Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 18:40)
Nu nu plačiau apie slavišką ir itališką stikių. Kas tas yr?

Nu tos striukės, kur fyfos mėgsta slidinėjimo kurortuose, palei figūrą, su dideliais kailiais ant kapišono...
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 04, 18:36)
lotuliukas.gif ai nesakyk,ale kiek gerų dalykų sužinom ir įsigyjam good.gif  biggrin.gif

Ne tai as sutinku, labai daug geru dalyku mergaites sugaudo, aciu joms 4u.gif ir daug sutaupom, nors LT pardese tiek daug nepirkciau turbut biggrin.gif o cia labai daug pagundu, tuoj ir as zasies uzsimanysiu, pagalvojusi, kad gal reiks kada i Palanga ar Druskininkus ziema vaziuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tatti @ 2018 12 04, 17:19)
<p>Mergaitės priminikit kiek Gap % nuolaida su Gap Cash ? Ačiū  rolleyes.gif  4u.gif​ </p>

39-40%.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 04, 17:43)
Nu tos striukės, kur fyfos mėgsta slidinėjimo kurortuose, palei figūrą, su dideliais kailiais ant kapišono...

Aaaaaa. Matai neslidinėju tai nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:32)
Tas forumas durnss dalykas, lyg ir daiktas nelabai tavo stiliaus, lyg ir nereikia, bet, ziuri, visos perka. Neperki vienakart, antrakart, o trecia, ziurek, ir nebeislaikai ir..nusiperki biggrin.gif

taikliai cia biggrin.gif

nusiperkau Madison Expedition PARKA raudona , tai anais metais net istraukt pamirsau kai salciai buvo (remontuose paskendus buvau ) reik bus is anytos atvezt pravedint ,nauja taip ir kaba .
va tokia
vartotojo įkelta nuotrauka

Papildyta:
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:44)
Ne tai as sutinku, labai daug geru dalyku mergaites sugaudo, aciu joms 4u.gif  ir daug sutaupom, nors LT pardese tiek daug nepirkciau turbut biggrin.gif o cia labai daug pagundu, tuoj  ir as zasies uzsimanysiu, pagalvojusi, kad gal reiks kada i Palanga ar Druskininkus ziema vaziuot biggrin.gif

tai dar yra Reima , Columbia striukes iki didelio salcio, yra tu pasirinkimu . Reima tai labai pasitikiu tos kvepuojancios, lengvos .
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 04, 10:11)
https://www.nowellsc...burne-parka-red pirkau raudona Shelburne parka. Laukiu medium dydzio (aciu die, kad paklausiau patarusiu imt didesne). Mystique dabar nesioju XS, noretusi small, bet dar telpu  rolleyes.gif  Shelburne dydziu mazesne nei mystique. Prie striukiu raso fit.. Shelburne yra slim fit, mystique regular. Su small jauciausi negerai shelburno smile.gif
Busiu ryski raudona  ax.gif

kaina ir gavosi nuo sitos -20% ar buvo daugiau % ?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2018 12 04, 18:50)
Aaaaaa. Matai neslidinėju tai nežinau  biggrin.gif

Internets visagalis - duoda vaizdų biggrin.gif Aš irgi jokio rizikingo laisvalaikio, man profesinė fobija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:40)
Kuom tos gooses ypatingos? Stuke euru moket uz striuke doh.gif gal jos turi kazkokiu antgamtiniu galiu pradedu galvot, kad visos cia taip alpsta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu grozio ner, tada kas? Apskvieskit mane, nesusigaudancia cia kas kaip mirksiukas.gif

Man salcio alergija.. tyrimams ir vaistams isleidau tiek pinogu, kad buciau kelias zasis nusipirkus.. 4 ziema nebuna man jos nesiojant zasi

QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 18:07)
Ne per karsta musu ziemoms?

tikrai ne. Ieini i prekybcentri ner per karsta, iseini ne per salta. visiskas komfortas. Galiu su maike trumpom rankovem nesiot ir prie -20. pasaka ne rubas 😍 o del grozio nesigincyjama. Man jos labai grazios.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 04, 17:55)
Internets visagalis - duoda vaizdų  biggrin.gif Aš irgi jokio rizikingo laisvalaikio, man profesinė fobija  biggrin.gif

Bet tai pas gūūūūsęęę analogišks kailis ant kapišono.

Man gūsės čiotkos. Gilaus stiliaus neįžvelgiu jose, išskyrus tą ženkliuką sėl kurio visi miršta biggrin.gif . Manau labiau vertinamos ne dėl dizaino ypatybių bet šilumos ir funkcionalumo. Aš dvejonėse giliose nes nežinau kur tada dvejus kailinius kišt. Ir taip tempiasi biggrin.gif o kailiniai man pats pačiausias reikals kažkaip rolleyes.gif be to iš auto į biurą iš biuro į auto aš pernai net kailinių nebuvau ištraukus unsure.gif kaži kaip šiemet bus. Per tokį lietų botų ir ploščiaus pakanka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 04 gruodžio 2018 - 18:27
Nu ok. Prikapsėjot.
Sekmadienį taip sušalau su savo jcrew parka kad skelbiu paieška žasytei.

Gal kazkas nusipirko ir labai nepatinka XS ar S?
Labai laukčiau pasiūlymo asmenine žinute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 04 gruodžio 2018 - 18:52
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 18:32)
Tas forumas durnss dalykas, lyg ir daiktas nelabai tavo stiliaus, lyg ir nereikia, bet, ziuri, visos perka. Neperki vienakart, antrakart, o trecia, ziurek, ir nebeislaikai ir..nusiperki biggrin.gif

jooo
mačiau nesenai jauną mamą su gusia labai gražiai atrodė, bet ji aukšta ir liekna, man kažin ar tiktų, bet norėčiau pasimatuot. Man visada žiemą labiausia šąla ... keliai blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 04 gruodžio 2018 - 18:32
QUOTE(Alexia @ 2018 12 04, 18:32)
jooo
mačiau nesenai jauną mamą su gusia labai gražiai atrodė, bet ji aukšta ir liekna, man kažin ar tiktų, bet norėčiau pasimatuot. Man visada žiemą labiausia šąla ... keliai  blink.gif

Man liaškos, ale užsidedi dublionkę ilgą ir eini kai uoga biggrin.gif gars net ein biggrin.gif
Atsakyti