Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Nu ką, žemas startas biggrin.gif vakare važiuoju pas Sandrixx, kam tinka rytoj atsiėmimas Gedo pr. arba šiandien/rytoj vakare ar savaitgalį Pavilnyje, galiu paimti.

Šiai minutei, kaip suprantu, Sandrixxx jau gali man pripakuoti musiuką, dziugile ir nemigą pievoje. Dar yra laiko iki vakaro bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl. @ 2018 12 13, 11:14)
Merginos, sos 4u.gif 
Mokejau Rudaplaukei saskaitas ir pasirodo mokejimo paskirti buvau nurodziusi ne ta evp numeri (kazkokiu budu paemiau sena ruosini su senu jos evp numeriu). Cia jau buvo senokai, pries gera menesi. Pasirodo pinigai nesuvaikaciojo ir tik siandien tai pastebejau kodel. Ka dabar daryti? Parasiau ir Rudaplaukei laiska su visais print screenais, bet nuraminkit, kad tie pinigai kazkaip bus surasti (atgal negrizo), nes suma nemaza :unsure

Man irgi neseniai , taip buvo . Nesinervinkit 4u.gif Rudaplaukė pati susirado wub.gif ačiū jai 4u.gif
Atsakyti

Nu ką, žemas startas biggrin.gifvakare važiuoju pas Sandrixx, kam tinka rytoj atsiėmimas Gedo pr. arba šiandien/rytoj vakare ar savaitgalį Pavilnyje, galiu paimti.

Šiai minutei, kaip suprantu, Sandrixxx jau gali man pripakuoti musiuką, dziugile ir nemigą pievoje. Dar yra laiko iki vakaro bigsmile.gif

Ačiū. O pirmadienį negalima iš Gedo pr.? :4u:​ 

Atsakyti
Ilgai laukta ir sulaukta Vilniaus 595 dėžė jau dalinama 4u.gif
Laiko išsidalinti turime katastrofiškai mažai blink.gif Nes nuo pirmadienio pradedame laukti 596, o iki tol namai turi būti laisvi. Labai prašau suskubkite atsiimti 4u.gif
Šiandien dalinsiu iki 20 val. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 13, 11:16)
Gafsa gali buti bet kuriame kampe  unsure.gif
Pradeciau galu ieskot banke, kaip veikia visa ta sistema.

Skambinau i seb. Jie mato, kad pavedimas atliktas. Sake svarbiausia, kad saskaita nurodyta teisinga.
Sake susisiekti dabar su paciu gaveju.
Tai parasiau Linai.
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 12 13, 11:27)
Ačiū. O pirmadienį negalima iš Gedo pr.? 4u.gif

galima ir kitą savaitę iki ketvirtadienio biggrin.gif svarbu, kad nebūtų labai daug prekių, nes gali netilpti darbe lotuliukas.gif
Atsakyti

galima ir kitą savaitę iki ketvirtadienio biggrin.gifsvarbu, kad nebūtų labai daug prekių, nes gali netilpti darbe lotuliukas.gif

Auskariukai mažuliukai :4u:  tilps tikrai  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2018 12 13, 11:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72294566" data-time="1544690281"><div><p>galima ir kitą savaitę iki ketvirtadienio vartotojo įkelta nuotraukasvarbu, kad nebūtų labai daug prekių, nes gali netilpti darbe vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Auskariukai mažuliukai 4u.gif  tilps tikrai  rolleyes.gif​ </p>

gal is justice 4u.gif as ir gavau saskaita bet iseis is usa jie tik ryt rolleyes.gif jei taip pakomentuokite labai smalsu ypac jei sidabriniai
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 12 13, 10:53)
Aha  biggrin.gif Tik neskelbiu labai garsiai, laukiu kol Jūs paskelbsit  rolleyes.gif  Nes mačiau, kad kalnas dėžių, tai laiko reikia išrūšiuoti  4u.gif

Ačiū už supratingumą 4u.gif wub.gif
QUOTE(Alexia @ 2018 12 13, 11:18)
O gal netyčia ateis abi 595 ir 596  bigsmile.gif  Tai reikia suskubt baigt mokėt ..
Papildyta:

aš kaskart stebiuos Sandrixxx greičiu dirbt šitą darbą. Pas mane tai veiksmas vykdavo naktį virtuvėj. Kai atidarai 5 dėžutę ir ieškai kuriam čia kampe gafsa  lotuliukas.gif Jėzau, nupušt galima. Sandrixxx  4u.gif  4u.gif  4u.gif Profesionalai čia dirba  wub.gif

Ačiū Die, ne kartu 595 ir 596 biggrin.gif
Ačiū už gražius žodžius wub.gif

QUOTE(Carlin @ 2018 12 13, 12:21)
Nu ką, žemas startas  biggrin.gif  vakare važiuoju pas Sandrixx, kam tinka rytoj atsiėmimas Gedo pr. arba šiandien/rytoj vakare ar savaitgalį Pavilnyje, galiu paimti.

Šiai minutei, kaip suprantu, Sandrixxx jau gali man pripakuoti musiuką, dziugile ir nemigą pievoje. Dar yra laiko iki vakaro  bigsmile.gif

Kol kas tiek ir suruošiau Jums 4u.gif
Ačiū, Carlin, už pagalbą wub.gif
Atsakyti
Planuoju sivakar pas Sandrixxx. Kam tinka, galiu parvezti koki maiseli i Pilaite.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 13, 03:02)
Omg  blink.gif  Jei nepatiks, aleliuja man  tomato.gif  fear.gif  gun_smilie.gif  Šitokia atsakomybė biggrin.gif

Ramiaks, be baimės 😉 aš pati bijau 😂 o jei rimtai, tai niekad nekaltinu kitų, pati kalta būsiu rolleyes.gif
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 13, 09:02)
Gausi srebt dvigubai kavos  biggrin.gif

jei dar R relaxuoji pajūry tai jau galim šiand varyt kavos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 13, 11:21)
Nu ką, žemas startas  biggrin.gif  vakare važiuoju pas Sandrixx, kam tinka rytoj atsiėmimas Gedo pr. arba šiandien/rytoj vakare ar savaitgalį Pavilnyje, galiu paimti.

Šiai minutei, kaip suprantu, Sandrixxx jau gali man pripakuoti musiuką, dziugile ir nemigą pievoje. Dar yra laiko iki vakaro  bigsmile.gif

As ir noreciau "prisipakuoti" prie jusu kompanijos smile.gif Paimciau Pavilnyje 4u.gif
Atsakyti