QUOTE(Gafsa @ 2018 12 10, 19:52)
O kam jums galva duota? Galvoji, bandai, ir gaunasi. Džiovinant net rekomenduojama stabdyt ir tarpuose rankom papurtyt, kad tolygiau ir greičiau džiūtų. Pas mane be programų dar yra ir pasirinkimui- sausa lyginimui/sausa į spintą, arba programa pagal audinį plius laikas ranka programuojamas, intervalas 5 min- kiek nori, tiek statai. Kiekvienam rinktis- kiek skalbi, kaip džiovini ir ką lygini. Brangius daiktus man visai nesunku vos drėgnus ant pakabos pakabint ir dar kokią valandą į spintą nekišt. Arba permest per džiovyklę trumpam, tada lankstyt po val ar dviejų.
Lyginimas garais- stebuklas, lietpaltį subine suniurkyta medvilninį išlygina kaip valykloj. Bet vėl- reik galvot, kokį garų lygį rinktis kokiam audiniui ir tt.
Apsukos ir gadina, ir dydžius mažina, bent megztinių.
Lyginimas garais- stebuklas, lietpaltį subine suniurkyta medvilninį išlygina kaip valykloj. Bet vėl- reik galvot, kokį garų lygį rinktis kokiam audiniui ir tt.
Apsukos ir gadina, ir dydžius mažina, bent megztinių.
Pas mane tokios pačios programos, nes ir skalbė AEG, nu bet pa kol kas dar nelabai man gaunasi su ja dirbt Teks mokytis....