QUOTE(Carlin @ 2018 12 10, 17:56)
aš nieko nelyginu na išskyrus vyr. marškinius. Bet visa kita jau įsigudrinau kaip džiovinti, ką daryti ištraukus, kad atrodytų puikiai ir be lygintuvo.
Šiaip man dar keista, kaip žmonės šiais laikais neturi džiovyklės čia man toks buities palengvinimas, nes skalbinių džiaustymas prilygo košmarui.
Džiovyklei nereikia vandens, todėl ją gali bet kur pastatyti (sieninėje spintoje, koridoriuje, kambaryje vietoj sekcijos )
Šiaip man dar keista, kaip žmonės šiais laikais neturi džiovyklės čia man toks buities palengvinimas, nes skalbinių džiaustymas prilygo košmarui.
Džiovyklei nereikia vandens, todėl ją gali bet kur pastatyti (sieninėje spintoje, koridoriuje, kambaryje vietoj sekcijos )
Nu labai įdomu ką darote kad nereiktų lyginti po džiovinimo? Kai ištrauki iš džiovyklės tai tragedija....man verkt norisi, todėl gerų rūbų ten nededu, nes turbūt infarktas ištiktų išsiėmus
Papildyta:
QUOTE(Kriziukas @ 2018 12 10, 18:15)
Aha, taip ir įsivaizduoju stovinčią svetainėj
Bet man vis tiek mistika, kaip nelygint? juk vis tiek susiglamžo. Na rankšluočių tai tikrai nereikia, išpurena, sulankstai ir sudedi, bet be marškinių ir maikės ir kelnės lyginamos, gal aš nemoku ja naudotis
Bet man vis tiek mistika, kaip nelygint? juk vis tiek susiglamžo. Na rankšluočių tai tikrai nereikia, išpurena, sulankstai ir sudedi, bet be marškinių ir maikės ir kelnės lyginamos, gal aš nemoku ja naudotis
Nu aš ir turbūt nemoku ja naudotis, nes stebuklo tai tikrai nėra