Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 12 13, 22:38)
Neaiškink, nieko nebepirkčiau čia  biggrin.gif

JMD, o kas netiko is 32 degree? Gal galit parekomenduoti termo maikonus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 12 14, 11:32)
JMD, o kas netiko is 32 degree? Gal galit parekomenduoti termo maikonus?  smile.gif

Aš ne apie degree. Aš apie dalinimo vietą. Nes iš savo kaimo be 20 h net į gatvę išsukt neįmanoma per kamščius. O tuo metu jau nebe šmutkių surinkimas galvoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2018 12 14, 12:15)
Aš veidui netikusias priemones kaklui ir dekolte sričiai sutepu. Jums netiktų?

As irgi tepu net ir rankas, kojas biggrin.gif geriausi kremai eina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2018 12 14, 10:46)
Kaip dydžiai? bet aš niekaip nesuprantu, juk čia poliesteris, nešunta žmogus su tokia medžiaga?  Mna labai reikia kažko šilto, bet gal su merino vilna geriau būtų? Patarkit žinovės 4u.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  arba nenormali arba kažkas išsidirbinėja..

Tai dabartinis polyesteris ne tas kur 75-tais ten būdavo. Greit išdžiūsta, ta prasme prakaitas; gėris, kai laiku ir vietoj. Būna 50x50 poly+merino. Visokių dabar yra.
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2018 12 14, 10:46)
Kaip dydžiai? bet aš niekaip nesuprantu, juk čia poliesteris, nešunta žmogus su tokia medžiaga?  Mna labai reikia kažko šilto, bet gal su merino vilna geriau būtų? Patarkit žinovės 4u.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  arba nenormali arba kažkas išsidirbinėja..

Reik teisingai sluoksniuot- jei virsus bus gryn medvilnes arba vilnos, tai tikrai gal geriau merino vilna apacioj, bet, jei megztiniai palaidines bus kokio misraus pluosto su sintetika, tada puikiai susigroja su poliesterio termo apatiniais. Jie paprastai nebuna primityvus, gal ten audinys kitaip nuaustas, nezinau, bet su jais nesunti, kaip ir su kokybiskais sniegbaciais sintetiniu vidum. Nors man tai ir po merino megztukais visai gerai tos naujos sintetines technologijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 14 gruodžio 2018 - 12:30
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 12:30)
Reik teisingai sluoksniuot- jei virsus bus gryn medvilnes arba vilnos, tai tikrai gal geriau merino vilna apacioj, bet, jei megztiniai palaidines bus kokio misraus pluosto su sintetika, tada puikiai susigroja su poliesterio termo apatiniais. Jie paprastai nebuna primityvus, gal ten audinys kitaip nuaustas, nezinau, bet su jais nesunti, kaip ir su kokybiskais sniegbaciais sintetiniu vidum. Nors man tai ir po merino megztukais visai gerai tos naujos sintetines technologijos.

Mano vaikas nuo merino drąskosi kaip apsėstas, todėl termo iš uniqlo sintetiniai. Niekad nešąla. Labai jam patinka. Ploni ir švelnūs. Neprakaituoja.
Atsakyti
Apie kremus- man tai ner geriau kaip exuviance ir neostrata asortimentas, ten visokioms odoms n variantu. Ir pakaitaliot su situ nerugstiniu antiaging- https://cdn.notonthe...-face-cream.jpg

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 13:36)
Apie kremus- man tai ner geriau kaip exuviance ir neostrata asortimentas, ten visokioms odoms n variantu.

Pritariu, geri šitų firmų kremai, neostratai eurovaistinėje gerų nuolaidų būna.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 12 14, 09:56)
parekomenduokit kokia gera kosmetika naudojat  nuo rauksliu 35+ 
paskutiniais metais tik jautriai odai pirkau Avene, Vishy, Noreva ir t.t. Manau atejo laikas rimtesnioms priemonems. Kaip jums Filorga , Scincode, Lierac ?  smile.gif

Man labai patinka Shramek produkcija,is kosmetologes perku. Nuostabiai oda atrodo 😎 manau galima ir siaip jos uzsisakyti. Turiu ir valikliu,kremu,paakiu kremuku,seruma,kaukiu. Na tikrai labai faini produktai.
https://www.schrammek.lt/produktai/
Kosmetologe kuri su ja dirba tai ir Vln ir Kaune dirba. O oda mano tokia stangri, ir tikrai,kai nebunu pervargusi,tai svytinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 14 gruodžio 2018 - 13:27
QUOTE(rastafarinas @ 2018 12 14, 13:29)
Tai dabartinis polyesteris ne tas kur 75-tais ten būdavo. Greit išdžiūsta, ta prasme prakaitas; gėris, kai laiku ir vietoj. Būna 50x50 poly+merino. Visokių dabar yra.

QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 13:30)

Ačiū 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 13:36)
Mano vaikas nuo merino drąskosi kaip apsėstas, todėl termo iš uniqlo sintetiniai. Niekad nešąla. Labai jam patinka. Ploni ir švelnūs. Neprakaituoja.

Aš saviškei termo golfą iš uniqlo nupirkau, prie uniformos po sarafanu. Spėk ar nešioja? Sako nepatinka, kaip prie kūno jaučiasi. O jis toks minkštutis, fainutis. Užtai merino apatinius nešioja be problemų biggrin.gif
Atsakyti

Puiku, aciu, pranesiu. Ir lauksiu ziniu🙂

Sveiki  :4u:  vakare apie 18 val. važiuosiu pas Sandrixxx. Jei netoli nuo manęs gyvenat - užvežčiau. Jei ne - savaitgalį namuose. Lauksiu až. :D​ 

Atsakyti