Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 10:19)
Gal kuri norit Ordinary Marine Hyaluronic? Patepiau 2 kartus, t.y. nulašinau kokius 6 lašelius. Kaina 3€
Papildyta:
Pirkau vaikui į mokyklą šakotį. Pirkau užvakar vakare, vakar ryte nunešiau. Gaunu sms iš mokytojis. Su pelėsiu. Žodžiu kas šventėm ruošiatės ir pirksit būkit atsargūs

vartotojo įkelta nuotrauka

kur pirkai? sugrūsčiau atgal pardavėjai su visu pelėsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 09:19)
Gal kuri norit Ordinary Marine Hyaluronic? Patepiau 2 kartus, t.y. nulašinau kokius 6 lašelius. Kaina 3€
Papildyta:
Pirkau vaikui į mokyklą šakotį. Pirkau užvakar vakare, vakar ryte nunešiau. Gaunu sms iš mokytojis. Su pelėsiu. Žodžiu kas šventėm ruošiatės ir pirksit būkit atsargūs

jetau , siaip nemalonu ,o kai dar per proga ir vaikams nesta , labai pykta .

as pamenu nuvariau anksti ryte kiausiniu i parde , dar apsnudus visa , tai ka pamaciau , sokiravo , dezese suskyle kiausai o ten milijonas dideliu kirminu judanciu , iskvieciau darbuotoja , ta pamacius soke pati buvo , staigiai atbego visus kiausinius isnesinet su pagalba ..Po to karto kiausiniu ten neperku , uzstrigo man tas vaizdas ir viskas . (Lidlas cia ) Ir isvis dabar tik naminius perku , kaimynes tevai sau augina, pasidalina.

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 14, 10:10)
kur pirkai? sugrūsčiau atgal pardavėjai su visu pelėsiu  unsure.gif

Maximoj. Tik ką pridaviau. Atsiprašė, gražino pinigus ir gavau kuponą maximos €.

Bet čia dar ne viskas biggrin.gif vakare nuėjom į restoraną pavakarieniaut. Vaikas labai mėgsta Kijevo kotletus tai nuėjom į ukrainiečius algirdo g. Ir ką manot. Gavom pašvinkusią išpjovą. Tai gerai kad nors vaiko kijevai švieži buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 gruodžio 2018 - 11:05
QUOTE(spygliz @ 2018 12 14, 09:07)
Mano lb jautri oda. Man Filorga netiko, tiko SVR. Nuolat turiu keisti krema, kartais net visos pakuotes nesunaudojus. Eucerin dabar turiu,  numismed i tarpus panaudoju. Tinka su slapalu ir hialiuronu..

niu vat ir man tas pas jautri oda , kremus perku jautriai odai patikrintus brendus vaistineje arba uzsakineju pagamintus universiteto vaistinei tinka , bet jauciu jau reik kazka naujo atrast , atgaivint oda ...prisotint ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 13, 22:18)
Mergaitės, padėkite verysad.gif
Išsiunčiau mažutį xs siuntinuką per lpexpress, mergaitė negauna. Pasižiūriu, rodo kad lipduką užsakiau ir viskas:( Tikrai įdėjau ir mokėjimo kvitą turiu. Tiesa man idėjus jau po manes lindo kažkokia merga prie ekrano, sakau gal paėmė, ar ką.
Ar yra kam buvę taip, kad įdėjot, rodo kad net neįdėta siunta...verysad.gif((

Man yra buve, kai nespejau per ta nustatyta laika, keliolika sekundziu, uzklijuot lipduko, idet siuntos. Tai kai idejus uzdariau dureles, sistema neuzfiksavo idejimo, rode pagal numeri, kaip ir jums, tik kad sukurtas lipdukas. Paskambinau i LP Express, skubiai nusiunte kurjeri paimt siuntos, nes per ta laika galejo bet kam siuncianciam ta mano skyreli atidaryti kaip tuscia siuntos idejimui.

QUOTE(evvva @ 2018 12 13, 23:28)
.......................
tikras anekdotas
parduodu liemenuka per vinted , raso  siandien viena nare (be foto , naujoke ) -gal galite ant kuno liemenuka nufotografuot , atsakau -su triusikais ar be ? , atraso-galima be ?    ...zvengiu negaliuuu biggrin.gif Neturi ka veikt ...

Turbut pamane, kam vargint pardaveja, tegu be kelnaiciu, koks skirtumas, by tik jai patogiau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 12 14, 11:32)
niu vat ir man tas pas jautri oda , kremus perku  jautriai odai patikrintus brendus vaistineje  arba uzsakineju pagamintus universiteto vaistinei tinka  , bet jauciu  jau reik kazka naujo atrast , atgaivint oda ...prisotint ir t.t.

SVR bandykit . Mano paakių oda labai jautri , tai man tik SVR tinka.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 13, 18:59)

Kaip dydžiai? bet aš niekaip nesuprantu, juk čia poliesteris, nešunta žmogus su tokia medžiaga? Mna labai reikia kažko šilto, bet gal su merino vilna geriau būtų? Patarkit žinovės 4u.gif

QUOTE(evvva @ 2018 12 14, 00:28)

.......................
tikras anekdotas
parduodu liemenuka per vinted , raso  siandien viena nare (be foto , naujoke ) -gal galite ant kuno liemenuka nufotografuot , atsakau -su triusikais ar be ? , atraso-galima be ?    ...zvengiu negaliuuu biggrin.gif Neturi ka veikt ...

biggrin.gif biggrin.gif arba nenormali arba kažkas išsidirbinėja..
Atsakyti
Gal kas turite parduoti sniego kelnes berniukui.. Gali buti komplektukas su striukyte. 5-6 dydis. smulkiam berniukui 4u.gif

AZ 4u.gif
Atsakyti

Sveiki, o kas netiko? Aš gal ir norėčiau.  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2018 12 14, 10:42)
SVR bandykit . Mano paakių oda labai jautri , tai man tik SVR tinka.

aciu , turesiu omeny 4u.gif

panos , gal kurios dukriukui reik princesiskos ispudingos sukneles wub.gif ? (toks grozis kaba spintoj karta uzsideta , verta kiekvieno euro ,milijona komplimentu gauta ) dydis 6x , 116-122 cm , pirkta MACYS 125 dol kainavo , atiduosiu tik uz 27 eur , realiai 100 kart graziau atrodo , tiulyje isiuti ziedlapiai, daug sluoksniu .zodziu fantastiska suknyte wub.gif
ir dar viena progine turiu bordine pusta su perlais ir bantu gale ,irgi ispudinga progine vienetine .puostis Naujiems metams , gimtadeniui , fotosesijai 122-128 cm , nauja , 29 eur (kainavo, daug daug brangiau ) parasykit man i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 14 gruodžio 2018 - 11:10
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 10:19)

Aš veidui netikusias priemones kaklui ir dekolte sričiai sutepu. Jums netiktų?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2018 12 14, 11:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72295718" data-time="1544771994"><div><p>Gal kuri norit Ordinary Marine Hyaluronic? Patepiau 2 kartus, t.y. nulašinau kokius 6 lašelius. Kaina 3€
<a href="https://postimg.cc/18xXGYQn"></a></p></div></blockquote><p>Sveiki, o kas netiko? Aš gal ir norėčiau.  hmm.gif​ </p>

Mane beria spuogais. Draugėm kuriom pirkau ir mamai viskas net labai gerai. Bet aš turiu bišk reikalų, tai ne viskas man ir tinka.
Papildyta:
QUOTE(kipitun @ 2018 12 14, 11:15)
Aš veidui netikusias priemones kaklui ir dekolte sričiai sutepu. Jums netiktų?

Netiktų. Nes aš tepdama kremu ar serumu tepu ir kaklą ir dekolte. Visu beria spuogais.
Atsakyti