Sveikos, ateinu i visa zinanciu tetu tema
kur Vilniuje galeciau vienoje vietoje prekiu naujagimiams: merliukai, medvilniniai pakloteliai, flaneliniai vystiklai, ranksluostis maudynems ir t.t.
Gal teko kam nors susidurti su sia kvepalu parduotuve?Kainos itartinai mazos,turbut neoriginalai?
http://www.kosmetikakvepalai.lt/
http://www.kosmetikakvepalai.lt/
QUOTE(ralija @ 2018 12 05, 18:49)
Sveikos, ateinu i visa zinanciu tetu tema
kur Vilniuje galeciau vienoje vietoje prekiu naujagimiams: merliukai, medvilniniai pakloteliai, flaneliniai vystiklai, ranksluostis maudynems ir t.t.
ikea
QUOTE(JMD @ 2018 12 05, 13:52)
Prieš lempą palaikyk tada į tanmsą kišk. Mano mažis tokią meikę turi
Na meginsiu, as maniau ji auto švies betvtai nesamone laikyt po lempa, tai kiekvuena karta po kišt
Gafsa, nu užvedei su tuo Elle, kai pamačiau pasisakymus, kad panašūs į MP, prireikė ir man Nusipirkau likutį apie 50 ml, aklas, bet labai vykęs pirkinys, nuostabūs pačiuliniai kvepliai, pačiulis kvepaluose, kaip ir figa, mano nr.1 Ir kaip aš jų anksčiau nepastebėjau Jaučiu tuoj ir tuos išims iš gamybos, nes nei pardėse, nei duty free gyvai niekur nėrrr
QUOTE(kriisti @ 2018 12 05, 19:34)
Na meginsiu, as maniau ji auto švies betvtai nesamone laikyt po lempa, tai kiekvuena karta po kišt
uztektu praejimo per kiema sauleta diena ir sviestu, bet pradzioj po lempa pakisk pas mus apsiniauke, tai nenorek stebuklo be sviesos
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 05, 19:05)
Gafsa, nu užvedei su tuo Elle, kai pamačiau pasisakymus, kad panašūs į MP, prireikė ir man Nusipirkau likutį apie 50 ml, aklas, bet labai vykęs pirkinys, nuostabūs pačiuliniai kvepliai, pačiulis kvepaluose, kaip ir figa, mano nr.1 Ir kaip aš jų anksčiau nepastebėjau Jaučiu tuoj ir tuos išims iš gamybos, nes nei pardėse, nei duty free gyvai niekur nėrrr
niu niu , kokie cia Elle ir kaip sifruojasi MP ? Man su aklu pirkimu is 10 duok die vienais galeciau kvepintis . Idomu ar ne viena tokia isranki kvapams
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 05, 20:05)
Tai dabar jau ir man reik sunervavai.
Tiesa, prie to pačio- Lavs bandei? Tau turėtų patikt Man labai patink
EDP?
Papildyta:
QUOTE(evvva @ 2018 12 05, 20:20)
niu niu , kokie cia Elle ir kaip sifruojasi MP ? Man su aklu pirkimu is 10 duok die vienais galeciau kvepintis . Idomu ar ne viena tokia isranki kvapams
Ne išranki, o neišprususi kuo daugiau domiesi, tuo daugiau sužinai apie kvapus, natas ir savo prioritetus, tada retai prašauni.
Turim laisvas: Jcrew Slim brushed fleece sweatpant, Navy, S dydis, $19.00
QUOTE(RIJADA @ 2018 12 05, 19:05)
Pačiuliai mano meilė. Turiu arabiškus Ajmal "royal patchoulii" nesveiko gerumo dalykas