Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Ibero @ 2018 12 13, 19:19)
Sveikos  4u.gif kur ieškote akinių rėmelių geromis kainomis?  wub.gif

https://www.zenniopt.....w.google.com/
Tik dabar atostogos..
Atsakyti
Mergaitės, padėkite verysad.gif
Išsiunčiau mažutį xs siuntinuką per lpexpress, mergaitė negauna. Pasižiūriu, rodo kad lipduką užsakiau ir viskas:( Tikrai įdėjau ir mokėjimo kvitą turiu. Tiesa man idėjus jau po manes lindo kažkokia merga prie ekrano, sakau gal paėmė, ar ką.
Ar yra kam buvę taip, kad įdėjot, rodo kad net neįdėta siunta...verysad.gif((
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2018 12 13, 23:18)
Mergaitės, padėkite verysad.gif
Išsiunčiau mažutį xs siuntinuką per lpexpress, mergaitė negauna. Pasižiūriu, rodo kad lipduką užsakiau ir viskas:( Tikrai įdėjau ir mokėjimo kvitą turiu. Tiesa man idėjus jau po manes lindo kažkokia merga prie ekrano, sakau gal paėmė, ar ką.
Ar yra kam buvę taip, kad įdėjot, rodo kad net neįdėta siunta...verysad.gif((

skambinkite i lpexpress, jie pasiziures ka rodo kameros, nu man tai visokiu ciudu ten buvo, bet tokio dar ne..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 13, 17:59)
https://www.32degree...mens/base-layer
Papildyta:

Kaip gerai būtų jei ten dalinimas vyktų  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif pasvajojau  ax.gif

Neaiškink, nieko nebepirkčiau čia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kriisti @ 2018 12 13, 14:56)
jetus, kaip to antro noriu........kokio grazumo ilgas bigsmile.gif

Nebūsi kai magdė ilgu sejoonu unsure.gif
Atsakyti
Aciu , komandai uz prekes , Sandrix uz dalybas 4u.gif
Na faina MARC JACOBS kuprinyte, kokybiska ,oda gera , galetu but didesne aisku , kas megsta daug daiktu prigruzt tam netiks . Mano sv.pilkos spalvos jei kam pilkos reikia galeciau apsikeist i melyna smile.gif (Neparduodu )

Panos, jei kuri nuspres geltona perleist , pasiulykit man , sumokesiu brangiau nei moketa ;)
https://www.nordstro...39?color=GINGER

.......................
tikras anekdotas
parduodu liemenuka per vinted , raso siandien viena nare (be foto , naujoke ) -gal galite ant kuno liemenuka nufotografuot , atsakau -su triusikais ar be ? , atraso-galima be ? ...zvengiu negaliuuu biggrin.gif Neturi ka veikt ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 13 gruodžio 2018 - 23:51
QUOTE(evvva @ 2018 12 14, 00:28)

.......................
tikras anekdotas
parduodu liemenuka per vinted , raso  siandien viena nare (be foto , naujoke ) -gal galite ant kuno liemenuka nufotografuot , atsakau -su triusikais ar be ? , atraso-galima be ?    ...zvengiu negaliuuu biggrin.gif Neturi ka veikt ...

Cia panasiau, kad taip chebryte is zonos linksminasi... Manot neatsiranda kas nusifotkina ir nusiuncia.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 12 14, 01:28)
Aciu , komandai uz prekes , Sandrix uz dalybas  4u.gif

Ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 13, 22:38)
Neaiškink, nieko nebepirkčiau čia  biggrin.gif
Papildyta:

Nebūsi kai magdė ilgu sejoonu  unsure.gif

Pati neaiskink biggrin.gif man dabar ragai, jei ne manouch'ke- pirkciau Akriopely, bet prie bigo tai niekaip nygdi nesusiruosciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 06:47)
Pati neaiskink  biggrin.gif man dabar ragai, jei ne manouch'ke- pirkciau Akriopely, bet prie bigo tai niekaip nygdi nesusiruosciau  biggrin.gif

Aš iš uk tarpininkės kur lazdynuose pasiimt reik nuo rugsėjo neatsiimu prekių . Ir gėda ir bėda. Bet į tą galą važiuot galiu tik 20 h o tada aš arba treniruotėj arba pamokos arba darbai arba visai negyva.
O Sandrutė man pašonėj visai wub.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 14 gruodžio 2018 - 06:56
kokią dėžę Sandra dalina?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 14, 06:54)
Aš iš uk tarpininkės kur lazdynuose pasiimt reik nuo rugsėjo neatsiimu prekių . Ir gėda ir bėda. Bet į tą galą važiuot galiu tik 20 h o tada aš arba treniruotėj arba pamokos arba darbai arba visai negyva.
O Sandrutė man pašonėj visai  wub.gif  tongue.gif

O man tas galas kazkokia klaikuma. As Vln gimus augus, atrodo bet kur moku nusikapstyt. Bet tik ne ten. Dar kol mikriukai buvo, dar dar. Bet nevairuojanciai ten kazkoks anapusinis pasaulis. Ypac kai darbas namai isvis priesingose pusese unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 14, 07:07)
O man tas galas kazkokia klaikuma. As Vln gimus augus, atrodo bet kur moku nusikapstyt. Bet tik ne ten. Dar kol mikriukai buvo, dar dar. Bet nevairuojanciai ten kazkoks anapusinis pasaulis. Ypac kai darbas namai isvis priesingose pusese  unsure.gif

Ir aš tikras vilniaus vaikas, man tas galas irgi žiaurus ir nesigaudau visai nepaisant to kad vairuoju. Esu atkalus kelią pas Sandrą ir dabar į naują darbą. Net nžn kur fabai tiksliai prasided ir kokie pašilaičiai biggrin.gif
Koraluose iki trečios klasės gyvenau biggrin.gif
Atsakyti