Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 07:12)
Ir aš tikras vilniaus vaikas, man tas galas irgi žiaurus ir nesigaudau visai nepaisant to kad vairuoju. Esu atkalus kelią pas Sandrą ir dabar į naują darbą. Net nžn kur fabai tiksliai prasided ir kokie pašilaičiai  biggrin.gif
Koraluose iki trečios klasės gyvenau  biggrin.gif

Sveikinu su nauju darbu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 07:14)
Sveikinu su nauju darbu  mirksiukas.gif

Ačiū biggrin.gif tik neseniai gyriaus kad kaifuoju namie dirbdama pati sau biggrin.gif beeet... biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 13, 23:18)
Mergaitės, padėkite verysad.gif
Išsiunčiau mažutį xs siuntinuką per lpexpress, mergaitė negauna. Pasižiūriu, rodo kad lipduką užsakiau ir viskas:( Tikrai įdėjau ir mokėjimo kvitą turiu. Tiesa man idėjus jau po manes lindo kažkokia merga prie ekrano, sakau gal paėmė, ar ką.
Ar yra kam buvę taip, kad įdėjot, rodo kad net neįdėta siunta...verysad.gif((

Jeigu gerai uždarėte dureles, tai tikrai niekas negalėjo paimti.
Man buvo atvejis, kad po manęs žmogus įdėjo siuntą ir nuėjo, o aš grįžau telefono lpexpress užsirašyti, nes kitokį čekį atapausdino su užrašu kad kažkas nepavyko. Tai tas žmogelis buvo normaliai durelių neuždaręs, kurias paspaudžiau, kad užsidarytų, o tai irgi neaišku kur būtų nukeliavusi jo siunta neuždarytom durelėm. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 13, 23:18)
Mergaitės, padėkite verysad.gif
Išsiunčiau mažutį xs siuntinuką per lpexpress, mergaitė negauna. Pasižiūriu, rodo kad lipduką užsakiau ir viskas:( Tikrai įdėjau ir mokėjimo kvitą turiu. Tiesa man idėjus jau po manes lindo kažkokia merga prie ekrano, sakau gal paėmė, ar ką.
Ar yra kam buvę taip, kad įdėjot, rodo kad net neįdėta siunta...verysad.gif((

Man taip yra buvę, kad įdėjau siuntą, užsariau dureles, o ekraniuke nepatvirtinau, kad įdėjau siuntą. Skambinau į lp express ir viską sutvarkė.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 13, 19:57)
Kvietimų reikia laukti😁, juk turi issirusiuoti dvi siuntos jei dar.... kantriai laukiam😉

Manau kad tik viena siunta atejo 😊 nespejo, manau, isrusiuot Loren dar.
p.s. geltona MJ ridikiuli ir as perpirkciau jei kam netiks/ nepatiks ;) siulykit 😍
Atsakyti
labas rytas 4u.gif nu ką gi - pagaliauuuu radau sūnui tinkančias kelnes (kažkada skundžiausi,kad niekur niekaip unsure.gif ), nei paplėšymų, nei etikečių, nei paglamžymų - nieko vaiks nemėgsta, grynas uniqlo biggrin.gif . va tokios suėjo (nei kietas džinsas, nei kelnės, ezy, kaip rašo smile.gif )
https://www.uniqlo.c...9SMA003000.html thumbup.gif
reiks apsistot ties šia firma.
Atsakyti
QUOTE(triule @ 2018 12 14, 09:42)
labas rytas  4u.gif nu ką gi - pagaliauuuu radau sūnui tinkančias kelnes (kažkada skundžiausi,kad niekur niekaip  unsure.gif  ), nei paplėšymų, nei etikečių, nei paglamžymų - nieko vaiks nemėgsta, grynas uniqlo  biggrin.gif . va tokios suėjo (nei kietas džinsas, nei kelnės, ezy, kaip rašo  smile.gif )
https://www.uniqlo.c...9SMA003000.html thumbup.gif
reiks apsistot ties šia firma.

ezy moteriškos man labai patiko, tikrai - nei džinsai, nei kelnės, tik va modelio tokio nebebėra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 06:54)
Aš iš uk tarpininkės kur lazdynuose pasiimt reik nuo rugsėjo neatsiimu prekių . Ir gėda ir bėda. Bet į tą galą važiuot galiu tik 20 h o tada aš arba treniruotėj arba pamokos arba darbai arba visai negyva.
O Sandrutė man pašonėj visai  wub.gif  tongue.gif

kam taip vargt , paprasyk , persius biggrin.gif kitos panos iskart praso , kad siustu tiesogiai per terminala smile.gif

Papildyta:
parekomenduokit kokia gera kosmetika naudojat nuo rauksliu 35+
paskutiniais metais tik jautriai odai pirkau Avene, Vishy, Noreva ir t.t. Manau atejo laikas rimtesnioms priemonems. Kaip jums Filorga , Scincode, Lierac ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 12 14, 09:56)
kam taip vargt ,  paprasyk , persius  biggrin.gif kitos panos iskart praso , kad siustu tiesogiai per terminala  smile.gif 
Papildyta:
parekomenduokit kokia gera kosmetika naudojat  nuo rauksliu 35+ 
paskutiniais metais tik jautriai odai pirkau Avene, Vishy, Noreva ir t.t. Manau atejo laikas rimtesnioms priemonems. Kaip jums Filorga , Scincode, Lierac ?  smile.gif

Mano lb jautri oda. Man Filorga netiko, tiko SVR. Nuolat turiu keisti krema, kartais net visos pakuotes nesunaudojus. Eucerin dabar turiu, numismed i tarpus panaudoju. Tinka su slapalu ir hialiuronu..
Atsakyti
Kaip jums Filorga , Scincode, Lierac ?  smile.gif

Vienu metu labai daug ką ir ilgai naudojau iš Filorgos. Kol galų gale supratau, kad netinka ji man biggrin.gif biggrin.gif kimšo poras, pradėjo giluminis spuogus mest. Vis neatrasdavau priežasties, tada pabandžiau mesti visu kremus (tuo metu kremus ir serumus iš Filorga naudoja) ir pradėjo tvarkytis viskas.
Atsakyti
Gal kuri norit Ordinary Marine Hyaluronic? Patepiau 2 kartus, t.y. nulašinau kokius 6 lašelius. Kaina 3€
Papildyta:
Pirkau vaikui į mokyklą šakotį. Pirkau užvakar vakare, vakar ryte nunešiau. Gaunu sms iš mokytojis. Su pelėsiu. Žodžiu kas šventėm ruošiatės ir pirksit būkit atsargūs

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
kam taip vargt ,  paprasyk , persius  biggrin.gif kitos panos iskart praso , kad siustu tiesogiai per terminala  smile.gif 
Papildyta:
parekomenduokit kokia gera kosmetika naudojat  nuo rauksliu 35+ 
paskutiniais metais tik jautriai odai pirkau Avene, Vishy, Noreva ir t.t. Manau atejo laikas rimtesnioms priemonems. Kaip jums Filorga , Scincode, Lierac ?  smile.gif

Filorga ne viskas tiko, Skeyndor su hialuronu dabar naudoju, tai tikrai patinka smile.gif Dar labai patinka Casmara kaukės (ypač revitalizing patiko), poveikis išlieka kelias dienas tikrai smile.gif
Atsakyti