Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 18:45)
Nu coromandelio tai nenutraukė ar tu ne apie tai?  Dar sycomoras nu baisiai geras  wub.gif

Nutraukė EDT versiją, vietoj jos išleido EDP, nebe tas angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 12 06, 18:45)
Dar neradau kvepalu, kurie man neissauktu migrenos, o ir nebeieskau, pernelyg skausmingos paieskos unsure.gif  4u.gif Tai uostau kitus, kas belieka biggrin.gif

Vajėj. Blogai tada. O jei kolegė prisikvepina?
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 12 06, 19:45)
Dar neradau kvepalu, kurie man neissauktu migrenos, o ir nebeieskau, pernelyg skausmingos paieskos unsure.gif  4u.gif Tai uostau kitus, kas belieka biggrin.gif

nebandėt kvepintis toliau nuo nosies- saulės rezginį, kojas?
siūlyčiau tuos pabandyt https://www.fragrant...rance-3236.html
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 12 06, 18:45)

Molekulę pabandykit mirksiukas.gif Kvapomanuose vienai taip patarinėjo, sakė veikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 18:45)
Nu coromandelio tai nenutraukė ar tu ne apie tai?  Dar sycomoras nu baisiai geras  wub.gif

O man Gardenia ax.gif Nešioju pavasarį, vėsesnę vasarą, baisiai geros ten tos gėlės. Bet irgi dar senąją versiją turiu.
Atsakyti
Man labiausiai gyvenime gaila gucci envy. Ragas. Turiu lašą. Kokius 5 ml. Tai tik pauostau. Jau purkšt gaila.

O kas uostėt chanelio pvz tą jersey ar cuir? Kažkaip vis arba nerasdavau arba laiko nėr uostyt jei kokiais darbo reikalais varai.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 19:53)
Man labiausiai gyvenime gaila gucci envy. Ragas. Turiu lašą. Kokius 5 ml. Tai tik pauostau. Jau purkšt gaila.

O kas uostėt chanelio pvz tą jersey ar cuir? Kažkaip vis arba nerasdavau arba laiko nėr uostyt jei kokiais darbo reikalais varai.

Cuir turiu mėginuką, geras, net labai.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 18:52)
Molekulę pabandykit  mirksiukas.gif  Kvapomanuose vienai taip patarinėjo, sakė veikia  biggrin.gif
Papildyta:

O man Gardenia  ax.gif  Nešioju pavasarį, vėsesnę vasarą, baisiai geros ten tos gėlės. Bet irgi dar senąją versiją turiu.

Aha. Gardenijos irgi lašą turiu. Labai geras. Tikrai labai vykusios gėlės, nors šiaip labai nekenčiu gėlių. Pvz amouagų honouras juk gardenijos, bet labai baisus kvapas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 18:55)
Cuir turiu mėginuką, geras, net labai.

Na gal dar skrisiu prieš kalėdas, tai pabandysiu nusigaut iki pardos.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 18:53)

Aa, va, dar iš to beauty neseniai Gucci ruduosius parsisiunčiau, irgi tik ten beradau biggrin.gif

Cuir ant manęs kažko labai trumpai laikė ir visai neužkabino, reiktų apibūdinti, net nepamenu kvapo. Ir šiaip oda kvepaluose ne man, stengiuos apeiti smile.gif Jersey vandenėlis lengvas, kasdienai geras, kam muskusas patinka. Su muskusu irgi nedraugauju, tai nereik.

Mačiau anksčiau iš ekskliuzyvų vintede likučius pardavinėjo kelių rūšių.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 19:49)
Vajėj. Blogai tada. O jei kolegė prisikvepina?

Jeigu ilgai salia buna irgi pradeda erzinti unsure.gif

QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 19:50)
nebandėt kvepintis toliau nuo nosies- saulės rezginį, kojas?
siūlyčiau tuos pabandyt https://www.fragrant...rance-3236.html

Gal ir nieko mintis, reikes pabandyti, aciu 4u.gif
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 19:52)
Molekulę pabandykit  mirksiukas.gif  Kvapomanuose vienai taip patarinėjo, sakė veikia  biggrin.gif

Aciu, mazu reiks bandyti 4u.gif
Atsakyti
JMD, čia nėėrrr? https://www.beautyen...search/?q=gucci envy
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 19:05)

Nöö. Man va dar gucci gardenia labi skanu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 12 06, 11:19)
aš irgi....dažnai uošviai dovanoja totaliai ne mano skonio....

del tos priezasties pati nusiperku dovanas, tik saskaitas atiduodu vyrui.. siemet goose po egle lauks biggrin.gif
Atsakyti