Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

gal is justice 4u.gifas ir gavau saskaita bet iseis is usa jie tik ryt rolleyes.gifjei taip pakomentuokite labai smalsu ypac jei sidabriniai

Nea. Iš bananarepublic :4u:​ 

Atsakyti
Loren, nuo keliu planuojate dalybas? Noriu pasiplanuoti marsruta vakaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 13, 15:00)

Gal galit atmesti linka termo maikeliu, nes amziais salta man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2018 12 13, 17:13)
Gal galit atmesti linka termo maikeliu, nes amziais salta man  biggrin.gif

https://www.32degree...mens/base-layer
Papildyta:
QUOTE(tatti @ 2018 12 13, 14:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ritka" data-cid="72294855" data-time="1544702345"><div><p>Sveiki, gal kas is Lazdynu/Lazdyneliu ar pan.gali paimti is 595 maziuka daikta? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Galiu paimti, gyvenu šalia Ąžuolo. Jei pavyks šiandien arba rytoj. Tik praneškit Sandrixxx, kad kartu supakuotų  4u.gif​ </p>

Kaip gerai būtų jei ten dalinimas vyktų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif pasvajojau ax.gif
Atsakyti
Laba diena,
merginos, o 575 ir 576 siuntos jau buvo?
Atsakyti
O tai dalinama siandien Kaune siunta?
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2018 12 13, 11:14)
Merginos, sos 4u.gif 
Mokejau Rudaplaukei saskaitas ir pasirodo mokejimo paskirti buvau nurodziusi ne ta evp numeri (kazkokiu budu paemiau sena ruosini su senu jos evp numeriu). Cia jau buvo senokai, pries gera menesi. Pasirodo pinigai nesuvaikaciojo ir tik siandien tai pastebejau kodel. Ka dabar daryti? Parasiau ir Rudaplaukei laiska su visais print screenais, bet nuraminkit, kad tie pinigai kazkaip bus surasti (atgal negrizo), nes suma nemaza :unsure

aš irgi klysdavau, kol pasidarė gėda ir pratryniau ruošinius (nebuvo dašilę iki tol)
rašykite Linai.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 12 13, 19:39)
O tai dalinama siandien Kaune siunta?

Kvietimų reikia laukti😁, juk turi issirusiuoti dvi siuntos jei dar.... kantriai laukiam😉
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kur ieškote akinių rėmelių geromis kainomis? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2018 12 13, 19:57)
Kvietimų reikia laukti😁, juk turi issirusiuoti dvi siuntos jei dar.... kantriai laukiam😉

Mazokai tos kantrybes biggrin.gif tai cia dvi siuntas gavo? Gal 7 d siuntimo irgi 🤔😎
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2018 12 13, 20:36)
Mazokai tos kantrybes biggrin.gif tai cia dvi siuntas gavo? Gal 7 d siuntimo irgi 🤔😎

Reikia tiketis
Atsakyti
Sveikos,

gap sale kainos galutines ar dar - 50 proc?
Atsakyti