Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JustArm, o 575- iv.miestai gauta?
Atsakyti
QUOTE(jurgota @ 2018 12 14, 15:58)
JustArm, o 575- iv.miestai gauta?

Gauta 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 14, 14:24)
Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų  biggrin.gif

Jam uždedu megztinuką kokį su vilna tai riešai net parausta jei liečiasi su oda.
Žodž popa baisinė.
Pasidarėm su mazgiu VitD tyrimus. Jam iki šiol nedaviau tų lašiukų. Ką manot? Ogi tobulai pas jį!!!!! O taip va. Žodž ne visiem čia toks baisinis jo trūkumas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 15:03)
Jam uždedu megztinuką kokį su vilna tai riešai net parausta jei liečiasi su oda.
Žodž popa baisinė.
Pasidarėm su mazgiu VitD tyrimus. Jam iki šiol nedaviau tų lašiukų. Ką manot? Ogi tobulai pas jį!!!!! O taip va. Žodž ne visiem čia toks baisinis jo trūkumas.

O pas pacia?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 16:03)
Žodž popa baisinė.

tai aš tą seniai sakiau biggrin.gif o kai gydytojos, kuri liepė duot vit D paklausiau, ar tikrai reikia duoti vit D be tyrimų, galvojau ji mane per langą išmes biggrin.gif apšaukė, kas aš per motina, kad nesirūpinu vaikų sveikata unsure.gif dariau ir aš saviškėms tuos vit D tyrimus, viskas normoje. Kiek aplinkoje vaikams buvo daryti tie tyrimai, irgi viskas normoje. Va pas suaugusius retai, kam norma.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 15:09)
O pas pacia?

Pas mane biškiuką biškiuką trūksta. Jei normalu nuo 95 iki 250, tai pas mane nepilni 74
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 gruodžio 2018 - 15:21
Nejau niekam nereikia grazios ir siltos parkos unsure.gif tokia kaina nejo ju pagauti tongue.gif
NEREALI wub.gif J.crew winter parka, labai faina wub.gif wub.gif S dydis, silta, kokybiska ir labai grazi biggrin.gif Uztrauktukas segasi iki pat virsaus , kaina TIK 155 eur su omnivos terminalu smile.gif
ilgis nuo petuko 81 cm, krutine 53 cm, rankoves 60/46 cm
vartotojo įkelta nuotrauka
https://www.jcrew.co...primaloft/H2222
Atsakyti

Sveiki, bandau siusti Jums asmenine zinute, bet raso, kad Jus negalite ju priimti, gal zinuciu dezute pilna?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JayKay: 14 gruodžio 2018 - 17:59
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 15:03)
Žodž popa baisinė.

Na jūs abu vos ne visą vasarą ant saulės gyvenot biggrin.gif Keista,kad tau ne tobulai hmm.gif
Atsakyti
QUOTE(JayKay @ 2018 12 14, 18:57)
<p>Sveiki, bandau siusti Jums asmenine zinute, bet raso, kad Jus negalite ju priimti, gal zinuciu dezute pilna?</p>

Rašykit į el.paštą linelislt@gmail.com.
Užsakymų nepriima -atostogos newyear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 14 gruodžio 2018 - 18:04

Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų biggrin.gif

Mano dukra nešioja tik Uniqlo golfyte heattech, po to kai pabande Uniqlo, nieko kito nebenori

Atsakyti
gavau kompiuterio keisą MJ. Koooks fainas wub.gif labai lengvas ir tik tik mano plonuciam 14" kompiuteriukui.

Bet deja parduodu MJ lūpdažiuką. Šita spalva labai graži, bet man per šalta

https://www.marcjaco...04_color=MJ4104

wham 604 coral rose. 13.92 EUR
Papildyta:
QUOTE(oziarage avinuke @ 2018 12 14, 18:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72296023" data-time="1544790242"><div><p>Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano dukra nešioja tik Uniqlo golfyte heattech, po to kai pabande Uniqlo, nieko kito nebenori</p>

Aš pati turiu unoqlo termo golfą. Nerealus.
Atsakyti