Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2018 12 06, 19:08)
del tos priezasties pati nusiperku dovanas, tik saskaitas atiduodu vyrui.. siemet goose po egle lauks biggrin.gif

Bais neromantiškai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Parduodu per mergaites pirktas naujas Ecco basutes 40 dydžio.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
aš šiuos netyčia aptikau nesenai https://www.givenchy...-F10100099.html wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2018 12 06, 19:24)
aš šiuos netyčia aptikau nesenai https://www.givenchy...-F10100099.html  wub.gif

Man si raudonas labai labai, o kiti tai kažkokia katastrofa. Kaip ir tas la vie est belle. Jau kaip buvo užėjus mada, žiauru.
Tuesa nuo kažkada petsirgtos tf orchidėjos biggrin.gif dabar darosi bloga. Pykina juodai. Nemaniau kad taip gali būt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 19:14)
Bais neromantiškai  biggrin.gif  biggrin.gif

O norų sąrašus padarius traukt - jau čia tai romantika biggrin.gif ?

Ir iš viso tos visokios dovanos patampa kažkokiu pasirodymu-man va tą,o tau ką??? cool.gif p.s.čia ne apie sm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 06 gruodžio 2018 - 19:31
QUOTE(rapoja @ 2018 12 06, 19:28)
O norų sąrašus padarius traukt - jau čia tai romantika biggrin.gif ?

Ir iš viso  tos visokios dovanos patampa kažkokiu pasirodymu-man va tą,o tau ką??? cool.gif p.s.čia ne apie sm smile.gif

Ta prasme? Man žiauriai patinka organizuot ir pirkt taz dovanas. Kuo užduotis kaip pvz šiemet sudėtingexnė tuo man fainiau. Pats pirkkmas man turbūt vež labiau jau nei pats įteikimas. Nors vyro ar mamos ar klecko džiaugsmas tip pat turbūt neįkainojami gavus tai. Bet dovanas mes tik kartą metuose ir dovanojam. Vakkui taip pat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 06 gruodžio 2018 - 19:48
[quote=RIJADA,2018 12 06, 19:52]
Molekulę pabandykit mirksiukas.gif Kvapomanuose vienai taip patarinėjo, sakė veikia biggrin.gif
Papildyta:

O kas tai yra ? bigsmile.gif Turiu tą pačią bėdą - migrena verysad.gif Tai kvepalai tik svajonėse wub.gif
Atsakyti
[quote=aristokrate,2018 12 06, 21:47]
[quote=RIJADA,2018 12 06, 19:52]
Molekulę pabandykit mirksiukas.gif Kvapomanuose vienai taip patarinėjo, sakė veikia biggrin.gif
Papildyta:

O kas tai yra ? bigsmile.gif Turiu tą pačią bėdą - migrena verysad.gif Tai kvepalai tik svajonėse wub.gif
[/quote]
Escentric molecules, fragrantikoj pasiskaitykit atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 21:53)
Escentric molecules, fragrantikoj pasiskaitykit atsiliepimus  4u.gif

4u.gif Ačiū !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aristokrate: 06 gruodžio 2018 - 21:13
Ar save24 kveplai tikrai originalūs? 4u.gif
Atsakyti
[quote=aristokrate,2018 12 06, 20:47
Turiu tą pačią bėdą - migrena verysad.gif Tai kvepalai tik svajonėse wub.gif
[quote]

Apsvieskit ir mane, kvepalai issaukia migrena? Nes man irgi ne per daznai, bet buna migrena, kai uzeina tai dirgina visi kvapai, bet nepastebejau, kad buten kvepalai ja isauktu, bet maza kas...zinoma paseksiu save ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 06 gruodžio 2018 - 22:16
QUOTE(zibuteg @ 2018 12 06, 22:59)
Ar save24 kveplai  tikrai originalūs? 4u.gif

Ziurekite kvepalusala.lt
Geros kainos ir originalai.
Atsakyti