Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Man shelburne gavosi 200 euru pigiau nei LT, tai ka as zinau, man pinigas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2018 12 04, 17:11)
Man shelburne gavosi 200 euru pigiau nei LT, tai ka as zinau, man pinigas  unsure.gif

o kiek svėrė? nes -20% +15% +svoris unsure.gif
200 nesigauna unsure.gif
Atsakyti
Kuom tos gooses ypatingos? Stuke euru moket uz striuke doh.gif gal jos turi kazkokiu antgamtiniu galiu pradedu galvot, kad visos cia taip alpsta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nu grozio ner, tada kas? Apskvieskit mane, nesusigaudancia cia kas kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:40)
Kuom tos gooses ypatingos? Stuke euru moket uz striuke doh.gif gal jos turi kazkokiu antgamtiniu galiu pradedu galvot, kad visos cia taip alpsta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu grozio ner, tada kas? Apskvieskit mane, nesusigaudancia cia kas kaip mirksiukas.gif

Na man tai grazu ir dar kaip wub.gif O kur dar siluma ir komfortas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braskee84 @ 2018 12 04, 17:42)
Na man tai grazu  ir dar kaip  wub.gif  O kur dar siluma ir komfortas  biggrin.gif

Ne per karsta musu ziemoms?
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 16:40)
Kuom tos gooses ypatingos? Stuke euru moket uz striuke doh.gif gal jos turi kazkokiu antgamtiniu galiu pradedu galvot, kad visos cia taip alpsta biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif nu grozio ner, tada kas? Apskvieskit mane, nesusigaudancia cia kas kaip mirksiukas.gif

as pamenu kaip pries kokius 3 metus gaudziau ta striuke (bet per akcijas tai norimo modelio tai dydzio nebuvo ...) kol neatsirado pas mus LT ir gyvai nepasimatavau , na man noras iskart dingo , netiko ne vienas modelis , kaip kasmanautas jauciausi uzsidejusi , nepatogu kazkaip . Tikrai labai kokybiskos , bet ne man.Bet cia aisku tik mano patirtis . Butu ta striuke patogi ar guletu pagal figura buciau pirkus ir as. Nors nematau salciu tokiu dideliu pas mus , na karta, kelis kart per sezona saltukas gerai paspaudzia . Gelbeja kasmyriukai , uzsidedi silta megztuka , kojas siltai , ir jokiu ten Goosiu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:07)
Ne per karsta musu ziemoms?

As pirkau Nuage Artic Expedition, nu ir ka, man su ja pries savaite buvo salta prie -4, apsivilkus ant plono bliuzono. O nesu salcmire ir savos gamtos duotos apsaugos nuo salcio turiu pakankamai. Tai visai neatsisakyciau pabandymui prasieit su zasim.
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2018 12 04, 17:40)

Aš dar neturiu, bet norėčiau wub.gif Tik dar eilėj visokių kitokių reikalų yr.
Man, pvz., žiemą žiauriai šalta. Kas geriausiai šildo? Plunksnos (aš prieš natūralius kailius). Kiek ir pati patyriau, ir kitų nuomonių prisiskaičiau, iki 200 - kokybės net neverta tikėtis. Paskutinį ilgą paltą iš Landsend'o galiu tik kaime nešiot, nu žiauuuriai pūkuojasi unsure.gif unsure.gif
Nu tai kai paskaičiuoji, beveik panašiai gaunasi, ar kas metus/porą bandyt laimę ir pirkt kažką po 200, ar pirkt vieną 5-6 metams už 1000 tongue.gif
Tik vat sunkiau atsidėt tą 1000 ir jo sugebėt neišeist, kol taupai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man labai gražios striukės CG ,bet neperku,nes nešalta,visiškai poreikio nėra rolleyes.gif ,bet kažkaip pradėjau abejoti...na labai fainos unsure.gif wub.gif biggrin.gif mažum tikrai neperkaisčiau hmm.gif
Atsakyti

Mergaitės priminikit kiek Gap % nuolaida su Gap Cash ? Ačiū  :rolleyes:  :4u:​ 

Atsakyti
tik aš į valyklą neščiau,nepatinka man plaut,kamuoliukus dėt/nedėt,kratyt ir tt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2018 12 04, 18:11)
as pamenu kaip pries kokius 3 metus gaudziau ta striuke (bet per akcijas tai norimo modelio tai dydzio nebuvo ...)  kol neatsirado pas mus LT ir gyvai nepasimatavau , na man noras iskart dingo , netiko ne vienas modelis , kaip kasmanautas jauciausi uzsidejusi , nepatogu kazkaip .  Tikrai labai kokybiskos , bet ne man.Bet cia aisku tik mano patirtis . Butu ta striuke patogi ar guletu pagal figura buciau pirkus ir as.  Nors nematau  salciu tokiu dideliu  pas mus , na karta,  kelis kart per sezona saltukas gerai paspaudzia  . Gelbeja kasmyriukai , uzsidedi silta megztuka , kojas siltai , ir jokiu  ten Goosiu nereikia  mirksiukas.gif

Nu matyt, kad kiekvienai prekei savas pirkejas biggrin.gif jos tokio sportinio stiliaus, nebaisiai elegantiskos, tai gal sportiskom saltmirem merginom labiau tinka biggrin.gif arba mes nedaaugom dar iki ju lotuliukas.gif
Atsakyti