Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(oziarage avinuke @ 2018 12 14, 19:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72296023" data-time="1544790242"><div><p>Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano dukra nešioja tik Uniqlo golfyte heattech, po to kai pabande Uniqlo, nieko kito nebenori</p>

Nu va, o pas mane kaba tokia ant pakabos, nu nes nepatinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 12:30)
Reik teisingai sluoksniuot- jei virsus bus gryn medvilnes arba vilnos, tai tikrai gal geriau merino vilna apacioj, bet, jei megztiniai palaidines bus kokio misraus pluosto su sintetika, tada puikiai susigroja su poliesterio termo apatiniais. Jie paprastai nebuna primityvus, gal ten audinys kitaip nuaustas, nezinau, bet su jais nesunti, kaip ir su kokybiskais sniegbaciais sintetiniu vidum. Nors man tai ir po merino megztukais visai gerai tos naujos sintetines technologijos.

Šnd pasiėmiau 32 degrees apatinę. Kokia faina... Audinys (Poly + 10 proc spandex.) kaip bambuko pluoštas, tik lengvas. Švelnut švelnutėlė. Be etketės neįtartum kad 'polis' biggrin.gif Kažko šiurkštesnio kažkodėl tikėjausi, su kokiu ten pūkeliu ar pan.
Atsakyti
RŪŠIUOJU KLAIPĖDOS 525 DĖŽĘ,

KAS NORITE DAR ŠIANDIEN ATVYKTI

RAŠYKIT SMS!
Atsakyti
Kuprinių vintede padavė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 20:43)
Kuprinių vintede padavė  biggrin.gif

Tik dvi smile.gif
Galvojau uz kokius 80€ nusipirksiu, bet be sansu, biggrin.gif nu gal bus tu kupriniu
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 21:43)

Kuri čia parduotuve siule? Nepastebejau hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 20:43)

kai už pusę kainos daiktus pardavinėjam , niekam juokinga nebūna mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2018 12 14, 19:46)
Tik dvi smile.gif
Galvojau uz kokius 80€ nusipirksiu, bet be sansu,  biggrin.gif nu gal bus tu kupriniu

Iš principo nepirkčiau. Net jei mirčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramašiška @ 2018 12 14, 19:48)
Kuri čia parduotuve siule? Nepastebejau hmm.gif

Rakas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2018 12 14, 21:46)
Tik dvi smile.gif
Galvojau uz kokius 80€ nusipirksiu, bet be sansu,  biggrin.gif nu gal bus tu kupriniu

Kokia kaina buvo?
Atsakyti
QUOTE(Ramašiška @ 2018 12 14, 20:52)
Kokia kaina buvo?

39,99
Atsakyti
QUOTE(jolipa @ 2018 12 14, 21:59)

topsecret.gif 145€ ,tai kaip ir daugoka biggrin.gif
Atsakyti
Viena fb pacitavau kad wow kokia draugiska kaina ismete is grupes kaina buvo 130 verysad.gif is tikruju man ne komercines gyslos zmogui keista tokia spekuliacija
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurga_m: 14 gruodžio 2018 - 20:41