Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 18:07)
Ne per karsta musu ziemoms?

Man neimanomas dalykas, kad butu per karsta, esant minusinei temperaturai biggrin.gif 4u.gif Sestadieni buvom Druskininkuose, tai vos nemiriau is salcio. Po trumpo pasivaikciojimo, is baseinu islipti neisinorejo. Bet buvau ne su Goose biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 12 04, 18:22)
Man neimanomas dalykas, kad butu per karsta, esant minusinei temperaturai  biggrin.gif  4u.gif  Sestadieni buvom Druskininkuose, tai vos nemiriau is salcio. Po trumpo pasivaikciojimo, is baseinu islipti neisinorejo. Bet buvau ne su Goose  biggrin.gif  4u.gif

Aš irgi neįsivaizduoju per karštos striukės biggrin.gif geriau trumpom rankovėm rengčiausi po apačia.
Su Nuage ilga ,aš šąlu ilgiau lauke pabuvus .
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2018 12 04, 18:12)
As pirkau Nuage Artic Expedition, nu ir ka, man su ja pries savaite buvo salta prie -4, apsivilkus ant plono bliuzono. O nesu salcmire ir savos gamtos duotos apsaugos nuo salcio turiu pakankamai. Tai visai neatsisakyciau pabandymui prasieit su zasim.

As tai su crew parka ir rudsak pukine/plunksnine pora ziemu vaikstau man nesalta, biski pigesnes uz ta zasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 18:27)
As tai su crew parka ir rudsak pukine/plunksnine pora ziemu vaikstau man nesalta, biski pigesnes uz ta zasi biggrin.gif

Rudsak dvipusę keli metai turiu , šalta biggrin.gif

Kalbu apie ilgesnius pasivaikščiojimus , kaip Palangoj , Druskininkuose ir pan.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2018 12 04, 18:18)
Man labai gražios striukės CG ,bet neperku,nes nešalta,visiškai poreikio nėra  rolleyes.gif ,bet kažkaip pradėjau abejoti...na labai fainos  unsure.gif  wub.gif  biggrin.gif mažum tikrai neperkaisčiau hmm.gif

Tas forumas durnss dalykas, lyg ir daiktas nelabai tavo stiliaus, lyg ir nereikia, bet, ziuri, visos perka. Neperki vienakart, antrakart, o trecia, ziurek, ir nebeislaikai ir..nusiperki biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:27)

O mano Goose pūkuoja- man tai labai didelis minusas, valyta tik šiam sezonui, tai tikrai neskalbta ir saugota. Pirkta ne fuflas, mergaitės nupirkę. Antros nepirkčiau. Dėl šiltumo- taip, šilta, bet sunki.
O mėgstamisusia RL Blue label. Skalbta, trinta, nei pūkelio🙄
Bet tikiu, kad atrasiu savo
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:32)
Tas forumas durnss dalykas, lyg ir daiktas nelabai tavo stiliaus, lyg ir nereikia, bet, ziuri, visos perka. Neperki vienakart, antrakart, o trecia, ziurek, ir nebeislaikai ir..nusiperki biggrin.gif

lotuliukas.gif ai nesakyk,ale kiek gerų dalykų sužinom ir įsigyjam good.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 18:32)

Labai taikliai pasakyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2018 12 04, 16:10)
Tai pagal lentelę XS permaža g.gif per krūtinę lyginant

Striukės visos kitos S, 36, 38, bet skirtingi gamintojai. Net švarkelius 36 dydį perku, nes 34 pvz. Monton ar pretty one tokie tik tik. Nors irgi nuo modelio priklauso. Monton turiu 34, tai puikiai tinka.
Kaip tik planavau vistik S siųsti, nes pagalvojau, kad viskas S, čia ne švarkelis, gali būti ir laisvesnė, nors maišų tai irgi nemėgstu, gražiau prigludę rūbai pagal siluetą.
Jcrew xs 0-2 perku, bet čia jau kita opera.

Tai sakot S paskęsiu?

Paskęsit. Jei esat iš mažųjų dydžių- neužsiciklinkit ant krūtinės apimties, matuokit krūtinės ląstos apimtį, nes kad ir 70D ne tokie pat (.)(.) kaip 85D.
36 tikrai XS, 38 -S, 40-M maždaug taip su Landsend dydžiais. Kartais ir 40 į S telpa- kai rašo, kad S- 8-10usa ( yra ir tokių landsende)
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:40)
Kuom tos gooses ypatingos? Stuke euru moket uz striuke doh.gif gal jos turi kazkokiu antgamtiniu galiu pradedu galvot, kad visos cia taip alpsta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu grozio ner, tada kas? Apskvieskit mane, nesusigaudancia cia kas kaip mirksiukas.gif

Grožio yra, stiliaus sočiai, bet tokie dalykai labiau rūpi toms, kurios nori atrodyt stilingai, gal dar šiuolaikiškai labiau, nei elegantiškai. Ne slaviškas ar itališkas stilius. O šiluma TEI5- gali slampinėt prie -20 lauke kiek nori, pasluoksniuoji teisingai, ir nereik apsitulot nei kiek. O prie kokių -5 jau ne per karšta.

QUOTE(tikinga @ 2018 12 04, 18:17)
Aš dar neturiu, bet norėčiau wub.gif Tik dar eilėj visokių kitokių reikalų yr.
Man, pvz., žiemą žiauriai šalta. Kas geriausiai šildo? Plunksnos (aš prieš natūralius kailius). Kiek ir pati patyriau, ir kitų nuomonių prisiskaičiau, iki 200 - kokybės net neverta tikėtis. Paskutinį ilgą paltą iš Landsend'o galiu tik kaime nešiot, nu žiauuuriai pūkuojasi unsure.gif  unsure.gif
Nu tai kai paskaičiuoji, beveik panašiai gaunasi, ar kas metus/porą bandyt laimę ir pirkt kažką po 200, ar pirkt vieną 5-6 metams už 1000 tongue.gif
Tik vat sunkiau atsidėt tą 1000 ir jo sugebėt neišeist, kol taupai biggrin.gif  biggrin.gif

Imkit Pajar , mano galva ne blogiau nei CG TEI 3-4
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2018 12 04, 17:35)
O mano Goose pūkuoja- man tai labai didelis minusas, valyta tik šiam sezonui, tai tikrai neskalbta ir saugota. Pirkta  ne fuflas, mergaitės nupirkę.  Antros nepirkčiau. Dėl šiltumo- taip, šilta, bet sunki.

Pūkuojasi,sunki- dideli minusai.Ypač,kad pūkuojasi.Jautri valykloms irgi - .Už tokią kainą jau galėtų anei pūkelis nelyst cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2018 12 04, 18:35)
O mano Goose pūkuoja- man tai labai didelis minusas, valyta tik šiam sezonui, tai tikrai neskalbta ir saugota. Pirkta  ne fuflas, mergaitės nupirkę.  Antros nepirkčiau. Dėl šiltumo- taip, šilta, bet sunki.

Mano Black Label linijos goose irgi vieną kitą pūka išleidžia, turbūt dėl medžiagos specifikos, ji tokia striukiškai neiloninė, o brezentinė goose kažkaip ne.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2018 12 04, 17:37)
Paskęsit. Jei esat iš mažųjų dydžių- neužsiciklinkit ant krūtinės apimties, matuokit krūtinės ląstos apimtį, nes kad ir 70D ne tokie pat (.)(.) kaip 85D.
36 tikrai XS, 38 -S, 40-M  maždaug taip su Landsend dydžiais. Kartais ir 40 į S telpa- kai rašo, kad S- 8-10usa ( yra ir tokių landsende)

Grožio yra, stiliaus sočiai, bet tokie dalykai labiau rūpi toms, kurios nori atrodyt stilingai, gal dar šiuolaikiškai labiau, nei elegantiškai. Ne slaviškas ar itališkas stilius. O šiluma TEI5- gali slampinėt prie -20 lauke kiek nori, pasluoksniuoji teisingai, ir nereik apsitulot nei kiek. O prie kokių -5 jau ne per karšta.
Imkit Pajar , mano galva ne blogiau nei CG TEI 3-4

Nu nu plačiau apie slavišką ir itališką stikių. Kas tas yr?
Atsakyti