Gauta Vilniaus 594 pasiklydusi dėžutė Laiškai surašyti
Dabar naujienos... Iki trečaidienio 14 val. turi būti atsiimtos visut visos prekės. Privalau atlaisvinti namus (priežastys manau aiškios), o tam yra tik dvi išeitys: arba pasiimat, arba bus išvežta.
Laiškai bus siunčiami visiems kieno prekės guli pas mane, dalinimo laikai nurodyti.
Ačiū už supratingumą
QUOTE(Galla @ 2018 12 09, 13:13)
Siūlau kooperuotis atsiimant prekes, bus greičiau ir efektyviau Deja šiuo metu pati nuvažiuot negaliu, bet paimčiau ateinančios dėžutės prekes, jei kas paimtų mano iš šitų Santariškės, Jeruzalė, Gedimino prospektas
Aukso žodžiai dėl kooperacijos
QUOTE(sandrixxx @ 2018 12 09, 12:19)
Aukso žodžiai dėl kooperacijos
Gal kas is Pilaites mano viena 594 prekyte paimtu ? Tai gal yra vilties iki Kalėdų 595 ir 596 sulaukt ?
QUOTE(Galla @ 2018 12 09, 12:13)
Siūlau kooperuotis atsiimant prekes, bus greičiau ir efektyviau Deja šiuo metu pati nuvažiuot negaliu, bet paimčiau ateinančios dėžutės prekes, jei kas paimtų mano iš šitų Santariškės, Jeruzalė, Gedimino prospektas
Galiu paimti, jei tinka Gedimino pr. darbo metu. Arba vakarai Pavilnyje.
QUOTE(Carlin @ 2018 12 09, 12:48)
as jau pakeliui, galiu paimti, jei Pavilny vakare i svecius uzsuksit ;)
QUOTE(Carlin @ 2018 12 09, 12:48)
Kandangi Sandrixxx ir Gėlužė jau pasirūpino manimi nebevažiuoju
QUOTE(wowavyva @ 2018 12 09, 13:03)
as jau pakeliui, galiu paimti, jei Pavilny vakare i svecius uzsuksit ;)
o geras, žinosiu kitą kart, kad galim kooperuotis. Šį kart ačiū, bet manim jau pasirūpinta
QUOTE(ericute @ 2018 12 09, 10:22)
Labas rytas,o sita skarele,kaip suprantu nedidele yra. Labai man grazu,bet nesugalvoju kaip ja nesioti reiktu. Pasidalinkite merginos,kaip nesiojate tokio tipo skareles 😉
Nu kaip kaip - po kaklu, užriši ir vsio. Banke ar stiuradesės taip būna pasirišusios Papasčiausia taip , o jei didel4 skara tai ten mandriau būna, per FB nesenii pralėkė toks vieo kaip rišti:)
Papildyta:
va Greisė Kely panašiai pasirišus: tie
QUOTE(rastafarinas @ 2018 12 09, 12:07)
Nu kaip kaip - po kaklu, užriši ir vsio. Banke ar stiuradesės taip būna pasirišusios Papasčiausia taip , o jei didel4 skara tai ten mandriau būna, per FB nesenii pralėkė toks vieo kaip rišti:)
Papildyta:
Papildyta:
Aš tas skareles dedu po švarkais. Kad nereiktų dėt "bliuskos" kurios neturiu, dedu skarelę, iškišu kraštelį palei atvartą. Puošnu ir labai čiki. Išmokau iš savo vokietės
Ačiū už siuntinį!
QUOTE(JMD @ 2018 12 09, 13:02)
Aš tas skareles dedu po švarkais. Kad nereiktų dėt "bliuskos" kurios neturiu, dedu skarelę, iškišu kraštelį palei atvartą. Puošnu ir labai čiki. Išmokau iš savo vokietės
o galima koki vaizdini? nelabai fantazija neša...