Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Alexia @ 2018 12 04, 18:32)
jooo
mačiau nesenai jauną mamą su gusia labai gražiai atrodė, bet ji aukšta ir liekna, man kažin ar tiktų, bet norėčiau pasimatuot. Man visada žiemą labiausia šąla ... keliai  blink.gif

man tai jei kojoms silta tada man nesalta , uzsidedu termo pedkelnes , columbia batus per salcus ir super .
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 12 04, 18:45)
man tai jei kojoms silta tada man nesalta , uzsidedu termo pedkelnes , columbia batus per salcus ir super .

Net kai lauke -30, man pėdkelnių net stebuklingų neuždėtum. Iš viso pėdkelnės yra gyvenimo nesusipratimas. Brrrrr. Sijonus baigiu nešiot sulig pirmom šalnom biggrin.gif
Atsakyti
Gauta 524 dezute, kieno sumoketa skambinkit.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 18:48)
Net kai lauke -30, man pėdkelnių net stebuklingų neuždėtum. Iš viso pėdkelnės yra gyvenimo nesusipratimas. Brrrrr. Sijonus baigiu nešiot sulig pirmom šalnom  biggrin.gif

tai gal savuju neatradai dar , yra ir labai jaukiu pedkelnyciu ir su kasmyru ir termo , as irgi ju nemegeja , bet per salcius traukiu .
Atsakyti
Aš turbūt nenormali biggrin.gif bet aš ir su TEI4 goosia sugebu sušalt biggrin.gif sekmadienį su vaikais ant ledo prie namų pasitryniau ir šalta. Nors į darbą ir žiemą galiu su paltuku ir aukštakulniais lėkt. Bet jei tik reik paeiti ar su vaikais kur lauke pabūt - viskas. Kojos su AL nušalo, pati su goose sušalau unsure.gif tai klausimas - ar ne per karšta, nesuvokiamas biggrin.gif nebent žmogui šiaip visada karšta iš principo.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 19:48)
Net kai lauke -30, man pėdkelnių net stebuklingų neuždėtum. Iš viso pėdkelnės yra gyvenimo nesusipratimas. Brrrrr. Sijonus baigiu nešiot sulig pirmom šalnom  biggrin.gif

Man labai patiko Columbia kojinės virš kelių, termo kažkokios, nesmūksta ir šildo biggrin.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 04 gruodžio 2018 - 19:49
QUOTE(Carlin @ 2018 12 04, 19:00)
Aš turbūt nenormali  biggrin.gif bet aš ir su TEI4 goosia sugebu sušalt  biggrin.gif  sekmadienį su vaikais ant ledo prie namų pasitryniau ir šalta. Nors į darbą ir žiemą galiu su paltuku ir aukštakulniais lėkt. Bet jei tik reik paeiti ar su vaikais kur lauke pabūt - viskas. Kojos su AL nušalo, pati su goose sušalau  unsure.gif tai klausimas - ar ne per karšta, nesuvokiamas  biggrin.gif  nebent žmogui šiaip visada karšta iš principo.

Pas man darbe visi jaunimas. Patalpoj +24. Sušalę kalatojasi. Atvarau langus atsiplešiu cypia kad aš nenormali. Bet aš ryte atsikeliu, nuvarau 3 km greitu ėjimu, tada darban tada vakare treniruotė. Tai nei šalta nei kalatojasi man. O tie sėdi, 35 m iki pardos ir tai su mašina važiuoja. Nesuprantu tokių. Sėdi tokie paliegę, perpučiami visai be energijos. Nesuprantu aš jų. Anemiški visiškai, be gyvybės.
Atsakyti

lir tiek kulniuoji rytais? :D 

Atsakyti
Daug diskutuojate apie Gooses , o kaip Pajar Canada arba Parajunper striukes. https://www.farfetch...etargeting=true
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 12 04, 19:14)
Turime laisva J.Crew Campbell blazer in two-way strech cotton, jau pas Rudaplauke, 6US dydis, Navy spalva, kaina 37,49$
vartotojo įkelta nuotrauka

Noreciau
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 20:15)
Pas man darbe visi jaunimas. Patalpoj +24. Sušalę kalatojasi. Atvarau langus atsiplešiu cypia kad aš nenormali. Bet aš ryte atsikeliu, nuvarau 3 km greitu ėjimu, tada darban tada vakare treniruotė. Tai nei šalta nei kalatojasi man. O tie sėdi, 35 m iki pardos ir tai su mašina važiuoja. Nesuprantu tokių. Sėdi tokie paliegę, perpučiami visai be energijos. Nesuprantu aš jų. Anemiški visiškai, be gyvybės.

as einu i darba peskom 3 km, bet iejus sildytuva isijungiu.. man visada salta..

QUOTE(REGIS @ 2018 12 04, 20:23)
Daug diskutuojate apie Gooses , o kaip Pajar Canada arba Parajunper striukes.         https://www.farfetch...etargeting=true

parajumpers visiskas nesusipratimas. Labai neisdirbtas dizainas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 04 gruodžio 2018 - 19:25