Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(minha @ 2018 12 04, 19:21)
<p>lir tiek kulniuoji rytais? biggrin.gif </p>

Pilietį į šūlę asmeniškai pristatau ir pėsčiom namo nes su auto no chances privažiuot.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 20:15)
Pas man darbe visi jaunimas. Patalpoj +24. Sušalę kalatojasi. Atvarau langus atsiplešiu cypia kad aš nenormali. Bet aš ryte atsikeliu, nuvarau 3 km greitu ėjimu, tada darban tada vakare treniruotė. Tai nei šalta nei kalatojasi man. O tie sėdi, 35 m iki pardos ir tai su mašina važiuoja. Nesuprantu tokių. Sėdi tokie paliegę, perpučiami visai be energijos. Nesuprantu aš jų. Anemiški visiškai, be gyvybės.

Nepažįstų tokių biggrin.gif aš pati vos ne kas dien sportuoju, namie miegamajame +19, gyvenamojoje erdvėje +23. Nu bet man šalta lauke prie minuso. Namie tik basa. Šiaip vasarą ir pusę rudens aplink namus basa vaikštau. Galiu eiti basomis kojomis ar basomis čiurnomis prie +5, nu bet kai krenta minusas ir real feel žemiau -10, viskas. Šąla kojos ir pačiai šalta.
Slidinėjant žiemą visada šąla rankos, nors pirštinės tikrai geros, bet leidžiantis nuo kalno ir nejudinant pirštų jie suledėja biggrin.gif
Atsakyti
Beje šyryt mum taip bekulniuojant per perėją degant žaliai šviesai vos neužvažiavo ant galvos kažkokia asilo galva su balta audine blink.gif svarbiausia einam degant žaliam šviesoforui jis ant gazo ant galvos. Sustojo gal 1 mm iki mano kojos. Vaikas į isteriką, maaaaamaaaa tavęs vos nesuvažinėjoooooo. Džyzas kad išsigando vaikytis. Baisu. Tai galvoju aš einu gana sparčiai ir reakcija mano kita. O mano pyplis jis eina svajodamas, točnai būtų tą kiškį mažą suvažinėję... katastrofa.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 04, 18:43)
Nu tos striukės, kur fyfos mėgsta slidinėjimo kurortuose, palei figūrą, su dideliais kailiais ant kapišono...

Cia kaip mackage liz tikriausiai, keli metai spintoj stumdau, labai silta, stoooras puku sluoksnis, kailis grazus, nu bet nei prie draskytu boyfriendu nei prie kerziniu netinka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2018 12 04, 19:23)

Uzrasom jums, Rudaplauke atsius paskaiciavimus. 4u.gif
Atsakyti
Šiaulietės mergaitės, labai atsiprašau, suklydau rytojaus nebuvimo namuose laiką - taigi, nebūsiu 9.30-13.30 val. rytoj, likusią savaitę tik trumpam dienomis išlėksiu, pasiskambinkit 4u.gif

Komandai kaip visada didelis dėkui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 04, 19:02)
Man labai patiko Columbia kojinės virš kelių, termo kažkokios, nesmūksta ir šildo biggrin.gif

Nuoroda gal pasidalinsit, aktualu ;)
Atsakyti
QUOTE(7sense @ 2018 12 04, 20:50)
Cia kaip mackage liz tikriausiai, keli metai spintoj stumdau, labai silta, stoooras puku sluoksnis, kailis grazus, nu bet nei prie draskytu boyfriendu nei prie kerziniu netinka blink.gif

Aha, aš irgi turiu, bet pusė bėdos su siaurais džinsais ir martensais biggrin.gif
QUOTE(kaktuselis @ 2018 12 04, 20:57)
Nuoroda gal pasidalinsit, aktualu ;)

Sierroj berods ėmiau , tuoj paieškosiu pašte
Papildyta:
Vo https://www.sierratr...-women~p~4442t/ nerealios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 04 gruodžio 2018 - 19:59
QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 20:48)
Beje šyryt mum taip bekulniuojant per perėją degant žaliai šviesai vos neužvažiavo ant galvos kažkokia asilo galva  su balta audine blink.gif svarbiausia einam degant žaliam šviesoforui jis ant gazo ant galvos. Sustojo gal 1 mm iki mano kojos. Vaikas į isteriką, maaaaamaaaa tavęs vos nesuvažinėjoooooo. Džyzas kad išsigando vaikytis. Baisu. Tai galvoju aš einu gana sparčiai ir reakcija mano kita. O mano pyplis jis eina svajodamas, točnai būtų tą kiškį mažą suvažinėję... katastrofa.

Man pernai panašiai buvo, kai paleidau prie mokyklos ir matau per veidrodėlį, kaip ji kulniuoja per perėją tokiu žingsniu lyg parke eitų. Iš priekio atlekia mašina, ji pažiuri į ją ir toliau tokiu pat tempu eina. Galvojau širdis sustos, nes suvokiu, kad mašina jos nemato. Ačiū dievui paskutinę sekundę pastebėjo ir sustojo. Tada ir bariausi ant jos, ir pykau, ir gražiai kalbėjau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 04, 18:37)
Paskęsit. Jei esat iš mažųjų dydžių- neužsiciklinkit ant krūtinės apimties, matuokit krūtinės ląstos apimtį, nes kad ir 70D ne tokie pat (.)(.) kaip 85D.
36 tikrai XS, 38 -S, 40-M  maždaug taip su Landsend dydžiais. Kartais ir 40 į S telpa- kai rašo, kad S- 8-10usa ( yra ir tokių landsende)

Grožio yra, stiliaus sočiai, bet tokie dalykai labiau rūpi toms, kurios nori atrodyt stilingai, gal dar šiuolaikiškai labiau, nei elegantiškai. Ne slaviškas ar itališkas stilius. O šiluma TEI5- gali slampinėt prie -20 lauke kiek nori, pasluoksniuoji teisingai, ir nereik apsitulot nei kiek. O prie kokių -5 jau ne per karšta.
Imkit Pajar , mano galva ne blogiau nei CG TEI 3-4

Dėkui. Bandysiu imti XS. Apimtys 80C, kai baigsiu maitinti gal bus 80B ax.gif
Atsakyti
https://www.uniqlo.c...324_color=COL00 kur dar užmatėte tokių padvigubintų maikučių ?
Neblogas variantas ,kai dar liemenukų nelabai reikia,bet kiaurai nešviečia rolleyes.gif
Atsakyti
Macys turbut nebepirksite?
Atsakyti