Manęs po egle laukia kveliukai.. Labai išpeikti Dior Joy, bet man jie patiko, nors tu ką
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 05, 20:50)
Elle yra YSL, o MP - tai dieviški retenybė Dior Midnight Poison.
Aš dar laukiu pareinant ebėjuje pirktų MP 30 ml PP koncentracijos. Išprotėsiu iš laimės turbūt, kai gausiu
Ar šie? Negirdėjau net tokių, reiks pasidomėti.
https://www.fragrant...Lavs-29991.html
EDP, man rods, jie tik tokios konc. ir tėra.
Aš dar laukiu pareinant ebėjuje pirktų MP 30 ml PP koncentracijos. Išprotėsiu iš laimės turbūt, kai gausiu
Ar šie? Negirdėjau net tokių, reiks pasidomėti.
https://www.fragrant...Lavs-29991.html
EDP, man rods, jie tik tokios konc. ir tėra.
aaaa, jasno dabar
niu niu , kokie cia Elle ir kaip sifruojasi MP ? Man su aklu pirkimu is 10 duok die vienais galeciau kvepintis . Idomu ar ne viena tokia isranki kvapams
Labai sunkiai prisitaikau kvepalus. Jeigu gaunu dovanų, liūdžiu nerealiai. Jeigu netinka kvapas, net galvą skaudeti pradeda O mamai visi mano atiduoti tinka
QUOTE(Madam V @ 2018 12 06, 07:03)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="evvva" data-cid="72287013" data-time="1544030441"><div><p>niu niu , kokie cia Elle ir kaip sifruojasi MP ? Man su aklu pirkimu is 10 duok die vienais galeciau kvepintis . Idomu ar ne viena tokia isranki kvapams </p></div></blockquote><p></p><p>Labai sunkiai prisitaikau kvepalus. Jeigu gaunu dovanų, liūdžiu nerealiai. Jeigu netinka kvapas, net galvą skaudeti pradeda O mamai visi mano atiduoti tinka </p>
aš irgi....dažnai uošviai dovanoja totaliai ne mano skonio....
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 12 06, 11:19)
aš irgi....dažnai uošviai dovanoja totaliai ne mano skonio....
Mainykites patyliukais
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 06, 10:46)
Mainykites patyliukais
tai irgi mamai ar draugei atiduodu...o šiaip, šiemet pradėjau "garsiai" reikšti savo pageidavimus:) tikiuosi ne per niek mano pastangos, mačiau siuntos dėžutę iš Locitano
QUOTE(gaikaSJ @ 2018 12 06, 10:49)
tai irgi mamai ar draugei atiduodu...o šiaip, šiemet pradėjau "garsiai" reikšti savo pageidavimus:) tikiuosi ne per niek mano pastangos, mačiau siuntos dėžutę iš Locitano
pamenu irgi garsiai pareiskiau MB (po dvieju nesikmingu kvepalu dovanojimu ) sakau-tik nepirk CHLOE kvepalu ... ir ka gavau Chloe ... jam atminti uzsifiksavo , kad tik Chloe ir noriu niuuuu , juokas pro asaras ...po mano reakcijos ispakavus graziai supakuota dovana , pasake daugiau niekada man nedavanos kvepalu Dabar juos issirenku tik pati , MB apmoka. Neromantiska, bet uztat praktiska
QUOTE(evvva @ 2018 12 06, 11:23)
pamenu irgi garsiai pareiskiau MB (po dvieju nesikmingu kvepalu dovanojimu ) sakau-tik nepirk CHLOE kvepalu ... ir ka gavau Chloe ... jam atminti uzsifiksavo , kad tik Chloe ir noriu niuuuu , juokas pro asaras ...po mano reakcijos ispakavus graziai supakuota dovana , pasake daugiau niekada man nedavanos kvepalu Dabar juos issirenku tik pati , MB apmoka. Neromantiska, bet uztat praktiska
Man šiemet kalėdų senis turėti atnešti dvejus
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 12:29)
Man šiemet kalėdų senis turėti atnešti dvejus
Iš pateikto sąrašo? Ar savo nuožiūra?
Man niekada nebūna dovanų pagal save.. nebent iš kompų srities
QUOTE(Žalia Rūta @ 2018 12 06, 11:30)
Iš pateikto sąrašo? Ar savo nuožiūra?
Pateikto žinoma. Rašiau laišką seniui su konkrečiais pavadinimais. Mes visi rašom.
QUOTE(JMD @ 2018 12 06, 11:34)
Pateikto žinoma. Rašiau laišką seniui su konkrečiais pavadinimais. Mes visi rašom.
Labai idomu, kokie tie kvepalai