Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2018 12 13, 13:11)
Paimsiu  4u.gif  Sandrixxx tik įspėkit, kad prie mano pakuotų  biggrin.gif  nes aš jau galiu pamiršt nickus biggrin.gif

Ačiū 4u.gif Rašau Sandrixxx
Atsakyti
Sveiki, gal kas is Lazdynu/Lazdyneliu ar pan.gali paimti is 595 maziuka daikta? smile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kuri turite UGG kailinį vitpaduką naują parduoti 6 arba 7 dydžio? 4u.gif
Atsakyti
Norėjau padėkoti Gafsai už užrodytus 32degrees. Sėdžiu su termo maike ir plonyčiu swearshirt, man šilta ir gera.
Atsakyti
Gal kuri turit pliusuoto uniqlo sijono nuoroda, nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ciobreliss @ 2018 12 13, 14:22)
Gal kuri turit pliusuoto uniqlo sijono nuoroda, nerandu 4u.gif

https://www.uniqlo.c...irt-409069.html
https://www.uniqlo.c...irt-180478.html
Atsakyti

Sveiki, gal kas is Lazdynu/Lazdyneliu ar pan.gali paimti is 595 maziuka daikta? smile.gif

Galiu paimti, gyvenu šalia Ąžuolo. Jei pavyks šiandien arba rytoj. Tik praneškit Sandrixxx, kad kartu supakuotų  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(tatti @ 2018 12 13, 13:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ritka" data-cid="72294855" data-time="1544702345"><div><p>Sveiki, gal kas is Lazdynu/Lazdyneliu ar pan.gali paimti is 595 maziuka daikta? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Galiu paimti, gyvenu šalia Ąžuolo. Jei pavyks šiandien arba rytoj. Tik praneškit Sandrixxx, kad kartu supakuotų  4u.gif​ </p>

Puiku, aciu, pranesiu. Ir lauksiu ziniu🙂
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 13, 15:50)

jetus, kaip to antro noriu........kokio grazumo ilgas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2018 12 13, 14:21)
Norėjau padėkoti Gafsai už užrodytus 32degrees. Sėdžiu su termo maike ir plonyčiu swearshirt, man šilta ir gera.

4u.gif
Atsakyti
Rapoja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Paimsiu 4u.gifSandrixxx tik įspėkit, kad prie mano pakuotų biggrin.gifnes aš jau galiu pamiršt nickus biggrin.gif

Kaip suprantu, naujas taškas atsidaro Gedo pr. :4u:  :D​ 

Atsakyti