QUOTE(juratela @ 2018 12 04, 16:10)
Tai pagal lentelę XS permaža
per krūtinę lyginant
Striukės visos kitos S, 36, 38, bet skirtingi gamintojai. Net švarkelius 36 dydį perku, nes 34 pvz. Monton ar pretty one tokie tik tik. Nors irgi nuo modelio priklauso. Monton turiu 34, tai puikiai tinka.
Kaip tik planavau vistik S siųsti, nes pagalvojau, kad viskas S, čia ne švarkelis, gali būti ir laisvesnė, nors maišų tai irgi nemėgstu, gražiau prigludę rūbai pagal siluetą.
Jcrew xs 0-2 perku, bet čia jau kita opera.
Tai sakot S paskęsiu?
Paskęsit. Jei esat iš mažųjų dydžių- neužsiciklinkit ant krūtinės apimties, matuokit krūtinės ląstos apimtį, nes kad ir 70D ne tokie pat (.)(.) kaip 85D.
36 tikrai XS, 38 -S, 40-M maždaug taip su Landsend dydžiais. Kartais ir 40 į S telpa- kai rašo, kad S- 8-10usa ( yra ir tokių landsende)
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:40)
Grožio yra, stiliaus sočiai, bet tokie dalykai labiau rūpi toms, kurios nori atrodyt stilingai, gal dar šiuolaikiškai labiau, nei elegantiškai. Ne slaviškas ar itališkas stilius. O šiluma TEI5- gali slampinėt prie -20 lauke kiek nori, pasluoksniuoji teisingai, ir nereik apsitulot nei kiek. O prie kokių -5 jau ne per karšta.
QUOTE(tikinga @ 2018 12 04, 18:17)
Aš dar neturiu, bet norėčiau
Tik dar eilėj visokių kitokių reikalų yr.
Man, pvz., žiemą žiauriai šalta. Kas geriausiai šildo? Plunksnos (aš prieš natūralius kailius). Kiek ir pati patyriau, ir kitų nuomonių prisiskaičiau, iki 200 - kokybės net neverta tikėtis. Paskutinį ilgą paltą iš Landsend'o galiu tik kaime nešiot, nu žiauuuriai pūkuojasi
Nu tai kai paskaičiuoji, beveik panašiai gaunasi, ar kas metus/porą bandyt laimę ir pirkt kažką po 200, ar pirkt vieną 5-6 metams už 1000
Tik vat sunkiau atsidėt tą 1000 ir jo sugebėt neišeist, kol taupai
Imkit Pajar , mano galva ne blogiau nei CG TEI 3-4