Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Blizgė @ 2018 12 13, 12:21)
As ir noreciau "prisipakuoti" prie jusu kompanijos smile.gif Paimciau Pavilnyje 4u.gif

sutarta 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, reik pagalbos. jei levis džinsus nešioju 31 dydi, su 110klubais, kokį dydį rinktis GAP džinsų? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 13, 12:29)

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, kodėl panika dėl siuntų atsiėmimo per kelias dienas? ar keisis adresas atsiėmimo Vilniuje greitu metu? koks naujas adresas? smile.gif
Atsakyti
Gal kas turi ar ciupinejo HM tympas? Plonos jos ar storesnio, kilpinio trikotazo pvz. kaip Old Navy?
https://www2.hm.com/...0620208007.html
Atsakyti
Sveiki, o dėl 595 žinutes rašėte? Nieko negavau, nors susimokėjau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2018 12 13, 13:45)
Sveiki, kodėl panika dėl siuntų atsiėmimo per kelias dienas? ar keisis adresas atsiėmimo Vilniuje greitu metu? koks naujas adresas?  smile.gif

Todėl, kad laukiama 596 siunta, o butas ne guminis ir abiejų siuntų sutlkpinti tikrai nebus kur. Ir jokia čia ne panika, tiesiog lai kiekvienas savo prekes laiko pas save, o ne pas mane 4u.gif
Atsakyti
Carlin, ar mano prigriebtumėte (mano kuprinytė, ar ne bus per sunku? ax.gif ), pasiimčiau ryt iš Gedo pr. per pietus.
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2018 12 13, 13:50)
Sveiki, o dėl 595 žinutes rašėte? Nieko negavau, nors susimokėjau blink.gif

Taip, rašiau 4u.gif Dėl mokėjimų rašykite Linutei/Rudaplaukei, nes aš tik gaunu sąrašą kuriuo vadovaujuosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrixxx @ 2018 12 13, 11:46)
Ačiū už supratingumą  4u.gif  wub.gif

Ačiū Die, ne kartu 595 ir 596  biggrin.gif
Ačiū už gražius žodžius  wub.gif
Kol kas tiek ir suruošiau Jums  4u.gif
Ačiū, Carlin, už pagalbą  wub.gif

4u.gif friends.gif
Ir labai dėkui už 594 dėžutės prekytes. 4u.gif 4u.gif
Dar nespėjau nei lūpdažių pasižiūrėri nei Jcrew basučių pasimatuoti biggrin.gif Bet labai gražios

Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2018 12 13, 10:18)
O gal netyčia ateis abi 595 ir 596  bigsmile.gif  Tai reikia suskubt baigt mokėt ..
Papildyta:

aš kaskart stebiuos Sandrixxx greičiu dirbt šitą darbą. Pas mane tai veiksmas vykdavo naktį virtuvėj. Kai atidarai 5 dėžutę ir ieškai kuriam čia kampe gafsa  lotuliukas.gif Jėzau, nupušt galima. Sandrixxx  4u.gif  4u.gif  4u.gif Profesionalai čia dirba  wub.gif

drinks_cheers.gif Tikrai taip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 13 gruodžio 2018 - 12:45
QUOTE(Girl. @ 2018 12 13, 11:30)
Skambinau i seb. Jie mato, kad pavedimas atliktas. Sake svarbiausia, kad saskaita nurodyta teisinga.
Sake susisiekti dabar su paciu gaveju.
Tai parasiau Linai.

Skambinkit i paysera.Psakysit kada darytas pavedimas, jie ten viska sutvarkys. Mano irgi buvo pasiklydes pavedimas, tai Lina niekuo nepades.
Atsakyti
QUOTE(Fidi @ 2018 12 13, 12:54)
Carlin, ar mano prigriebtumėte  (mano kuprinytė, ar ne bus per sunku?  ax.gif ), pasiimčiau ryt iš Gedo pr. per pietus.

Paimsiu 4u.gif Sandrixxx tik įspėkit, kad prie mano pakuotų biggrin.gif nes aš jau galiu pamiršt nickus biggrin.gif
Atsakyti