ir tada visi verkia, kaip sunku gyventi, kaip sunkiai dirbu ir nieko neuždirbu, kaip viskas brangu, kur ritasi valstybė biggrin.gif nu tai eikit va primityvių darbų padirbėkit tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 14, 22:52)
Tai, kad kalbam ne apie tai, ne apie geras kainas. Man dzin, kas ką daro (sąlyginai, jei nežiūrėti globaliai, nemąstyti apie valstybės ateity ir tt). Bet tik nereikia kalbėti, kad tai vienintelis įmanomas jų pragyvenimo šaltinis (kitų nėra variantų - pagal jus) ir mol reikia juos suprast ir gerbt  biggrin.gif Cha!

Neabsoliutinkit ir nesikabinėkit prie žodžių. Pvz. jei žmogus šiuo metu nedirba, ar neuždirba pakankamai, o tarkim nori ką nors nusipirkt, kas šiuo metu ne pagal kišenę. O čia pasisuka toks variantas. Tai ko gi nepaimt, ir neužsidirbt norimam pirkiniui? Kodėl neprisidurt keliasdešimt eurų prie pajamų? Kodėl kaskart po gerų išpardavimų tas pats pasipiktinimas? Merginos juk neperka vienam žmogui pramoniniais kiekiais, tai apie kažkokią spekuliaciją kalbėt savaime yra spekuliacija ir racionalizacija.
Atsakyti
Matyt aš rimtai durna, kad kitaip suprantu sąvoką darbas.

PS: pagavau ir aš MJ gera kaina, prie ko čia pavydas, tai mažų mažiausiai supratau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 14, 22:56)
Bet iš kur tiek pavydo?  unsure.gif  džiaugtis reikia, kad kažkas iš to sugeba užsidirbt. Jeigu tai jau taip primityvu ir lengva, kodėl kiti eina sunkesniu keliu ir taip neužsidirba? Čia tipo karūna didesnė ant galvos, kad pinigai ne taip primityviai uždirbami ar pinigai kitokios spalvos?  unsure.gif 

ir tada visi verkia, kaip sunku gyventi, kaip sunkiai dirbu ir nieko neuždirbu, kaip viskas brangu, kur ritasi valstybė biggrin.gif nu tai eikit va primityvių darbų padirbėkit  tongue.gif

Aš tai negaliu, man kraujas užverda ir iš ausų rūksta kai pamatau tokias svieto lygintojų kalbas, blyn, tiesiu taikymu ant bačkos komunizmą šviesų kurt. Orus tik sunkus darbas kauptuku.
O kai žmonės bazėj perka vaisius pigiau ir paskui visą dieną pardavinėja lengviau pasiekiamuose taškuose- tai čia kaip ? Darbas ar spekuliacija? Kur riba?

Vat kur iš aliexpreso parsisiunčia pigių sidabriukų po kelis dol ir pardavinėja FB po keliasdešimt kaip originalius kažkokių mitologinių dizainerių kūrinius- sutinku, žulikavimas, o čia... Nežinau, mano galva negražu kaltint kiaušinius, kad pašokt laiku sutrukdė, reikėjo gaudyt, nereikėtų dabar virkaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 14 gruodžio 2018 - 23:07