Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spurga_m @ 2018 12 07, 17:06)
B683 geris nuostabus kvapas 😍man ant vyru skaniau kvepia
Pirkau sau patiko jam pirkau visa buteliuka

O man jie nea smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 07, 17:24)
Aš migrenos neturiu bet Laudano nero man ją rado. Vėmiau kartą nuo to skausmo. Visiem buvo bloga. Net vaikas sakė ligoninė. Vyras sakė eis iš namų. Mamos draugė kaifavo. O man lašelį jo įpylė žibutėg! Ir man jis pačiai patiko!

Man Laudano Nero, tai bažnyčia gryna. Sūnus net is kambario is prašė. Nuo vieno pšyko, parą namai smirdejo. O va kaimynė iškart čiupo buteliuką. Tai ji kartu su vyru kvepinasi ir kaifuoja.
Aš matyt nemadinga, Sospiro Erba Pura man skaniausi, Sospiro Opera. Chanel madmuazel, Dior Adict senasis leidimas.
O vyriški Bleu Chanel, Armani Code.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linakaranda: 07 gruodžio 2018 - 17:31
vilnietės, kur einate plaukioti į baseiną? kareivių impulsas jau toks apšnerkštas...nieko nesugalvoju..
Be forumo dar yra normalių vietų?
Papildyta:
QUOTE(linakaranda @ 2018 12 07, 18:31)
Man Laudano Nero, tai bažnyčia gryna. Sūnus net is kambario is prašė. Nuo vieno pšyko, parą namai smirdejo. O va kaimynė iškart čiupo buteliuką. Tai ji kartu su vyru kvepinasi ir kaifuoja. 
Aš matyt nemadinga, Sospiro Erba Pura man skaniausi,  Sospiro Opera. Chanel madmuazel, Dior Adict senasis leidimas.
O vyriški Bleu Chanel, Armani Code.

o mano sospiro stovi..net negaliu pažiūrėti į juos biggrin.gif gal praeis...
panašiai buvo su baltu amuage, labai nepatiko..bet žiemą va baigiu supurkšti ir visai nieko..
Atsakyti

SOS! gal turite 41 dydžio vyriškus Timberlandus ar kažką panašaua stiliaus. Sūnus basas!

Turiu klasikinius. Bandysiu matuoti, bet įtariu - nepataikiau su dydžiu. Turejau ir hiking, nieks nepirko rudenį. Tai dabar tetis į žvejybą varo su jais. Patenkintas nerealiai  :4u:​ 

Atsakyti
Gafsa? apie kurį konkrečiai kalbėjote body shopo BB kremuką? ir kokia spalva gera, kad nebūtų oranžinė? ačiū
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 18:35)
vilnietės, kur einate plaukioti į baseiną? kareivių impulsas jau toks apšnerkštas...nieko nesugalvoju..
Papildyta:

Fitus. Dukra lankė, labai geras baseinas, vanduo nechloruotas, švaru.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 18:45)
Gafsa? apie kurį konkrečiai kalbėjote body shopo BB kremuką? ir kokia spalva gera, kad nebūtų oranžinė? ačiū

https://www.shoppers...-Cream-00-1.jpg

aš 01 ir 02 naudoju, jie kažkaip prisitaiko prie odos.
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 18:35)
o mano sospiro stovi..net negaliu pažiūrėti į juos  biggrin.gif

Tai gal norite parduot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 17:35)
Papildyta:

o mano sospiro stovi..net negaliu pažiūrėti į juos  biggrin.gif gal praeis...
panašiai buvo su baltu amuage, labai nepatiko..bet žiemą va baigiu supurkšti ir visai nieko..

Pura arba Bacaratas tie kvapai patinka arba nekenti biggrin.gif

mano patirtis su jais ,kai tik atsirado Pura maniau isprotesiu nuo sio kvapo geraja prasme , kokie skanus buvo , kvepejau ir mylejau , kol dukryte nesugalvojo pasikvepinti jais , kokius 5-6 psykus padare , namus savaite vedinau , jos rubus kelis kartus skalbiau , zodziu po to karto no no.... man jie .
O Bacarato irgi , kvapas uzburia, bet tik ji slapcia pauostyt , pasikvepinus gi atsiplaut negaliu , dusina mane . Ir siaip erzint pradejo abu kvapai , uzeini i koki Akropoli ar i miesta atrodo tik du kvapai te egzistuoja ..kas antra kvepia ... O kieciausia buna kai sporto klube pati protingiausia po treniruotes pasikviepina ....Griuk negyvas tada karsta.gif mega_shok.gif

aisku kiekvienas is musu turi savo skoni , viskas suprantama ,bet yra kvepalai , kuriems tiesiog butinas saikas ir ne kasdien...
Atsakyti
Man išvis- nors persiplėšk- BR edp- fūūū, ekstraktas- myliu baisiai, turbūt su coromandel varžytųsi dėl NR1 biggrin.gif
Atsakyti
Tarp kitko- LIDLE vyriškos piniginės odinės su centų skyreliu po 11 eu su cnt - visai kokybiškos pasirodė, kas ieškot ekonominio varianto biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites 4u.gif ana kart man padejot, gal kuri turit perleisti nebenesiojama deveta ar nauja pirkta pigiau MK kuprinyte tokia ar kokia kitokia nesvarbu, krikstodukra nori,sake tiks ir deveta 4u.gif Laukiu i AZ 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti