JustArm, o 575- iv.miestai gauta?
QUOTE(Carlin @ 2018 12 14, 14:24)
Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų
Jam uždedu megztinuką kokį su vilna tai riešai net parausta jei liečiasi su oda.
Žodž popa baisinė.
Pasidarėm su mazgiu VitD tyrimus. Jam iki šiol nedaviau tų lašiukų. Ką manot? Ogi tobulai pas jį!!!!! O taip va. Žodž ne visiem čia toks baisinis jo trūkumas.
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 15:03)
Jam uždedu megztinuką kokį su vilna tai riešai net parausta jei liečiasi su oda.
Žodž popa baisinė.
Pasidarėm su mazgiu VitD tyrimus. Jam iki šiol nedaviau tų lašiukų. Ką manot? Ogi tobulai pas jį!!!!! O taip va. Žodž ne visiem čia toks baisinis jo trūkumas.
Žodž popa baisinė.
O pas pacia?
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 16:03)
Žodž popa baisinė.
Žodž popa baisinė.
tai aš tą seniai sakiau o kai gydytojos, kuri liepė duot vit D paklausiau, ar tikrai reikia duoti vit D be tyrimų, galvojau ji mane per langą išmes apšaukė, kas aš per motina, kad nesirūpinu vaikų sveikata dariau ir aš saviškėms tuos vit D tyrimus, viskas normoje. Kiek aplinkoje vaikams buvo daryti tie tyrimai, irgi viskas normoje. Va pas suaugusius retai, kam norma.
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 15:09)
O pas pacia?
Pas mane biškiuką biškiuką trūksta. Jei normalu nuo 95 iki 250, tai pas mane nepilni 74
Nejau niekam nereikia grazios ir siltos parkos tokia kaina nejo ju pagauti
NEREALI J.crew winter parka, labai faina S dydis, silta, kokybiska ir labai grazi Uztrauktukas segasi iki pat virsaus , kaina TIK 155 eur su omnivos terminalu
ilgis nuo petuko 81 cm, krutine 53 cm, rankoves 60/46 cm
https://www.jcrew.co...primaloft/H2222
NEREALI J.crew winter parka, labai faina S dydis, silta, kokybiska ir labai grazi Uztrauktukas segasi iki pat virsaus , kaina TIK 155 eur su omnivos terminalu
ilgis nuo petuko 81 cm, krutine 53 cm, rankoves 60/46 cm
https://www.jcrew.co...primaloft/H2222
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 15:03)
Žodž popa baisinė.
Žodž popa baisinė.
Na jūs abu vos ne visą vasarą ant saulės gyvenot Keista,kad tau ne tobulai
QUOTE(JayKay @ 2018 12 14, 18:57)
<p>Sveiki, bandau siusti Jums asmenine zinute, bet raso, kad Jus negalite ju priimti, gal zinuciu dezute pilna?</p>
Rašykit į el.paštą linelislt@gmail.com.
Užsakymų nepriima -atostogos
Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų
Mano dukra nešioja tik Uniqlo golfyte heattech, po to kai pabande Uniqlo, nieko kito nebenori
gavau kompiuterio keisą MJ. Koooks fainas labai lengvas ir tik tik mano plonuciam 14" kompiuteriukui.
Bet deja parduodu MJ lūpdažiuką. Šita spalva labai graži, bet man per šalta
https://www.marcjaco...04_color=MJ4104
wham 604 coral rose. 13.92 EUR
Papildyta:
Aš pati turiu unoqlo termo golfą. Nerealus.
Bet deja parduodu MJ lūpdažiuką. Šita spalva labai graži, bet man per šalta
https://www.marcjaco...04_color=MJ4104
wham 604 coral rose. 13.92 EUR
Papildyta:
QUOTE(oziarage avinuke @ 2018 12 14, 18:15)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72296023" data-time="1544790242"><div><p>Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų </p></div></blockquote><p>Mano dukra nešioja tik Uniqlo golfyte heattech, po to kai pabande Uniqlo, nieko kito nebenori</p>
Aš pati turiu unoqlo termo golfą. Nerealus.