Nepykit, bet nuo malonių kalėdinių temų pereinu prie praktiškos. Šiandien pėdinu pas odos gydytoją dėl papilomų pašalinimo. Kadangi turiu keletą ant veido, nerimauju labai. Paprotinkit mane, kaip tokia procedūra turi būti atliekama? Baisu, kad neliktų randai ant veido. Gyvenu provincijos miestelyje, gydytoja atvyksta berods iš Kauno. Patirtis mano tuo klausimu prasta Vietinė daktarka tris kartus śalino karpą ant pėdos azotu ir niekaip. Po atostogų Egipte - dingo savaime
QUOTE(Madam V @ 2018 12 07, 10:30)
<p>Nepykit, bet nuo malonių kalėdinių temų pereinu prie praktiškos. Šiandien pėdinu pas odos gydytoją dėl papilomų pašalinimo. Kadangi turiu keletą ant veido, nerimauju labai. Paprotinkit mane, kaip tokia procedūra turi būti atliekama? Baisu, kad neliktų randai ant veido. Gyvenu provincijos miestelyje, gydytoja atvyksta berods iš Kauno. Patirtis mano tuo klausimu prasta Vietinė daktarka tris kartus śalino karpą ant pėdos azotu ir niekaip. Po atostogų Egipte - dingo savaime </p>
O tai kokiai procedūrai užsirašėte? šalina odos darinius ir chirurgiškai, ir su lazeriu ir šaldo azotu (karpas, nežinau ar taiko papilomom).
Šalinau tiek apgamus, tiek pigmentines dėmes lazeriu. Manau protingiausia tokiu atveju važiuoti į didesnį miestą - Vilnių, Klaipėdą, į klinika, kuri specializuojasi lazerinės dermatologijos srityje.
QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 08:52)
man reikia gerų vyriškų kvepalų
galvoju, gal apie šituos https://www.fragrant...2011-13016.html
reikia kokių unisex, kad galėčiau ir aš naudoti
galvoju, gal apie šituos https://www.fragrant...2011-13016.html
reikia kokių unisex, kad galėčiau ir aš naudoti
aventus. nr 1 pagal išpirkimą
jie vyriški, bet ir aš mėgstu kartais pamakaluoti su kitais
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 20:37)
Ta prasme? Man žiauriai patinka organizuot ir pirkt taz dovanas. Kuo užduotis kaip pvz šiemet sudėtingexnė tuo man fainiau. Pats pirkkmas man turbūt vež labiau jau nei pats įteikimas. Nors vyro ar mamos ar klecko džiaugsmas tip pat turbūt neįkainojami gavus tai. Bet dovanas mes tik kartą metuose ir dovanojam. Vakkui taip pat.
kokia užduotis?
Nepykit, bet nuo malonių kalėdinių temų pereinu prie praktiškos. Šiandien pėdinu pas odos gydytoją dėl papilomų pašalinimo. Kadangi turiu keletą ant veido, nerimauju labai. Paprotinkit mane, kaip tokia procedūra turi būti atliekama? Baisu, kad neliktų randai ant veido. Gyvenu provincijos miestelyje, gydytoja atvyksta berods iš Kauno. Patirtis mano tuo klausimu prasta Vietinė daktarka tris kartus śalino karpą ant pėdos azotu ir niekaip. Po atostogų Egipte - dingo savaime
Sveiki vaikui nuo veido šalino papilomas šaldant su vietine nejautra Kairiūkščio g., Vilniuje. Žymių neliko, reikėjo tik siuntimo.Pasiskaitykit atsiliepimus, nes veidas ne koja
<p>Nepykit, bet nuo malonių kalėdinių temų pereinu prie praktiškos. Šiandien pėdinu pas odos gydytoją dėl papilomų pašalinimo. Kadangi turiu keletą ant veido, nerimauju labai. Paprotinkit mane, kaip tokia procedūra turi būti atliekama? Baisu, kad neliktų randai ant veido. Gyvenu provincijos miestelyje, gydytoja atvyksta berods iš Kauno. Patirtis mano tuo klausimu prasta Vietinė daktarka tris kartus śalino karpą ant pėdos azotu ir niekaip. Po atostogų Egipte - dingo savaime </p>
Lazeriu šalinsit? Gal gydytojos vardas Jūratė? jei į abu klausimus atsakote taip, tada viskas bus gerai
jei tik į pirmą klausimą atsakote taip, tai skaudės, bet paskui irgi bus gerai
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 10:44)
Papildyta:
Papildyta:
nu dar ko už tokią kainą tai man vyras dovanas turi pirkti, o ne aš jam
Papildyta:
QUOTE(rita1969 @ 2018 12 07, 10:21)
geri tie dior vyriški, sūnui pirkau , bet man jie tokie tikri vyr.
aš vakar pati jais pasikvepinau, tai kvepiu sau
QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 09:55)
Lazeriu šalinsit? Gal gydytojos vardas Jūratė? jei į abu klausimus atsakote taip, tada viskas bus gerai
Papildyta:
Papildyta:
Jeroboam Origino pabandykite, vyrui lb patinka. Paskui aisku aventus, laudano nero, blue bottle, memo odos.
QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 08:22)
Gyvenchy gentleman
Papildyta:
QUOTE(doruta @ 2018 12 07, 10:15)
Jeroboam Origino pabandykite, vyrui lb patinka. Paskui aisku aventus, laudano nero, blue bottle, memo odos.
Kai papurškiau laudano nero sakė išeis iš namų
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 09:55)
Papildyta:
Papildyta:
O yra dovanos vyrui lubos?
Aš šalinau nemažai vasarą papilomų, šalino lazeriu, klinikoje sveikaoda, viskas labai gerai. Dabar žiemą eisiu nuo kaklo ir veido pašalinti, nes vasarą rnešalino dėl saulės.
QUOTE(Gervuoge @ 2018 12 07, 09:44)
Papildyta:
kokia užduotis?
Papildyta:
kokia užduotis?
Užduotis rasti daiką parašytą laiške lietuvoje nėra jų. Teko organizuot pargabenimą.
QUOTE(Carlin @ 2018 12 07, 09:22)
Tie
Dar lalique juodas rasalas vyriski labai neblogi ant moteru. Tie du turbut populiariausias variantas uz normalia kaina.
QUOTE(doruta @ 2018 12 07, 11:15)
Laudano nero pati turiu, vyrui netiks. Memo African Leather irgi turiu, neduosiu jam
Aventus tegu pats perka už tokią kainą
QUOTE(JMD @ 2018 12 07, 11:23)
Gyvenchy gentleman
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū, pažiūrėsiu.
QUOTE(JMD @ 2018 12 07, 11:23)
O yra dovanos vyrui lubos?
Tai aišku, kad yra pas mus šeimoje jokių lygių teisių Aš iš savo kišenės brangių dovanų vyrui neperku vyras turi būti vyras, jis turi lepinti moterį dovanomis ir brangiais kvepalais, o ne atvirkščiai
QUOTE(spygliz @ 2018 12 07, 07:45)
As praktiskas zmogus
Kurią išsirinkai, bet juk tu turi tą ilgą ar jau nebe
QUOTE(doruta @ 2018 12 07, 11:15)
Kas per Aventus?! Mano vyrui tai patys pačiausi mano Laudano Nero, vienu metu kvėpinomės abu
Paskutiniu metu aš neišsirenku kvepalų, nei Amouage nedžiugina, nei Laurent Mazzone, nei paprasčiausi Tom Ford BO. Treti metai su Laudano Nero, bet jie man nerealūs ir labai daug esu sulaukusi klausimų, kuo kvepiu.