Papildyta:
kokie idomus sortai
https://www.nordstro...color=CLOUDSKY2
Kokios salies pliaze?
O tai kokiai procedūrai užsirašėte? šalina odos darinius ir chirurgiškai, ir su lazeriu ir šaldo azotu (karpas, nežinau ar taiko papilomom).
Šalinau tiek apgamus, tiek pigmentines dėmes lazeriu. Manau protingiausia tokiu atveju važiuoti į didesnį miestą - Vilnių, Klaipėdą, į klinika, kuri specializuojasi lazerinės dermatologijos srityje.
Užsirašiau vizitui. Aš irgi apie lazerinį šalinimą galvojau. Bet tik šįryt suabejojau, ar bus tokia galimybė.
Labai jums dėkinga. Jaučiu pasinaudosiu šiuo patarimu.
Sveiki dar kartą jei labai bijot, trumpai aprašysiu: suleido vaistų šalia papilomos, palaukė, sesutė šaldė, gydytoja šalino ir pincetu nuimdavo. Dukra tokia bailė, net skiepų bijo Kaip man aiškino gydytoja jos linkusios ataugti, bet praėjo virš 5 metų ir nieko
Užsirašiau vizitui. Aš irgi apie lazerinį šalinimą galvojau. Bet tik šįryt suabejojau, ar bus tokia galimybė.sveiki, va dabar tai prigasdinsiu...
vasario mėnesį šalino kelias papilomas lazeriu Odos ir lazerinės chirurgijos centre. Šalinant nuo akies voko labai skaudėjo. Po savaites pradėjo tinti. Teko savaitgalį lėkti į priėmimą, po to pas oftalmologą ir odos gydytoją. Papilomų šalinimas išprovokavo vidinį akies voko miežį. Kitą kartą kai teks šalinti papilomas lazerio nesirinksiu. Randeliai liko, bet jie nyksta. Išrašė vaistų randų gydymui.
vasario mėnesį šalino kelias papilomas lazeriu Odos ir lazerinės chirurgijos centre. Šalinant nuo akies voko labai skaudėjo. Po savaites pradėjo tinti.
O dabar ir aš nebeeisiu. Iššoko ant voko, geriau jau papiloma nei randas, ypač kai sunkiai gyja bet kokios žaizdos. Gal pati nukris Aišku, visos esam skirtingos ne visoms vienodai būna