Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 16:13)

ir man tas pats.nieko nerandu.viskas erzina.įkyru.nuobodu.atsibodę.dusina.per saldu....
viską baigiu išpurkšti.nežinau, ko norėti verysad.gif

FK Aqua universalis forte pabandykit, atgaiva nuo saldumo ir kokybe.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 11:48)
o bet tačiau, dovanų klausimu tai aš tikrai neišlaidauju vyro atžvilgiu, čia pas mus kiek kitos taisyklės  biggrin.gif  biggrin.gif

o kas juo pasidžiaugs ir pasirūpins? meilužės? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 16:09)
ypatingomis progomis galima ir reikia ir vyrus lepinti be jokių lubų biggrin.gif o jie tegul lepina ir be progų  biggrin.gif

aš tai skaitau, kad vyrus galima lepinti ir be piniginių dovanų biggrin.gif tuo labiau, kad mano vyras net nesuprastų, jei padovanočiau kvepalus už 300 eurų biggrin.gif jam žoliapjovė nauja būtų geresnė dovana, nei kvepalai už tokią sumą biggrin.gif biggrin.gif

bet tai visi mes skirtingi ir mūsų poreikiai dovanoms skirtingi. Tuo labiau tas aventus man net nepatiko unsure.gif tikėjausi kažko wou wou wou, gal dėl to šiek tiek nusivyliau.
Givenchy ir Dior man asmeniškai 100 kart geresni wub.gif Givenchy jau nupirkau, o Dior atomiką sau pasiėmiau, nes visą dieną uostau riešą wub.gif Dar eisiu Clinique Happy pauostyt kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 16:18)
aš tai skaitau, kad vyrus galima lepinti ir be piniginių dovanų  biggrin.gif  tuo labiau, kad mano vyras net nesuprastų, jei padovanočiau kvepalus už 300 eurų  biggrin.gif jam žoliapjovė nauja būtų geresnė dovana, nei kvepalai už tokią sumą  biggrin.gif  biggrin.gif

bet tai visi mes skirtingi ir mūsų poreikiai dovanoms skirtingi. Tuo labiau tas aventus man net nepatiko  unsure.gif  tikėjausi kažko wou wou wou, gal dėl to šiek tiek nusivyliau.
Givenchy ir Dior man asmeniškai 100 kart geresni  wub.gif  Givenchy jau nupirkau, o Dior atomiką sau pasiėmiau, nes visą dieną uostau riešą  wub.gif  Dar eisiu Clinique Happy pauostyt kur nors.

happy labai lengvas.fainas.
dior nelaiko kvapo.bent jau mums taip pasitaikė..

o su aventus man asmeniškai yra taip...ant popieriaus ir pardėje jie visiškai neypatingi.o ant odos labai gerai išsiskleidžia
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 07, 16:16)
FK Aqua universalis forte pabandykit, atgaiva nuo saldumo ir kokybe.

labai jų norėjau...bet vakar ir jie mane erzino, kažkoks įkytumas išlenda..gal man kažkas negerai su uosle paskutiniu metu.
Atsakyti

SOS! gal turite 41 dydžio vyriškus Timberlandus ar kažką panašaua stiliaus. Sūnus basas!

Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 15:23)
happy labai lengvas.fainas.
dior nelaiko kvapo.bent jau mums taip pasitaikė..

o su aventus man asmeniškai yra taip...ant popieriaus ir pardėje jie visiškai neypatingi.o ant odos labai gerai išsiskleidžia
Papildyta:

labai jų norėjau...bet vakar ir jie mane erzino, kažkoks įkytumas išlenda..gal man kažkas negerai su uosle paskutiniu metu.

Aš turiu akvos mėginėlį man grynai ta pati istorija. Labai skanus, bet į dienos pabaigą noriu praustis.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 07, 16:59)
Aš turiu akvos mėginėlį man grynai ta pati istorija. Labai skanus, bet į dienos pabaigą noriu praustis.

Man visos istorijos baigėsi kai pradėjau po drabužiais kvepintis, kai ryte rengiuosi.
Tiesa, nors atrodo šiaip migrena mano su kvapais nesusijusi, labiau su vandens trūkumu, bet nuo Laudano Nero buvo reikalų biggrin.gif baisu prisimint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 07, 10:57)
Mano vyras tik Clinique Happy kvepinas, Creme de La Creme buvom nueje kalna isuoste nei vieni neitiko, liko prie Happy  biggrin.gif o man irgi labai patogu, nes man irgi patinka ir tinka  biggrin.gif  ir kaina ju superine smile.gif 100 ml po 30 eu perku biggrin.gif

Sveiki, gal isduosite kur perkat tokia kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 07, 16:09)
Man visos istorijos baigėsi kai pradėjau po drabužiais kvepintis, kai ryte rengiuosi.
Tiesa, nors atrodo šiaip migrena mano su kvapais nesusijusi, labiau su vandens trūkumu, bet nuo Laudano Nero buvo reikalų  biggrin.gif baisu prisimint  biggrin.gif

Aš migrenos neturiu bet Laudano nero man ją rado. Vėmiau kartą nuo to skausmo. Visiem buvo bloga. Net vaikas sakė ligoninė. Vyras sakė eis iš namų. Mamos draugė kaifavo. O man lašelį jo įpylė žibutėg! Ir man jis pačiai patiko!
Atsakyti
Laba 4u.gif

Kad jau apie kvepalus kalbate, pasakykite kokie šie kvapalai. Užsisakiau aklai, nes gera kaina buvo:)

Montale Paris Black Musk
Montale Paris Vetiver Des Sables
Atsakyti
uzejau i tema , pasijauciau lyg kvapamanuose , pirma mintis buvo ar cia pataikiau biggrin.gif

JMD , Gucci envy ir as turiu pasislepus lasa , tik as del vyrisku svaigiau ...buna nuotaikai paskaidrint pasikvepinu riesa , arba MB prie progos
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 07, 10:27)
Tie
Dar lalique juodas rasalas vyriski labai neblogi ant moteru. Tie du turbut populiariausias variantas uz normalia kaina.

pries 100 metu turejau , ir nesupratau ju , patinka ar ne ant MB , tada dar minties pabandyt ant saves nebuvo ...pardaviau per sekunde butelaiti ...Gera mintis grizt prie pazinties

QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 13:21)
Ačiū už patarimus dėl kvepalų  4u.gif 

atlikau analizę biggrin.gif Creedo Aventus man visai nepatiko  unsure.gif

Lalique https://www.fragrant...Noire-1834.html geri vyriški kvepalai, bet tokie neišsiskiriantys, sakyčiau statisnio vyro kvapas  biggrin.gif

jei norit idomesniu kvepalu , prabangiu, rafinuotu ,elegantisku vyrui arba sau pabandykit B683 Siandien ir pati jais kvepiu , kaifuoju biggrin.gif
https://www.fragrant...B683-46802.html

o dar zaidziu su MEMO dabar , yra ten geru kvapu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 07 gruodžio 2018 - 17:02
B683 geris nuostabus kvapas 😍man ant vyru skaniau kvepia
Pirkau sau patiko jam pirkau visa buteliuka
Atsakyti