Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Manęs po egle laukia kveliukai.. Labai išpeikti Dior Joy, bet man jie patiko, nors tu ką lady.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 05, 20:50)
Elle yra YSL, o MP - tai dieviški retenybė Dior Midnight Poison.
Aš dar laukiu pareinant ebėjuje pirktų MP 30 ml PP koncentracijos. Išprotėsiu iš laimės turbūt, kai gausiu  biggrin.gif

Ar šie? Negirdėjau net tokių, reiks pasidomėti.
https://www.fragrant...Lavs-29991.html

EDP,  man rods, jie tik tokios konc. ir tėra.

aaaa, jasno dabar 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2018 12 05, 21:22)

Ahaa, reiks pračekinti kada prie progos
Atsakyti

niu niu , kokie cia Elle ir kaip sifruojasi MP ? tongue.gifMan su aklu pirkimu is 10 duok die vienais galeciau kvepintis . Idomu ar ne viena tokia isranki kvapams mirksiukas.gif

Labai sunkiai prisitaikau kvepalus. Jeigu gaunu dovanų, liūdžiu nerealiai. Jeigu netinka kvapas, net galvą skaudeti pradeda  :tomato: O mamai visi mano atiduoti tinka  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2018 12 06, 07:03)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="evvva" data-cid="72287013" data-time="1544030441"><div><p>niu niu , kokie cia Elle ir kaip sifruojasi MP ? vartotojo įkelta nuotraukaMan su aklu pirkimu is 10 duok die vienais galeciau kvepintis . Idomu ar ne viena tokia isranki kvapams vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Labai sunkiai prisitaikau kvepalus. Jeigu gaunu dovanų, liūdžiu nerealiai. Jeigu netinka kvapas, net galvą skaudeti pradeda  tomato.gif O mamai visi mano atiduoti tinka  rolleyes.gif​ </p>

aš irgi....dažnai uošviai dovanoja totaliai ne mano skonio....
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 12 06, 11:19)
aš irgi....dažnai uošviai dovanoja totaliai ne mano skonio....

Mainykites patyliukais
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 10:46)
Mainykites patyliukais

tai irgi mamai ar draugei atiduodu...o šiaip, šiemet pradėjau "garsiai" reikšti savo pageidavimus:) tikiuosi ne per niek mano pastangos, mačiau siuntos dėžutę iš Locitano rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 06 gruodžio 2018 - 10:50
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 12 06, 10:49)
tai irgi mamai ar draugei atiduodu...o šiaip, šiemet pradėjau "garsiai" reikšti savo pageidavimus:) tikiuosi ne per niek mano pastangos, mačiau siuntos dėžutę iš Locitano rolleyes.gif

pamenu irgi garsiai pareiskiau MB (po dvieju nesikmingu kvepalu dovanojimu ) sakau-tik nepirk CHLOE kvepalu ... ir ka gavau Chloe ... jam atminti uzsifiksavo , kad tik Chloe ir noriu niuuuu blink.gif tongue.gif , juokas pro asaras ...po mano reakcijos ispakavus graziai supakuota dovana , pasake daugiau niekada man nedavanos kvepalu biggrin.gif Dabar juos issirenku tik pati , MB apmoka. Neromantiska, bet uztat praktiska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 06 gruodžio 2018 - 11:25
QUOTE(evvva @ 2018 12 06, 11:23)
pamenu irgi garsiai pareiskiau MB (po dvieju nesikmingu kvepalu dovanojimu  ) sakau-tik nepirk CHLOE kvepalu  ... ir ka gavau Chloe ... jam atminti uzsifiksavo , kad tik Chloe ir noriu niuuuu  blink.gif  tongue.gif  , juokas pro asaras ...po mano reakcijos ispakavus graziai supakuota dovana , pasake daugiau niekada man nedavanos kvepalu  biggrin.gif Dabar juos issirenku tik pati , MB apmoka. Neromantiska, bet uztat praktiska  biggrin.gif

Man šiemet kalėdų senis turėti atnešti dvejus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 12:29)
Man šiemet kalėdų senis turėti atnešti dvejus  biggrin.gif

Iš pateikto sąrašo? Ar savo nuožiūra?
Man niekada nebūna dovanų pagal save.. nebent iš kompų srities biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 06, 11:30)
Iš pateikto sąrašo? Ar savo nuožiūra?
Man niekada nebūna dovanų pagal save.. nebent iš kompų srities biggrin.gif

Pateikto žinoma. Rašiau laišką seniui su konkrečiais pavadinimais. Mes visi rašom.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 11:34)
Pateikto žinoma. Rašiau laišką seniui su konkrečiais pavadinimais. Mes visi rašom.

Labai idomu, kokie tie kvepalai smile.gif
Atsakyti