Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 17:59)
Atspėjau  biggrin.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 17:45)
Coromandel. Labai jis gražiai ant manęs gula.

Aš dar turiu EDT, gaila, kad nebegamina, ir labai gailiuos, kad kažkada pusę bambalio išdalinau, dabar net sau gaila, nors apie 90 ml yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 18:28)
Aš dar turiu EDT, gaila, kad nebegamina, ir labai gailiuos, kad kažkada pusę bambalio išdalinau, dabar net sau gaila, nors apie 90 ml yra  biggrin.gif

Nesveikas gėris. Einu ir mirštu pati nuo savo kvapo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 19:28)
Aš dar turiu EDT, gaila, kad nebegamina, ir labai gailiuos, kad kažkada pusę bambalio išdalinau, dabar net sau gaila, nors apie 90 ml yra  biggrin.gif

O kaip edp? Aš tik Edt turiu.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 18:29)
Nesveikas gėris. Einu ir mirštu pati nuo savo kvapo  biggrin.gif

Bet kas per briedas tame kvapų pasaulyje yra, niekaip nesuprantu unsure.gif Jei tik koks gerulis kvepalas, sulaukęs milžiniško pasisekimo, tai jie arba reformuluoja, arba išvis nutraukia gamybą, nervai nelaiko devil.gif

Ant manęs Rochas Absolu nu toks gėėris, toks nuostabus balzamas, kol susizgribau, kad ir tą nutraukė gaminti. Tai ačiū die, kad dar tas beautyencounter yra, du butelius užsipirkau, ir dar kaina juokinga. Daugiau niekur neradau.
Atsakyti
Kaip baltai pavydziu Jums kvepalu ir to jausmo kai svaigsti nuo kvapo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2018 12 06, 18:40)
Kaip baltai pavydziu Jums kvepalu ir to jausmo kai svaigsti nuo kvapo  wub.gif

Kodėl pavydit? Jokie netinka?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 18:35)
O kaip edp? Aš tik Edt turiu.

Kad tas pats kvapas, nesumaišysi aišku, bet EDT ryškesnis pačiulis, šokolado natos išlenda ne taip greitai, ryškesnis, ne toks plokščias. Nemoku kvapų apibūdinti, bet man taip šviečiasi. EDT bambalis yra NO, ryt skrendu ir kaip tik vešiuos atomiką su EDP smile.gif Purkšiu vieną ant vienos rankos, kitą ant kitos, lyginsiu.
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 06, 18:40)
Bet kas per briedas tame kvapų pasaulyje yra, niekaip nesuprantu  unsure.gif Jei tik koks gerulis kvepalas, sulaukęs milžiniško pasisekimo, tai jie arba reformuluoja, arba išvis nutraukia gamybą, nervai nelaiko  devil.gif

Ant manęs Rochas Absolu nu toks gėėris, toks nuostabus balzamas, kol susizgribau, kad ir tą nutraukė gaminti. Tai ačiū die, kad dar tas beautyencounter yra, du butelius užsipirkau, ir dar kaina juokinga. Daugiau niekur neradau.

Nu coromandelio tai nenutraukė ar tu ne apie tai? Dar sycomoras nu baisiai geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 19:42)
Kodėl pavydit? Jokie netinka?

Dar neradau kvepalu, kurie man neissauktu migrenos, o ir nebeieskau, pernelyg skausmingos paieskos unsure.gif 4u.gif Tai uostau kitus, kas belieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 19:45)
Nu coromandelio tai nenutraukė ar tu ne apie tai?  Dar sycomoras nu baisiai geras  wub.gif

Ne, žinok pradėjo nuo edt, o 2016 berods edp padarė. Kaip ir visi chanel- edt ir edp turbūt skirsis ne tik intensyvumu, toks jau jų bruožas.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 18:47)
Ne, žinok pradėjo nuo edt, o 2016 berods edp padarė. Kaip ir visi chanel- edt ir edp turbūt skirsis ne tik intensyvumu, toks jau jų bruožas.

Ai ta prasme. Bišk neinkirtau smile.gif
Atsakyti