Nu ką, žemas startas vakare važiuoju pas Sandrixx, kam tinka rytoj atsiėmimas Gedo pr. arba šiandien/rytoj vakare ar savaitgalį Pavilnyje, galiu paimti.
Šiai minutei, kaip suprantu, Sandrixxx jau gali man pripakuoti musiuką, dziugile ir nemigą pievoje. Dar yra laiko iki vakaro
QUOTE(Girl. @ 2018 12 13, 11:14)
Merginos, sos
Mokejau Rudaplaukei saskaitas ir pasirodo mokejimo paskirti buvau nurodziusi ne ta evp numeri (kazkokiu budu paemiau sena ruosini su senu jos evp numeriu). Cia jau buvo senokai, pries gera menesi. Pasirodo pinigai nesuvaikaciojo ir tik siandien tai pastebejau kodel. Ka dabar daryti? Parasiau ir Rudaplaukei laiska su visais print screenais, bet nuraminkit, kad tie pinigai kazkaip bus surasti (atgal negrizo), nes suma nemaza :unsure
Mokejau Rudaplaukei saskaitas ir pasirodo mokejimo paskirti buvau nurodziusi ne ta evp numeri (kazkokiu budu paemiau sena ruosini su senu jos evp numeriu). Cia jau buvo senokai, pries gera menesi. Pasirodo pinigai nesuvaikaciojo ir tik siandien tai pastebejau kodel. Ka dabar daryti? Parasiau ir Rudaplaukei laiska su visais print screenais, bet nuraminkit, kad tie pinigai kazkaip bus surasti (atgal negrizo), nes suma nemaza :unsure
Man irgi neseniai , taip buvo . Nesinervinkit Rudaplaukė pati susirado ačiū jai
Nu ką, žemas startas vakare važiuoju pas Sandrixx, kam tinka rytoj atsiėmimas Gedo pr. arba šiandien/rytoj vakare ar savaitgalį Pavilnyje, galiu paimti.
Šiai minutei, kaip suprantu, Sandrixxx jau gali man pripakuoti musiuką, dziugile ir nemigą pievoje. Dar yra laiko iki vakaro
Ačiū. O pirmadienį negalima iš Gedo pr.?
Ilgai laukta ir sulaukta Vilniaus 595 dėžė jau dalinama
Laiko išsidalinti turime katastrofiškai mažai Nes nuo pirmadienio pradedame laukti 596, o iki tol namai turi būti laisvi. Labai prašau suskubkite atsiimti
Šiandien dalinsiu iki 20 val.
Laiko išsidalinti turime katastrofiškai mažai Nes nuo pirmadienio pradedame laukti 596, o iki tol namai turi būti laisvi. Labai prašau suskubkite atsiimti
Šiandien dalinsiu iki 20 val.
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 13, 11:16)
Gafsa gali buti bet kuriame kampe
Pradeciau galu ieskot banke, kaip veikia visa ta sistema.
Pradeciau galu ieskot banke, kaip veikia visa ta sistema.
Skambinau i seb. Jie mato, kad pavedimas atliktas. Sake svarbiausia, kad saskaita nurodyta teisinga.
Sake susisiekti dabar su paciu gaveju.
Tai parasiau Linai.
QUOTE(Dziugile @ 2018 12 13, 11:27)
Ačiū. O pirmadienį negalima iš Gedo pr.?
galima ir kitą savaitę iki ketvirtadienio svarbu, kad nebūtų labai daug prekių, nes gali netilpti darbe
QUOTE(Dziugile @ 2018 12 13, 11:39)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="72294566" data-time="1544690281"><div><p>galima ir kitą savaitę iki ketvirtadienio svarbu, kad nebūtų labai daug prekių, nes gali netilpti darbe </p></div></blockquote><p>Auskariukai mažuliukai tilps tikrai </p>
gal is justice as ir gavau saskaita bet iseis is usa jie tik ryt jei taip pakomentuokite labai smalsu ypac jei sidabriniai
QUOTE(juratela @ 2018 12 13, 10:53)
Aha Tik neskelbiu labai garsiai, laukiu kol Jūs paskelbsit Nes mačiau, kad kalnas dėžių, tai laiko reikia išrūšiuoti
Ačiū už supratingumą
QUOTE(Alexia @ 2018 12 13, 11:18)
O gal netyčia ateis abi 595 ir 596 Tai reikia suskubt baigt mokėt ..
Papildyta:
aš kaskart stebiuos Sandrixxx greičiu dirbt šitą darbą. Pas mane tai veiksmas vykdavo naktį virtuvėj. Kai atidarai 5 dėžutę ir ieškai kuriam čia kampe gafsa Jėzau, nupušt galima. Sandrixxx Profesionalai čia dirba
Papildyta:
aš kaskart stebiuos Sandrixxx greičiu dirbt šitą darbą. Pas mane tai veiksmas vykdavo naktį virtuvėj. Kai atidarai 5 dėžutę ir ieškai kuriam čia kampe gafsa Jėzau, nupušt galima. Sandrixxx Profesionalai čia dirba
Ačiū Die, ne kartu 595 ir 596
Ačiū už gražius žodžius
QUOTE(Carlin @ 2018 12 13, 12:21)
Kol kas tiek ir suruošiau Jums
Ačiū, Carlin, už pagalbą
Planuoju sivakar pas Sandrixxx. Kam tinka, galiu parvezti koki maiseli i Pilaite.
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 13, 03:02)
Omg Jei nepatiks, aleliuja man Šitokia atsakomybė
Ramiaks, be baimės 😉 aš pati bijau 😂 o jei rimtai, tai niekad nekaltinu kitų, pati kalta būsiu
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 13, 09:02)
Gausi srebt dvigubai kavos
jei dar R relaxuoji pajūry tai jau galim šiand varyt kavos
QUOTE(Carlin @ 2018 12 13, 11:21)
As ir noreciau "prisipakuoti" prie jusu kompanijos Paimciau Pavilnyje