Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aciu visoms uz paprotinimus apie gusia 4u.gif atsiemiau snd uniqlo alexander wang apatines maikes, atrodo nieko, matysiu kaip nesiosis. Emiau skirtingu dydziu, savo iprasta ir dydziu didesne,- tiko abi. Aciu mergaitem uz nupirkima 4u.gif
Atsakyti

Laba, o gap factory taip ir neužsakėt, nesusirinko?  :hmm:​ 

Atsakyti
Sveiki, gal kam reikia garsiojo saliko, pilka spalva, siandien pasiemiau, net neispakavau, viskas su juo tvarkoj, tiesiog buvau kelioneje ir nusipirkau beveik lygiai toki pati pilka, nes pamirsau, kad buvau uzsisakiusi si biggrin.gif Kaina 25 Eur (tiek, kiek man gavosi). Kaunas, siunciu 4u.gif
https://www.amazon.c...2...UQP30&psc=1
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamoc: 04 gruodžio 2018 - 21:39
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 21:29)
Aciu visoms uz paprotinimus apie gusia 4u.gif atsiemiau snd uniqlo alexander wang apatines maikes, atrodo nieko, matysiu kaip nesiosis. Emiau skirtingu dydziu, savo iprasta ir dydziu didesne,- tiko abi. Aciu mergaitem uz nupirkima 4u.gif

Kokia spalva emet? Aš tos kūno spalvos noriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2018 12 04, 21:28)
Macys turbut nebepirksite?

Nebe

QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2018 12 04, 21:32)
<p>Laba, o gap factory taip ir neužsakėt, nesusirinko?  hmm.gif​ </p>

Truksta 18$ iki nuolaidos
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 23:00)
Kokia spalva emet? Aš tos kūno spalvos noriu  rolleyes.gif

Kuno spalvos emiau ilgom rankovem S ir juoda kur su kakliuku ir susegimu ant klyno M. I dar triusikus biggrin.gif galejau dar ir trumpom rankovem pasiimt
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2018 12 04, 12:05)
Labas rytas

galvoju palikti komentara apie Harney arbatas... Tuos stebuklingus skonius dazniausiai giria tos kurios geriat aromatizuotas arba su spec prieskoniais? As daug metu geriu juoda arbata. Megstu stipria. Uzsisakiau 4 rusis ir ne viena nepa;iko visiskai jokio ispudzio. Ne viena neturi tirsto kvapo, spalvos ir t.t. Jau net su bergamote ir tai nieko gero... Paziurejau jie turi kokybes zenkliuka kaip kokybiska arbata bet as kasdien dabar geriu ir negaliu patikek kad ji ir pakankamai nepigi ir tokia nu visiskai nieko gero  unsure.gif Galiu lazintis kad uzristom akim ji niekaip nepraeitu skanios arbatos testo  ax.gif

Aš taip pat apakus, už ką tiek pinigo. O Lietuvoj tai išvis kaip auksą parduoda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 05 gruodžio 2018 - 00:11

O kokia skani arbata :4u: gal galite pasidalinti? Ačiū :santa: 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif gal kas galėtų pakomentuoti Uniqlo vyriškus dydžius - konkrečiai marškinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga7 @ 2018 12 05, 08:00)
Labas rytas  4u.gif gal kas galėtų pakomentuoti Uniqlo vyriškus dydžius - konkrečiai marškinių  bigsmile.gif

atitinka dydžių lentelę.
Atsakyti
Kas dar pirko crew kuprinę mėlyną su baltais taškais, nu nešviečia ji😑 nes manau įėjus į tamsą ar ca ryte einant turėtų matytis, bet pas sūnų niekas nesimato 😙

Mes tik nustebę kokia ji talpi, o atrodo maža 😁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 05 gruodžio 2018 - 09:08